Reklama

Reklama

Avengers: Endgame

  • USA Avengers: Endgame (více)
Trailer 1
USA, 2019, 182 min

Předloha:

Stan Lee (komiks), Jack Kirby (komiks)

Kamera:

Trent Opaloch

Hrají:

Robert Downey Jr., Chris Evans, Mark Ruffalo, Chris Hemsworth, Scarlett Johansson, Jeremy Renner, Don Cheadle, Paul Rudd, Benedict Cumberbatch (více)
(další profese)

Obsahy(1)

Hrozivé události způsobené Thanosem, který vyhladil polovinu života ve vesmíru a silně oslabil Avengers, vedou zbylé superhrdiny k tomu, aby ve strhujícím finále 22 filmů studia Marvel zvaném Avengers: Endgame sebrali poslední síly a pokusili se vrátit úder. (Falcon)

Diskuze

Ratemus

Ratemus (hodnocení, recenze)

pověz mi, zcela upřímně, SW nejsou barevné? četl jsi někdy nějaký SW komiks, ty pseudo fanoušku? nebo viděl nějaký SW film? skutečně to není barevné? a co animáky? taky jsou děsně černobílé že?

Ratemus

Ratemus (hodnocení, recenze)

kamigava

a jak to můžeš vědět, ty chytráku? protože nemáš rád Avengers? tak to potom jo, ty jsi upně stejnej debílek jako ten pičuš  Darth Snape...

Ratemus

Ratemus (hodnocení, recenze)

ááá tak tys vytáhl nejstarší verzi, to je ti podobný ale chápu, nic jiného ti ani nezbylo. no a když přejdeš potom do budoucna na trilogii 1-3 a následnou, tak se dostaneš k tomu tvému digibordelu...já vím, že tě to napadlo, ale chtěl jsi být zajímavý a nevyšlo ti to...nebo si myslíš že jsem snad mluvil o epizodě 4-6....tak kdo je tu trapnej

 (hodnocení, recenze)

kamigava

Tony Stark má v každém díle Audi. Tady má dokonce e-tron na elektrický pohon !  Hned si půjdu do obchodu jeden koupit.Jsem konzumní kokot protože to má Tony Stark v Averagers. :D ještě si mohl dát Beats sluchátka na uši ,nejlépe na bloutooth a do ruky skládací ťamťung.

na příspěvěk reagoval Camulator

kamigava

kamigava (hodnocení, recenze)

Už si ani nepamatuju, v jakém filmu to bylo takhle do očí bijící :D V SW je značkou rovnou každá postava. 

 (hodnocení, recenze)

kamigava

Jasně a proto se takový mrdka film ještě točí.Protože je to reklama na konzumní společnost pro kokoty. Viděl jsi někdy něco podobného ve SW ? Né ? Tak to bude tím,že SW si vydělá na sebe sám.Už jenom Merchem ,který je jeden z největších na světě .Protože SW je značka sama o sobě.

na příspěvěk reagoval kamigava

kamigava

kamigava (hodnocení, recenze)

Nedávno jsem viděl Kingsmany 2 a tam byla v každé scéně reklama na Apple :D 

kamigava

kamigava (hodnocení, recenze)

Kdo se taky těší na 25. Bondovku příští rok? Daniel Craig konečně naposledy. Kdo by to měl po něm převzít?

 (hodnocení, recenze)

Jak je tam ta skrytá reklama zase na firmu Audi...ty vole.Už jenom tím je film totální sračka oproti i tomu nejhoršímu SW.

na příspěvěk reagoval kamigava, drozdy1

 (hodnocení, recenze)

Ratemus

Máš pocit,že v roce 1977 byl digibordel ? Máš ten pocit ? Nedělej ze sebe trapáka ještě většího než jsi ve skutečnosti.

na příspěvěk reagoval Ratemus

 (hodnocení, recenze)

kamigava

i kill them all.no mercy for these cowards.They are all full of bullshit jewelery and time travel.

Flopik

Flopik (hodnocení, recenze)

dragon94

Thor tak bol spravený schválne,  umreli mu všetci blízky a kvôli nemu Thanos spravil to čo spravil.Mal tam veľa scén ktoré boli komediálne ale v zápätí si mohol vidieť ako sa skoro rozplakal. Podľa mňa to bolo krásna myšlienka že je "boh" a je zničený ako obyčajný človek.. 

kamigava

kamigava (hodnocení, recenze)

Dew it ! Show no mercy my apprentice! Once more the Sith will rule the galaxy and we shall have peace...we don't need you Averagers... Lord Kylo... RISE! 

dragon94

dragon94 (hodnocení, recenze)

Zas tak černě to nevidím. Zrovna Hulk mi přišel celkem v klidu. Soubojů tam bylo taky celkem dost, ale nic co by člověka skutečně zvedlo ze sedačky. Taky tam nebylo nic co by mě vyloženě překvapilo, že bych si z toho sednul na prdel. A jen jedna fakt hodně epická scéna... Asi za to mohou ty extrémně pozitivní ohlasy, ale čekal jsem trošku víc. Navíc ten Thor a absence Cap. Marvel mě fakt dost štvalo... Na druhou stranu scény, které pomrkávali na minulé filmy byly vynikající. A film jako takový se mi určitě líbil, ale váhám mezi 4* a 5*. Obzvlášť, protože Infinity war mi přišlo dějově lepší. A právě Infinity War jsem dal jen 4*, protože mě na konci sralo až moc věcí na závěrečné bitvě. Asi hodnocení nechám, až na středu kdy film uvidím znovu.

na příspěvěk reagoval Flopik

CvokCZ

CvokCZ (hodnocení, recenze)

Gladiator15

Ale moc dobře víš jak jsem to myslel :D Prostě musel hodit štít do skříně, aby ho odmrazili a našli, ne že si nemůže uvařit čaj :D

 (hodnocení, recenze)

Hulk tvl..se posraly s Hulkem né ? Najednou má brýle a je tam ze všech největší profesor ?WTF. fotí se v MCdonaldu selfie s kidama ? Kde je nějaký pořádný souboj  nebo něco zajímavého v tom filmu ? jen samé sračky o cestování z5 ..bla bla bla ..hovno hovno .Tento film je pro lidi s lobotomií nebo nulovým vkusem. Thor vypadá jako Bob Marley . úplná kundovina ..a lidi tomu dají 92% jen proto,že ten chcípák ironman chcípnul.

na příspěvěk reagoval dragon94, kamigava

 (hodnocení, recenze)

dragon94

proto jsem tomu fláknul odpad bez milosti.IW mělo záporáka a nějakou myšlenku .Tady se ztratila veškerá důstojnost .Začalo se hrát na city a podobné chuťovky + digibordel na konci.A to bylo celé natažené nesmyslně na 3 hodiny ,kde se dvě hodiny nic neděje pořádně.

na příspěvěk reagoval Ratemus

dragon94

dragon94 (hodnocení, recenze)

Tak už jsem to dneska viděl, ale ani pár hodin po premiéře nevím zcela jaké tomu dát hodnocení. Na jednu stranu tam bylo strašně moc super pomrknutí na minulé filmy a uzavřelo to vlastně co jen mohlo... Na druhou stranu je tam pár věcí co se mi fakt nelíbilo.. Jako třeba, že Captain Marvel tam byla strašně málo. Závěrečná bitva byla né moc zajímavá.. akorát tam každej dostal nějakou super scénu a to bylo tak celý... a hlavně to co udělali s Thorem... to bylo vtipný tak prvních 5 minut, ale pozbytek filmu to bylo otřesný.

Související novinky

Vision se vrátí ve vlastním seriálu

Vision se vrátí ve vlastním seriálu

25.05.2024

V minulých letech se komiksácké studio Marvel s oznamováním nových projektů trošku urvalo z řetězu. Po vrcholné éře, kdy hlediště kin praskala ve švech pod nápory chtivých diváků, kteří potřebovali… (více)

Druhý Gladiátor byl extrémně drahý

Druhý Gladiátor byl extrémně drahý

26.02.2024

Loňské stávky se nějak podepsaly snad na každém natáčení. A čím větší produkce, tím více studia pravděpodobně krvácela, když se práce na filmu zastavily. Své o tom ví Ridley Scott, který loni na… (více)

Obsazení Fantastické čtyřky potvrzeno

Obsazení Fantastické čtyřky potvrzeno

15.02.2024

Velké tajemství to nebylo, ale oficiálně potvrzeno taky ne. To se změnilo včerejším Valentýnem, kdy Marvel oznámil definitivní obsazení své Fantastické čtyřky. Reeda Richardse, nejgeniálnějšího vědce… (více)

Scorsese vs. Marvel znovu

Scorsese vs. Marvel znovu

31.10.2023

Pár let staré komentáře Martina Scorseseho k Marvelu, vůči němuž se režisér ohradil a filmy studia označil za pouťové atrakce spíš než filmy, jsou dobře známé. Teď ale do kin zamířil snímek Zabijáci… (více)

Reklama

Reklama