Reklama

Reklama

Přátelé z dovolené

  • USA Vacation Friends (více)
Trailer 1

VOD (1)

Marcus a Emily se na dovolené v Mexiku spřátelí s Ronem a Kylou, kteří mají rádi večírky a umí to pořádně rozjet. Přestože si to společně užili, překvapí je, když se o několik měsíců později tento divoký pár objeví bez pozvání na jejich svatbě. Hrozí totiž, že se oslava promění v jeden velký chaos... (TV Prima)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (81)

Marze 

všechny recenze uživatele

Smich zde vznika na golfu, katamaranu,drogy...Vsichni zucastneni scenariste pouzivaji vtipy, ktere se rikaly pred 10-15 lety. Na tento film se pravdepodobne podruhe nepodivate a nebudete z neho citovat, ale k shlednuti je to dostatecne roztomile, abyste tomu venovali cas. Samozrejme jde o hloupou komedii, ale je to srdecne a zabavne, az absurdni. Jiz se tesim do Mexika na prazdniny,ktere zacinaji presne za 226 dni. ()

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

Možno len slabšie štyri, ale na tri by to bolo asi málo. John Cena si film kradne pre seba v každej scéne, je fakt talent a musí dostať viac priestoru v Hollywoode, pretože Rock, napriek tomu, že ho mám rád, ho má až príliš a treba dať šancu aj iným. Cena vie zahrať v akčňákoch, komédiách, drámach, trileroch, komixoch, je fakt borec, sympaťák, vysekaný ako sviňa a vie sa utrhnúť z reťaze, takže ja by som mu dával viac šancí. Ostatní viac menej slušne sekundovali, ale na Cenu nemali. ()

Reklama

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Komedie made in USA. A je to z toho jasně cítit. Předem píšu, že nemusím Cenu ale tady mi nějak extra nevadil(dal se přežít). Celkově to nebylo asi přímo pro mě. Jako vyloženě špatný to nebylo párkrát jsem se i zasmál. TOP scénou byla ta z těma houbičkami. Ale popravdě znám komedie který mě pobavily daleko víc a ke kterým se budu rád vracet. K téhle se rozhodně víckrát vracet nebudu a jestli půjdu do druhýho dílu si ještě rozmyslím. Kdyby to šlo dám 2,5hvězdy. Takhle to je za slabší 3. ()

majec4 

všechny recenze uživatele

Tak tento film ma velmi pobavil. Bolo to poriadne uletene. Je to taka jednohubka bez nejakej extra snahy byt nezabudnutelnym zazitkom. Potesilo ma ze sa film nezvrtol do dementnej blbosti. Druhy krat to vidiet nemusim najblizsich 5r, ale vecer s tymto filmom som si uzil mozno viac ako som cakal. Kasting bol dobry, mozno aj vdaka obsadeniu to bolo take funny (hlavne Cena si to evidentne uzival). ()

Flopik 

všechny recenze uživatele

Celkom zábavná komédia, ktorá by ma v lete bavila asi o čosi viac. Pozerá sa nato dobre, ústredná chlapská dvojka je super, hlavne Cena sa mi tu veľmi páčil a bolo vidno, že rolu si užil. Vtipné to mohlo byť viacej a kludne aj viacej výstredné. U mňa medzi 3 a 4*... kto má rád tieto americké komédie bude sa baviť, kto nie bude sa nudiť. ()

Galerie (11)

Zajímavosti (3)

  • Ve scéně, kdy Marcus (Lil Rel Howery) a Emily (Yvonne Orji) procházejí letištní halou při odletu z Mexika, debatují. V čase 32:35 se za jejich zády zvedá z letištní sedačky dáma v červeném klobouku s modrým mobilem a odchází. Změna kamery a o 3 vteřiny později se stejná dáma v červeném klobouku zvedá znovu a opět odchází. (morfeus..)
  • Natáčelo se v Georgii v březnu 2020. Kvůli pandemii covid-19 však bylo natáčení přerušeno a natáčení pokračovalo v září a říjnu 2020. (Zix.)
  • Marcus (Lil Rel Howery) po výstřelu „škrábne“ Rona (John Cena), který má na hlavě hadr plný krve. Po pár minutách však nemá na obličeji jizvu nebo náznak po zranění. (Zix.)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno