Reklama

Reklama

Další generace Griswoldů v tom zase lítá. Dospělý Rusty Griswold (Helms) kráčí ve stopách svého otce a v naději na posílení rodinných pout se rozhodne překvapit svou ženu Debbie (Applegate) a jejich dva syny cestou zpět do Ameriky, do rodinného „oblíbeného zábavního parku" Walley World. (Freeman Ent.)

Videa (11)

Trailer 3

Recenze (350)

Vančura 

všechny recenze uživatele

Vyloženě přiblblý film, který je jednou velkou přehlídkou scenáristické ubohosti a nevtipné trapnosti. V mnoha scénách je dokonce člověku na zvracení, protože bezpečné pole dobrého vkusu je zde opuštěno způsobem, který mě osobně vyloženě nakopává. Obsazení jsem shledal dosti nesympatické (zde "vede" Ed Helms - na toho chlápka se vážně nedá koukat, jak je mi protivný; naopak Chris Hemsworth je nečekaně skvělý) a na většinu vtipů jsem reagoval spíš nevěřícným úžasem, jak tohle může někomu připadat vtipné (smetení hezké holky v kabrioletu budiž zmíněno jako pro mě asi nejvíce markantní ukázka toho, jak se můj smysl pro humor s tím filmovým míjí - vůbec celá ta scéna je vlastně neuvěřitelně debilní, protože ačkoli se ten fotřík sám prohlašuje lůzrem, který měl v životě jen tři ženský, nebrání jeho nulový sexappeal té krasotince v tom, aby s ním za jízdy flirtovala a následně za to zaplatila životem - to má být vtipné? aha!). Korunu tomu v závěru nasazuje zestárlý a ztloustlý Chevy Chase, jehož sešlost jako by symbolizovala dno, na něž se celá ta volná série nakonec dostala. Neříkám, že si ten film občas nevybere své lepší chvilky (úvodní i závěrečné titulky jsou super, stejně tak všechny scény s Chrisem Hemsworthem), ale jako celek je to hodně pokleslá podívaná, které by se měl podle mě každý trochu náročnější divák spíše obloukem vyhnout. Mimochodem brát na tohle do kina svoje děti mi přijde hodně divný - to není rodinná komedie ani omylem. ()

sidzej 

všechny recenze uživatele

Bol som na tom v kine a nenudil som sa. Fajnová jednohubka so sympatickým obsadením, Rkovým slovníkom, cool humorom (čínska navigácia rulez) a roztomilými odkazmi na originál (od songu Holiday Road, cez sexi krásku v aute, Chevyho Chasea až po zelenohnedé auto a Walley World). Objektívne za 3* ale z osobných dôvodov pridávam aj štvrtú *. ()

Reklama

gegina31 

všechny recenze uživatele

NO TY VOLE! Tak to byla pecka. Pět, pět a ještě jednou pět. Takhle jsem se dlouho nezasmála. Slzy v očích, bolest břicha od smíchu a ještě pochechtávání v posteli, když jsem si vzpomněla na některé scény. Naprosto se trefili do mého vkusu. Původní Bláznivou dovolenou jsem zahlídla koutkem oka a nezaujala mě. Na takový typ komedií vlastně ani nejsem, ale tohle mě dostalo. Ani ten sráč Charlie Day, kterýho nesnáším od druhého dílu Šéfové na zabití, mi tam nevadil. Nakonec i scéna s ním byla dost vtipná. Film dle mého názoru velmi podhodnocený. ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Pomerne znesiteľná jednohubka. Christina je bohovská. Helms neznestieľný. Pôvodné filmy som mal omnoho radšej, pretože naplno ukazovali komediálny talent Chevyho Chasea. Camea mi prídu nevyužité, alebo trápne, ale film má fajn spád a aj niekoľko wtf momentov, ktoré som naozaj ocenil. Can i give a rimjob? Ale We are the Millers boli v mnohom zábavnejší a viac priblížený súčasným trendom. ()

Yoshitsune 

všechny recenze uživatele

Tak jo děcka, teď vám prozradím jeden fígl jak si tenhle film užít, je to jednoduchý takže : prostě si tenhle film nespojujete s původními filmy a když tenhle film, budete brát jako další praštěnou komedii, tak si ho užijete. Tento tip můžete uplatniti i u jiných dalších filmů a bude fungovat, je to zaručené a ověřené a nejlepší na tom je že je to zdarma !! No film se tady nebojí dělat z Američanů, to je dost odvážné, v dnešní době kde je všude samý terorista, uprchlík - terorista co dělá že neni terorista a tak dělá uprchlíka, ale přitom je to ten terorista, však šance že je to uprchlíky je stoprocentní) film hlavně naráží na klasický stereotyp Amíků, toť jest každý rok ten samý výlet, každý měsíc ta samá poloha v sexu, každý týden ty samé noviny, každý den to samé jídlo a aby to bylo fakt hořké, tak každá hodina je prostě ubíjející. No tohle nefunguje jen v Americe, ale všude po světe, i u vás doma bohužel, takže za tohle bod k dobru to chtělo odvahu. Takže mladej (teď velkej) Rusty Griswold, místo toho aby vzal svoji ženu do nejromantičtější země vůbec,(nééé Antarktida to fakt neni) je to Francie a svého syna - vagínu šoupl do holčičího tábora a toho druhé k SEALS, tak se rozhodl že je vezme do přes celou Ameriku do Walley Worldu. Takže opakuje chybu svého otce, protože ten jejich výlet byl cesta smrti, trapnosti, zoufalství a ke konci i šílenství. A ani teď to nebudou mít jednoduchý, do cesty se jim postaví násilnický kamioňák, tupý burani a jejich žumpa, vyvinutý nad samec vaší ségry, kráva, kanibalistický býk, neurotičtí policajti, přecitlivělí instruktor, slušná a morálně čistá rodina a nakonec albánské auto se svastikou, které je ještě korejsky seřve za to, že na něj sahají a ať to nedělají ! Jo a aby se neřeklo, že sem snad proti původnímu filmu, tak malé připomenutí https://www.youtube.com/watch?v=IbL3NfWJUQs . Takže pro mně komedie z minulého roku, rozhodně top. PS : Navíc ta bitka ke konci byla perfektní :-D . ()

Galerie (48)

Zajímavosti (11)

Související novinky

Kdo natočí Flashpoint od DC?

Kdo natočí Flashpoint od DC?

17.01.2018

Ve světle nedostatečných tržeb Ligy spravedlnosti (655 milionů dolarů nestačí ani na výdělky Muže z oceli) se filmový vesmír od DC maličko překopává. Jeho řízení teď bude mít na starost Walter Hamada… (více)

Kdo sepíše Spider-Mana?

Kdo sepíše Spider-Mana?

19.07.2015

Tobey Maguire (Spider-Man) a Andrew Garfield (Amazing Spider-Man) si užívají pavoučí důchod a Tom Holland (Nic nás nerozdělí) se naopak chystá na svůj marvelácký debut. Poprvé ho jako Petera Parkera… (více)

Thor bude krotit kafe

Thor bude krotit kafe

11.06.2015

Chris Hemsworth (Avengers: Age of Ultron) má novou práci. V minulých letech si vydělával jako superhrdina v Thorovi, elitní řidič v Rivalech nebo kyberpostrach v Hackerovi, letos ale bude předvádět… (více)

Reklama

Reklama