Reklama

Reklama

Můj kamarád drak

  • USA Pete's Dragon (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Dlouhá léta udivoval starý řezbář, pan Meacham (Robert Redford), děti ze sousedství pohádkami o divokém drakovi, který žije hluboko v lesích severozápadního pobřeží Spojených států. Pro jeho dceru Grace (Bryce Dallas Howard), správkyni v místním národním parku, jsou jeho příběhy jen divokými historkami... dokud nepotká malého Peta (Oakes Fegley). Pete je záhadný, desetiletý chlapec, který nemá ani rodinu ani domov, a který tvrdí, že žije v lesích s obřím zeleným drakem jménem Elliot. A podle Petova popisu se Elliot v mnohém podobá drakovi z historek pana Meachama. Za pomoci Natalie (Oona Laurence), jedenáctileté dívenky, jejíž otec Jack (Wes Bentley) vlastní místní pilu, se Grace vydává zjistit, odkud se Pete vzal, kam patří a zda jeho drak existuje. (Falcon)

(více)

Videa (16)

Trailer 1

Recenze (204)

peiton 

všechny recenze uživatele

Ach ako len ja milujem príbehy so šťastným koncom najmä,ak sa týkajú animal tematiky i ked táto konkrétna bola grafického charakteru.No i tak mi tvorcovia brnkli na moju citlivú strunu a musím sa bez hanby priznať,že my i 1,2 slzičky utiekli.Sympatické obsadenie,Redfordove modré oči a krásny príbeh pre celú rodinu.Odporúčam. ()

Caine 

všechny recenze uživatele

Jako je to hezkej a milej film, ale takový utahaný. A příliš srdcervoucí - vedle něj vypadá Hačikó - příběh psa jen jako cynická reklama na konzervy a opět jsem se musel v duchu smát všem ženským co brečely na Titanicu. Příliš emotivní dílko, ale rozhodně lepší 3 (původně jsem chtěl dát 4). Jo a Redford překvapivě hodně upozazděnej a nevýraznej... ()

Reklama

Ryuuhei 

všechny recenze uživatele

Taková ta příjemná pohádka, kterou stačí vidět jednou, ale i tak dokáže vyvolat docela zajímavé emoce. Ze začátku bych si utvářel i křivdu, že jde jen o trochu jinou variaci Knihy džunglí, kterou jsme tu měli před rokem, ale musel jsem obrátit list. V mnoha pasážích utlumené z důvodu, že jde hlavně o rodinný film, ale jinak mnoho skvělých záběrů a hlavně atmosféra zafungovala tak, jak měla. Jsem sice zvyklý na trochu jiný design draků, celé mi to navíc přišlo v mnohých částech až příliš naivní, ale co. Nakonec jsem měl co rozdýchávat a to mě jinak máloco dožene až k dojetí. 70% ()

chelseaman22 

všechny recenze uživatele

Otřesný film s fantastickými herci, jež ale nemají, co hrát. Chundelatý drak kazí dětskému publiku pohled na draka. Navíc jeho schopnost "využít neviditelný plášť" je tak debilní, že žádného milovníka Heroes III či Warcraft III vyloženě nepotěší. Nejsmutnější na filmu je to, že se Robert Redford na stará kolena upsal tak infantilnímu projektu, a že Bryce Dallas Howard výrazně nabrala na váze. 21% ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Jednoduše Mauglí, akorát v trochu jiném prostředí a s více lidmi, kteří do Mauglího života vstoupí. Jo a Mauglí se jmenuje Pete a jeho ochráncem je drak. Vizuálně krásné a snad bez chybičky, příběh ale neskutečně klišovitý s tím, že zde není vůbec nic překvapivého. Dobře odvedená práce, která se od Disneyho očekává, ale nic excelentního. ()

Galerie (52)

Zajímavosti (10)

Reklama

Reklama