Reklama

Reklama

Slečna Marpleová řeší svůj doposud nejzapeklitější případ, když dostane od přítele, zesnulého pana Rafiela, instrukce, aby prošetřila případný zločin, ale sama neví, o jaký zločin jde. (Viasat)

Recenze (41)

Sandiego 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zlověstná atmosféra z románu je ta tam a stejně vzal za své i původní děj. Sice je to škoda, ale zase jsem rád, že jsem shlédl něco jiného než otrocký přepis. Toto zpracování mělo něco do sebe, i když ten konec byl nějak moc překombinovaný, i když do jisté míry emotivní, jak se dá od nových zpracování A. Christie očekávat. ()

Autogram 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Road-movie so slečnou Marplovou, takže pomerne netradičné krimi. Nie je to síce výstavne dielo, ale určitú atmosféru tajomna to má. Každá zastávka autobusu prináša novú záhadu a posledná samozrejme kompletné objasnenie. Hoci kvôli komplikovanosti málo pravdepodobné, ale ku všetkému predchádzajúcemu to pasuje. Chvíľu som sa nudil, chvíľu čakal s napätím, takže priemer. ()

Reklama

Šandík 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Agatha Christie byla nepochybně talentovaná spisovatelka, ale i ona se holt musela nějak živit... Detektivka, jejíž filmové zpracování vyvolává nechtěné výbuchy smíchu v těch nejvypjatějších chvílích asi nebude úplně podařená a to se přitom tvůrci tohoto filmu vcelku hodně snažili (možná až moc) ovšem nic naplat, výsledkem je bída s nouzí. Doslova od prvního záběru to celé působí naprosto nepravděpodobně, ovšem nepravděpodobnost reálií ještě nebije do očí tolik, jako nezvládnutá psychologie postav a naprostá nepravděpodobnost většiny situací... Celkový dojem: 50% ()

PavelZava 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ano, ano, ano !!! Jane ….nejdřiv se musíš stát znovu tou bohyní odplaty a spravedlivého hněvu. Ještě jednou být Nemesis. Slečna Marple a synovec Raymond West ("Červený bedrník" Richard E. Grant) na zájezdu s deseti zdánlivě nepropojenými lidskými osudy vedoucímu k nevyřešenému případu mladé ženy VERITY. Mráz po zádech LET JUSTICE ROLL DOWN LIKE WATERS, AND RIGHTEOUSNESS LIKE AN EVERLASTING STREAM Člověk nechová psa, aby štěkal sám ! ()

filmmovier 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nadprůměrná a napínavá detektivka. Sice je oproti předloze poupravená, ale v tomto případě to vůbec nevadí, i když mě to fakt nehorázně naštvalo, vždyť i vrah je někdo úplně jiný. No co, u Marplové je to zvyk, hlavní je, že je to celkem dost napínavé a atmosféra je suprová. Při prvním shlédnutí se mi to líbilo víc, ale pak jsem si přečetl knihu, takže dávám 70%. Plusy: Geraldine McEwan, atmosféra, napětí, R.E.Grant. ()

Galerie (39)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno