Reklama

Reklama

VOD (1)

Zeť a vnuci bývalého zabijáka Costella byli zavražděni a jeho dcera skončila po útoku těžce zraněná. Costello se vydá na dálný východ, aby svoji dceru pomstil. Zaplatí si tři nájemné vrahy, kteří mu mají pomoci. Je tu ale jeden problém: Costello má kvůli starému válečnému zranění potíže s pamětí, a tak si musí vše zapisovat a fotit. Podaří se mu pomstít svoji dceru, než zapomene, že vůbec nějakou má? (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (84)

Looser 

všechny recenze uživatele

Režisérova onanie dostoupila vrcholu, vše se soustředí na efekt a zapomíná se na obsah, neustále zpomalovačky a pomalá hudba mně po půlce tak znechutily, že už mně úplně přestalo zajímat jak je Johnny vlastně všechny pozabíjí. Preferuji raději přímočaré asia ganster movie a ne do sebe zahleděné art hokusy pokusy. A Johhny taky vypadal tak trochu divně ............ ()

Vavča 

všechny recenze uživatele

Johnnie To určitě ví co dělá, ale mám podezření, že poněkud zabředl do formalismu. Krásné záběry, vizuální nápady, jak jsme zvyklí, skvělé obsazení, Johny Hallyday není ve filmu na škodu, jak jsem se původně obával. Jenže něco tu postrádám, prostě prokreslenost charakterů šla do kopru, nějak mi chybělo větší napětí, dramatičnost. Závěrečné dvě přestřelky jsou parádní, ale ani kvůli nim nemohu přehlédnout jistou obsahovou vyprázdněnost, která nastupuje od filmu Sparrow, prostě předchozí dílka, mě dokázaly daleko více chytit za srdce. Ať už Mad Detective, Fulltime Killer, ROOT, Iron Triangle, Breaking News. ()

Reklama

tombac 

všechny recenze uživatele

Vengeance už není taková pecka jako Exiled a její závěrečná dvacetiminutovka až sklouzává do akční parodie, ve srovnání s níž jsou předchozí neprůstřelné balíky slisovaného papíru (!) přijatelné, ale disponuje podobnou poetikou, tempem a vytříbeným vizuálním stylem. A to všechno Johnnymu opakovaně baštím i s navijákem. Hlavní linie s odhodlaným charismatickým cizincem s poruchou paměti, ztraceným mezi asiaty, jest už jen dostatečným osvěžením dobře známého hitmenského příběhu. ()

bourec 

všechny recenze uživatele

Důvod,proč sem koukal na další hong-kongskej film,nebo spíš čínskej film,bylo rozšíření obzorů.Asi před třema dny sem začal čumět na další film J.T.,a to Mad detective,ale ve chvíli,kdy ten bejvalej polda nachcal ve svejch představách na nohy tý ženský na hajzlu,sem to utnul,to byl děsnej zážitek,ještě horší než Volba.No a tady ten film je taky děs.Jimmy Hallyday se svym netopýřím ksichtem,dokonce trochu vypadá jak gremlins,tady mstí smrt svejch blízkejch,ale nějak to drhne.Divná poetika,spoustu pomalejch,chvílema i debilních záběrů,spoustu bizárních scén,nelíbí se mi to.Zlatej John Woo.30%. ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

V krátké době druhé setkání s Johnnym To nebo-li slabší verzí Johna Woo. Tentokrát se jedná o oblíbené akční téma pomsty, ale bohužel ve velice nevýrazném zpracování. Nechybí pár -opět efektivně neefektivních- akčních scén a mezi nimi neskutečná nuda a přehršel nezáživných dialogů. S tímhle Johnnym si rozumět bohužel nebudu. ()

Galerie (25)

Zajímavosti (4)

  • Film měl premiéru roku 2009 na filmovém festivalu v Torontu. (Terva)
  • Převážně se natáčelo v Hong Kongu a Macau. Od listopadu 2008 do ledna 2009. (Terva)
  • Hlavní postava filmu Francis Costello (Johnny Hallyday) je založena na charakteru Jefa Costella (Alain Delon) ze snímku Samuraj (1967). Podobnost lze najít například ve stylu oblékání. (Jigvell)

Reklama

Reklama