Reklama

Reklama

Westworld - Dveře

(série)
Trailer
Sci-Fi / Thriller / Western / Drama / Mysteriózní
USA, 2018, 10 h 35 min (Minutáž: 58–91 min)

Hudba:

Ramin Djawadi

Hrají:

Evan Rachel Wood, Thandiwe Newton, James Marsden, Talulah Riley, Katja Herbers, Ed Harris, Jonathan Tucker, Jeffrey Wright, Neil Jackson, Brian Ames (více)
(další profese)

Epizody(10)

Videa (16)

Trailer

Recenze (111)

3DD!3 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Neskutečně narvaná série plná nečekaných zvratů, jen ten závěr je možná zbytečně překombinovaný. Stále zkoumáme lidskou psýché a nevycházíme z toho zrovna lichotivě. Všechny postavy mají linky, které z nich mačkají maximum (skvělý Teddyho přerod) a zpětné vyprávění je zvládnuté fantasticky. Pomrknutí na Temnou věž v závěru i na původní Westworld jsou třešničkami na dortu. Doufám, že si i třetí řada udrží kvalitu a že konečně navštívíme tři zbývající parky. ()

Jaro.Krafcik 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Už slabšie ako prvá westernova sci-fi séria. Seriál ma už tak trochu prestaval baviť a pozeral som ho pomerne dlho. Nejako mi nesadlo japonské prostredie a postavy. Som sám zvedavy ako sa zakončí westworld v tretej serií. Ktorú si ale pozriem až keď si aktivujem Hbo Go a to bude poriadne ďaleká budúcnosť. 3* ()

Reklama

Spiker01 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Když vynechává Game of Thrones, má HBO v zásobě ještě jednu těžkotonážní sérii, která v budoucnu pravděpodobně nabobtná do podobných rozměrů. A já mám podobně jako u první série rezervované pocity a Nolan a jeho tým bude mít ještě co dělat, aby mě pořádně přitlačil ke zdi. Ty produkční hodnoty jsou ovšem neskutečné, před deseti lety bych si nedokázal představit, že by takhle mohl vypadat seriál a v televizi se pohyboval Ed Harris nebo Anthony Hopkins. Zároveň ale člověk musí být řádně naladěný, aby ho tenhle show slowburner uchvátil už na začátku a semlel na úplném konci. Na mě ovšem těch smrtí v posledním prodlouženém díle bylo nejspíše až moc. PS : Doufám, že se příště ještě objeví Steven Ogg! :D ()

mclenin 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Osobne sa mi druhá séria páčila viac ako prvá, je to zrejme aj kvôli tomu, že ako divák už som nemal taký problém sledovať jednotlivé postavy a dejové linky, chápať zmysel a motiváciu ich konania, vnímať podstatu sveta westworldu a aj napriek retrospektívne sprítomnenej forme narácie som sa v celom tom klbku napokon nezamotal. Nie je to však úplne najjednoduchšie sledovanie, divák musí byť pozorný po celú dobu time-ingu. ()

Ryuuhei 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Slyšel jsem na druhou sezónu všemožné nadávky, jak byla strašná, atd. A ano, ze začátku jsem si taky myslel, že půjde jen čistě o pomstu a zabíjení lidí. Kdepak! Celá série se sice nese v Bernardových vzpomínkách a sem tam se v nich zaměří i na jinou dějovou linku (příběh o indiánovi naprosto fenomenální), ale pořád se dloube ve filozofii a pořád dokáže neskutečně překvapit, i šokovat. Samozřejmě, možná jsem měl taky z první série lepší požitek, ale ani tady si nemám moc na co stěžovat. Maximálně na nejistější rozjezd. ()

Galerie (318)

Zajímavosti (14)

  • V této epizodě několikrát zazní skladba „Rotten Apple“ od kapely Alice In Chains. (Epistemolog)
  • V této epizodě zazní skladba „Codex“ od kapely Radiohead. (Epistemolog)

Reklama

Reklama