Reklama

Reklama

Martha (Anna Kendrick) se po bolestivém rozchodu setkává s mužem, který by mohl být tím pravým. Tedy jenom do momentu, než zjistí, že "Pan Pravý" (Sam Rockwell) má jednu zásadní chybu - je to nájemný zabiják na útěku před kartelovým gangem, který ho zaměstnává. Než to však Martha zjistí, jsou už do sebe bezhlavě zamilovaní. Rozhodne se tak, že jediným řešením bude „Pana Dokonalého" napravit... Jeho napravením je přesvědčená natolik, že pro vysněný vztah hodlá čelit i následkům v podobě útěku před zabijáckým gangem. Martha postupem času v sobě objeví skrytý talent, jak být užitečným parťákem svému vyvolenému zabijákovi. Ostatně přeci – pro lásku se někdy i vraždí... (Bohemia MP)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (137)

Fildas 

všechny recenze uživatele

Nevím jestli za to může mé dobré psychické rozpoložení ale já se u koukání bavil, miluji černej humor a tohle mi přišlo jako mix Pulp Fiction a Mr. & Mrs. Smith . Samozřejmě že scénář mohl být o dost silnější ale jako oddychovka super. Potřeboval jsem vypnout a u téhle ztřeštěné akční-romantické komedie se mi to povedlo. Kdybych na to koukal okem samozvaného pedantského kritika, tak by to byly hvězdy asi pouze dvě a z toho by jedna byla za Sama Rockwella,Tima Rotha a rozkošnou Annu Kendrick . Ale já nechci být zapšklý pedant. PS:Někdo musí jít proti proudu :D ()

VasaX 

všechny recenze uživatele

Pokud moc nemusíte rom-comy, tak pozor, pokud nemusíte Annu Kendrick, tak rovnou rychle pryč. Tahle veselost je totiž postavená kolem ní velmi úzce. Za mě jen Pan Dokonalý taková oddechová jednohubka, u které vypnete, pobavíte se, smažete (z hlavy) a jedete dál. A pokud bych od toho čekal cokoli více, byl bych zklamán. Ale takhle to prostě stojí pevně v mantinelech. Rozjezd je sice takový pomalejší a odpudivý, ale po setkání hlavních "hrdinů" je to již jen lepší, zejména co se týká akce a zábavy. za mě OK, oddechový nedělní tip. A připojuji se k tomu, že pokračování tohohle kousku by mohlo být vlastně zajímavější jak sám první film. Třeba jednou... ()

Reklama

johnsnow 

všechny recenze uživatele

Nápad nie zlý ale ako komédia dosť trápne foríky a čo sa týka akcie a záporákov, tak akcia je prispôsobená humornému žánru a to isté platí aj pre záporákov ktorý sú dosť drbnutý a keď aj dôjde k nejakej prestrelke je príliš rýchla. Takže jediné super akčné scény sú bitka Rockwela s Rothom a bitka Anny s Eklundom. Rockwell a krásna Anna sú v podstate tí hlavný ťahúni filmu a ide im to dobre. ale za viac ako 3* to nebude. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele

Po první čtvrthodině jsem si myslel, že film pravděpodobně zodpaduji, pak jsem ale vypnul logické myšlení a došlo mi, že se tvůrci zřejmě rozhodli dobře pobavit hlavně sami sebe. Ve chvíli, kdy jsem přestal očekávat jakoukoli logickou návaznost, začal snímek překvapivě dobře fungovat, já jsem se hodil do pohody a nakonec jsem se vlastně docela dobře bavil. Takže bych to všechno zhodnotil asi takto: byla to strašná hovadina, ale uměla mě pobavit. 3*+ ()

lobo87 

všechny recenze uživatele

Annu Kendrick som si veľmi obľúbil vo filme Lietam v tom a hlavne v Ladíme. Preto sa na každý jej film vyslovene teším, ale zažívam čoraz väčšie sklamania. To dievča je talentovaná herečka a niekto by jej mohol povedať, že sa nepotrebuje ukazovať v postavách hlúpych, opitých a ukričaných pipiek (Mike a Dave, tu...). Takisto obsadenie Rockwella bolo dosť pochybné, hlavne moja manželka, ktorá sa tešila na Pána Dokonalého s tvárou Reynoldsa či Goslinga. Čierny humor fajn.. 55% ()

Galerie (37)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama