Reklama

Reklama

Martha (Anna Kendrick) se po bolestivém rozchodu setkává s mužem, který by mohl být tím pravým. Tedy jenom do momentu, než zjistí, že "Pan Pravý" (Sam Rockwell) má jednu zásadní chybu - je to nájemný zabiják na útěku před kartelovým gangem, který ho zaměstnává. Než to však Martha zjistí, jsou už do sebe bezhlavě zamilovaní. Rozhodne se tak, že jediným řešením bude „Pana Dokonalého" napravit... Jeho napravením je přesvědčená natolik, že pro vysněný vztah hodlá čelit i následkům v podobě útěku před zabijáckým gangem. Martha postupem času v sobě objeví skrytý talent, jak být užitečným parťákem svému vyvolenému zabijákovi. Ostatně přeci – pro lásku se někdy i vraždí... (Bohemia MP)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (137)

silentname 

všechny recenze uživatele

Musím sa priznať, že som sa na tomto filme tak náramne bavil, že mi vôbec neprekážal bláznivý štýl, ktorým sa film vybral. Sam Rockwell je tu absolútne dokonalý a Anna Kendrick mu úspešne nahráva. Sú skvelá dvojka. Film má dobrý humor, dobrú akciu a musím povedať, že je to aj celkom predstaviteľné čo z toho robí skutočne skvelú "podívanú." Nečakal som, že sa pri filme až tak dobre pobavím. Ja si myslím, že k tomu nemám ani čo dodať. Proste si to čeknite, a zabavte sa. Ako komédia to funguje a aj ako akčný film to funguje. Nie je to až v štýle guilty pleasure ako bolo pri The Midnight Man, ale aj tak sa človek asi dočká toho čo od filmu s takouto anotáciou čaká. Rozhodnite sa sami, no ja si myslím, že svoj čas som pri tomto filme nezabil. Podľa mňa je dobrý. Hodnotenie: B ()

SaNcHeZ_cz 

všechny recenze uživatele

Pan Dokonalý je podivný film, nicméně jako letní jednohubka vlastně proč ne. Max Landis napsal sice opět křečovitý a kýčovitý film až hrůza, nicméně díky sympatickému obsazení a několika příjemným momentům to vlastně ani tak nevadí. Pan Dokonalý je zkrátka zajímavým mixem komedie, romance a slušné akce v tak trochu videobéčkovém balení, které v záplavě průserů poslední doby působí poměrně osvěžujícím dojmem. Takže ve výsledku proč ne. ()

Reklama

MaxForValue 

všechny recenze uživatele

Film, ktorý ak neuvidíte, tak nič nestratíte. Alebo si stačí pustiť posledných 15-20 minút, ktoré by obstáli nanajvýš ako video-klip a miestami som mal pocit, že celá tá 80-minútová omáčka bola nevyhnutným a nie príliš zábavným prequelom k finále. Až vtedy totiž žáner komédie nezačne byť len floskulou na papieri, ale aj niečím, čo môžete skutočne vidieť na plátne. ()

Segrestor 

všechny recenze uživatele

Tvůrci očividně lákají na Anu Kendick, takže, pokud ji vyloženě nemusíte, film vás bude od začátku dost rozčilovat. Té akce plné fajnes dokonalého zabijáka s až nelidskou rychlostí postřehu nakonec moc není a vy odcházíte od obrazovky s pocitem smíšeným a akorát přemýšlíte, čemu se to debilní Američané ještě jako dovedou smát. Ona Ana moc humorná není, taková spíš křeč. Smutník. Nabízí se otázka, jestli by druhý díl, kde už máme duo šílených zabijáků se super postřehem hotové, nebyl lepší. ()

lobo87 

všechny recenze uživatele

Annu Kendrick som si veľmi obľúbil vo filme Lietam v tom a hlavne v Ladíme. Preto sa na každý jej film vyslovene teším, ale zažívam čoraz väčšie sklamania. To dievča je talentovaná herečka a niekto by jej mohol povedať, že sa nepotrebuje ukazovať v postavách hlúpych, opitých a ukričaných pipiek (Mike a Dave, tu...). Takisto obsadenie Rockwella bolo dosť pochybné, hlavne moja manželka, ktorá sa tešila na Pána Dokonalého s tvárou Reynoldsa či Goslinga. Čierny humor fajn.. 55% ()

Galerie (37)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno