Reklama

Reklama

Martha (Anna Kendrick) se po bolestivém rozchodu setkává s mužem, který by mohl být tím pravým. Tedy jenom do momentu, než zjistí, že "Pan Pravý" (Sam Rockwell) má jednu zásadní chybu - je to nájemný zabiják na útěku před kartelovým gangem, který ho zaměstnává. Než to však Martha zjistí, jsou už do sebe bezhlavě zamilovaní. Rozhodne se tak, že jediným řešením bude „Pana Dokonalého" napravit... Jeho napravením je přesvědčená natolik, že pro vysněný vztah hodlá čelit i následkům v podobě útěku před zabijáckým gangem. Martha postupem času v sobě objeví skrytý talent, jak být užitečným parťákem svému vyvolenému zabijákovi. Ostatně přeci – pro lásku se někdy i vraždí... (Bohemia MP)

(více)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (137)

Aljak 

všechny recenze uživatele

Dosť ma v žánrovom zaradení filmu odrádzalo to slovo "akčný", ale našťastie práve tento akčný element pomohol k tomu, aby to nebola len taká obyčajná klišovitá romantická komédia. A samozrejme charizmatická dvojica Sam & Anna tiež prispeli k tomu, aby to bolo nad hranicou priemeru, hoci zas až tak perfektné to nebolo. Dejový rámec dosť nezaujímavý, ale zato tie hlášky, ktorými boli pretkané tie akčné scény, tak tie nemali chybu! Na nich som sa slušne pobavil. Škoda, že to isté nadšenie sa nedá vyjadriť aj z deju tohto filmu. Ale určite tie 3* si to zaslúži. ()

tlesk 

všechny recenze uživatele

Není to tak zábavné a vtipné, jako například letošní Správní chlapi, ale stále se jedná o velmi povedenou záležitost, jež je rozhodně jedním z těch lepších snímků, které můžete momentálně v našich kinech vidět. Filmu vévodí dokonale sehraná a obsazená ústřední dvojice, jíž zdatně sekunduje bezpočet větších i menších rolí. Zápletka okolo „polepšeného“ hlavního hrdiny, sledovaného kolegou „agentem“ a mafií možná působí na první pohled mírně šablonovitě, ale přesto film jako celek působí svěže a natolik odlehčeně, že mu to zkrátka odpustíte. Více zde: http://nafilmu.cz/2016/07/recenze-pan-dokonaly-2016/ ()

Reklama

aLPaC 

všechny recenze uživatele

Rockwellovi sluší tyto typy cool klaďasů. V poslední době je ztvárňuje často (Blondýna na předpis, Nezapomenutelné prázdniny) a dobře. Annu Kendrick mám také velmi rád a i když tady mě ze začátku docela lezla na nervy, postupem času jsem si jí oblíbil též. Celkově se však nejedná o nějak závratně zajímavý snímek, který si více než tři hvězdy nezaslouží. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem dobrou komedii a tu jsem nakonec dostal. Anna Kendrick je moje oblíbenkyně a mým oblíbeným je i téma nájemných vrahů, které zde není pojato až tak originálně, ale pyšní se nesmírně originálními prvky, už jen to tancování je roztomile vražedné. Je to správně ujeté a Sam i Anna si překvapivě skvěle sednou. Skvělou roli má i RZA. ()

Prochy38 

všechny recenze uživatele

Nechci se moc rozplývat, malinko vyčnívám svým hodnocením. Ale stojím si za tím. Naprosto funkční hlavní dvojice. Pro mě docela povedené a i trochu originální téma. Nebo aspoň originálně pojaté. A. Kendrick to moc slušelo a S. Rockwell je charismák ... Zasmál jsem se, akce dobře udělaná, efekty hlavně teda krvavé, povedené. Líbilo a od začátku až do konce to svištělo. Za mě super! ()

Galerie (37)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno