Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Celý Hamburg se chystá na letní prázdniny, jen Daniel, učitel němčiny a fyziky, jakoby na blížící se volno zapomněl. Jeho totiž čekají jen 2 měsíce nudy. Nemá kam jet, nemá žádnou přítelkyni, žádné kamarády. (oficiální text distributora)

Recenze (101)

mat.ilda 

všechny recenze uživatele

Musím se prohlídnout, zda někde nejsem potrhaná - smíchy... Takže můj názor na komediální linku už znáte, romantika odtažitá natolik, že se musela podepřít dobře nafocenými momentkami, jako celek chaotické a atmosféru nenakopnul ani fádní soundtrack... Chabý pokus o evropský hit sezóny 2000, kde bych na pochvalu navrhla jen vynechávky pubertálních vulgarit a příjemné herce... pokud se naučíte nevnímat ty dva slimáky, co má Moritz pod nosem :-), mně se to tedy každým jeho filmem daří lépe a lépe... ()

Rex Mundi 

všechny recenze uživatele

K týmto komentárom snáď ani niet veľmi čo dodať. Napriek tomu, že neholdujem romantickým komédiám, toto je moja srdcovka. Im Juli je skvelá pohodovka, ktorá pohladí na duši, roztiahne pery do úsmevu a zohreje srdiečko. Skvelým čiernym momentom je pašovanie mŕtveho strýka do Turecka :-))) Navyše, Moritza Bleibtreua môžem kedykoľvek. ()

Reklama

JANARYBA 

všechny recenze uživatele

Vděčné téma "ňoumy", který je vlivem okolností donucen k akci. Těžko říct, jestli je to " road movie" jakoby ze skutečného života nebo komedie, ale rozhodně se to pohybuje na hranici uvěřitelnosti a klidně by se to tak mohlo stát. Všichni hrají skvěle a konečně jsem zjistila, jak vypadá můj oblíbený režisér Fatih Akin, nebýt to v závěrečných titulcích, tak nepoznám, který to je... ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Kto by to od nemeckej produkcie čakal. Väčšinou sa zmôžu na pár dobrých, chladných drám, ale táto pohodovka mi skoro vyrazila dych. Jemné romantické podfarbenie, ktoré si neuvedomia ani zarytí odporcovia sladkých filmov. Od srdca som sa zasmial, milo som sa pobavil, príhody z cestovania sa vyrovnajú každej road-movie komédii zo zaoceánskej produkcie a to už je čo povedať. 85%. ()

kareen 

všechny recenze uživatele

Příjemná road movie o cestě z Hamburgu do Istambulu, při které si užijeme mnoho zábavných a mnohdy i vtipných příhod, jakou je třeba automobilová honička v Budapešti, nebo pašování mrtvého strýčka přes hranice. K tomu ještě romantika, pohodová muzika a spousta svérázných lidiček, které hlavní dvojice potkává při svém putování Maďarskem, Rumunskem nebo Tureckem a je z toho letní oddechovka jak vyšitá. Jediné co mi vrtá hlavou je, jak se mohla tak skvělá dívka, jakou beze sporu Juli je, zamilovat do tak nudného trouby a suchara, jakým je pro změnu Daniel. To se ovšem týká jen charakteristiky postav, herci samotní hrají výborně a podařené závěrečné milostné vyznání mě jako duši romantickou velice potěšilo. ()

Galerie (14)

Reklama

Reklama