Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Celý Hamburg se chystá na letní prázdniny, jen Daniel, učitel němčiny a fyziky, jakoby na blížící se volno zapomněl. Jeho totiž čekají jen 2 měsíce nudy. Nemá kam jet, nemá žádnou přítelkyni, žádné kamarády. (oficiální text distributora)

Recenze (101)

JANARYBA 

všechny recenze uživatele

Vděčné téma "ňoumy", který je vlivem okolností donucen k akci. Těžko říct, jestli je to " road movie" jakoby ze skutečného života nebo komedie, ale rozhodně se to pohybuje na hranici uvěřitelnosti a klidně by se to tak mohlo stát. Všichni hrají skvěle a konečně jsem zjistila, jak vypadá můj oblíbený režisér Fatih Akin, nebýt to v závěrečných titulcích, tak nepoznám, který to je... ()

castor 

všechny recenze uživatele

Moje druhé filmové setkání s Fatih Akinem dopadlo opět na jedničku. Tedy, přesněji chvalitebně.. Němci, romantika, road-movie, zábava.. sakra, kdo by to byl čekal? Prostě jedna spletitá trasa Hamburk-Istanbul stačí na jeden moc příjemný snímek, ve kterém se jeden nepraktický nekňuba, učitel Daniel, rozhodne totálně zamávat se svým životem a vydá se za svou sluneční dívkou Melek do rozpáleného Turecka, aby mezitím poznal, koho to vlastně po celou dobu má po svém boku.. epizoda střídá druhou, průběh je předvídatelný, ale co na tom – na hranici nepravděpodobného, ale vtipně rozehraného, se totiž v uvolněné atmosféře téhle road movie potkáváme s milými lidmi, kvůli kterým stojí za to se k režisérově druhému celovečernímu snímku zase jednou vrátit!! ()

Reklama

Duotone28 

všechny recenze uživatele

lubim road movie...tento do nich zapada presne...ale akurat mi az tak nesadol. Nechcem povedat ze bol zly, ale ako keby mu nieco chybalo,resp.mi nieco vadilo...nevim, mozno deutche porn sprache:)...ale tod uplne jedno...proste pozriet sa dal, dlzkou nevadil, a little bit zabavil... ale hodnotenim len priemer,3 nazdar ()

Pajky3 

všechny recenze uživatele

Příjemná německá road movie, které jsem se trochu bál právě kvůli jazyku ve kterém je. Nebylo proč, sice to nebylo nějak extra nečekaného nás nečeká, ale přesto jsem se několikrát přistihnul při přihlouplém úsměvu. Celá ta cesta byla správně šílená, krásně všechno zapadalo. V tomhle filmu je snad první hezká němka, kterou si pamatuju - Juli. A dvojici dotváří pravděpodobně nejlpší německej herec Moritz Bleibtreu. Nezbývá než doporučit ()

Mrkvič 

všechny recenze uživatele

Konečně jsem zjistil, co je to za film, ze kterého pochází nezapomenutelná scéna na hranicích, kde se tak krásně použije světoznámé slovíčko Scheize! Jinak je to ale příjemná roadmovie se sexy holkama (žádné sexbomby, ale obyčejné hezké holky). Kromě zmíněné scény na hranicích si jiné vtipy nepamatuju, ale ten celkový dojem se zapomenout nedá. ()

Galerie (14)

Reklama

Reklama