Reklama

Reklama

Sára (Linda Cardellini) kdysi udělala tradiční chybu. Vzala si zlobivého kluka Dustyho (Mark Wahlberg), který byl zábavný a sexy, nicméně jen do chvíle, než se stal otcem. Jako táta zoufale nefungoval. I proto ho později vyměnila za Brada (Will Ferrell), jehož vždy zdobila zodpovědnost a serióznost, které si její děti bohužel neustále pletou s nudou. Brad by se klidně rozkrájel, kdyby ho braly jako tátu, ale ono jim to prostě nějak nejde. Pak se po čase navíc zjeví Dusty, který je pořád tou testosteronovou mašinou přetékající nápady, a rozhodne se Brada zašlapat do země. Brad si záhy uvědomí, že se slušností a zodpovědností by tomhle nerovném souboji neměl šanci obstát, a tak se do Dustyho pustí jeho vlastními zbraněmi, které však zoufale neovládá. I proto se z nenápadného pošťuchování stane regulérní válka, do které se coby rukojmí zapletou i ti, o které probíhá, tedy Sára a obě děti. (Cinemart)

(více)

Videa (11)

Trailer 2

Recenze (271)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Will Ferrell a Mark Wahlberg v této komedii zachází do extrému a z obyčejné životní situace vytvořili komedii, která si o to vysloveně říkala. Sympatické nicméně je to, že dokázali vynechat nechutnosti a vtip založili na jednotlivých skečích. Ty mi místy přišli vysloveně super a i když podobný průběh nemá celý film, tak kvůli těm pár scénám se na tenhle kousek rozhodně stojí podívat a trošku si u něj odpočinout. ()

mzss1 

všechny recenze uživatele

(70%) Moc jsem neočekával, komedie mi poslední dobou přijdou buď, trapné nebo nudné. Tohle naštěstí není ten horší případ. Ještě tak zpočátku mě to moc nebavilo, Ferrella jsem si moc nezískával, ale jakmile se objevil skvělý Mark Wahlberg, tak už to pomalu začínalo stát za to. I ten Ferrell si mě po půli snímku začínal neskutečně získávat. S Wahlbergem se skvěle doplňovali. V této pohodové komedii šlo především o hlášky a souboj výše zmiňovaných hlavních dvou postav. Našlo se zde i pár vtipných scén jako např. Vjezd motorky do baráku nebo odhalení nahoty v proskleném baráku. Na to, že mě úvod vůbec nebavil, se z toho vyvrbila slušná komedie, která si na nic nehraje, není sice nijak zvlášť nápaditá, ale na nic si nehraje a humor není trapný a to je přeci to hlavní. Vztahy mezi postavami jsou tak nějak průměrně pojaty, ale pro potřeby snímku to bohatě stačilo, dětské postavy rozhodně pobavili.Těším se na dvojku, na kterou rozhodně vyrazím do kina, přeci jenom nám tam přibyde Mel Gibson ! ()

Reklama

Mrkvič 

všechny recenze uživatele

Dost vyhrocený ale vlastně v jádru skutečný pohled na sociální situaci. Chvílemi jsem si říkal, že bych raději víc té bláznivé komedie, ale film se k ní pořád ne a ne rozhoupat. Chvílemi jsem zase chtěl víc vážnosti. Táta je doma si s tím ale poradil po svém a jako někteří další zde píšící, na konci jsem vlastně ani nelitoval té rozpolcenosti. Krásně si to totiž sedlo a tak kromě roztomile ječícího a vtipně trpícího Ferrella měl film i nějakou myšlenku, kterou chtěl předat občas zpruzeným rodičům. ()

Sayko 

všechny recenze uživatele

Jak píše mistr Malarkey, dali by se vypíchnout nějaké fajn scény, u kterých jsem se i zasmál, ale jinak to byla taková ta klasická americká komedie nepřinášející nic nového.. Jako rodinná komedie pro delší chvíle to určitě obstojí, ale po týdnu nebudete tušit, o co vlastně ve filmu šlo a abyste se na snímek podívali znovu, k tomu vás určitě nepřiměje. ()

WincKruspe 

všechny recenze uživatele

S filmama Ferrella to jde poslední dobou z kopce. Jeho komedie nejsou vtipné. Tohle není vyloženě trapné, ale ani jednou se nezasmějete. Potenciál to mělo, ale chybí tomu lehkost a trocha stupidity jeho předchozí tvorby. A taky nechápu, proč se Wahlberg obsazuje do komedií, kromě Benga v záloze, je to všechno nucené a nedůvěryhodné. ()

Galerie (117)

Zajímavosti (12)

  • Letiště ve filmu je New Orleans Ernest N. Morial Convention Center. (BloodMax)
  • Will Farrell (Brad Whitaker) hovorí deťom, že pôjdu na finálový zápas NBA na Los Angeles Lakers. Lenže finále sa hráva v júni, popri čom spomínaná udalosť odohráva v apríli. V danom roku finále navyše prebehlo na palubovke New Orleans a basketbalový klub LA Lakers sa ho ani nezúčastnil. (vander19)
  • Při ježdění na skateboardech zastupovali herce profesionální jezdci. Marka Wahlberga zastoupil v roli Dustyho Mayrona Mike McGill a Willa Ferrella v roli Brada Whitakera zase Tony Hawk, který při natáčení utrpěl zranění nohy, které si vyžádalo 10 stehů. (Stanley619)

Související novinky

Tom Cruise a další neskutečný kousek

Tom Cruise a další neskutečný kousek

22.04.2015

Studio Paramount právě na CinemaConu představilo svoje nadcházející filmy. Komedie o tom, jestli je lepší táta Will Ferrell nebo Mark Wahlberg, si moc pozornosti neodnesla, stejně ale nešlo o zlatý… (více)

Reklama

Reklama