Reklama

Reklama

VOD (1)

Nancy je novinářka a je jí už přes třicet. I přes úsilí svých přátel, kteří ji dohazují stále nové známosti, je stále single a nemůže najít toho pravého. Pomalu už ztrácí naději, když na železničním nádraží potká Jacka, který také hledá lásku a přišel na domluvenou schůzku s neznámou dívkou Jessicou... (TV Nova)

Videa (1)

Trailer

Recenze (245)

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Skvělá britská RomCom se sympatickou Lake Bell a skvělým Simonem Peggem. Poměrně originálně zpracované rande naslepo, které opravdu baví diváka sledovat kam to nakonec vyústí. O vtipnou složku se stará Rory Kinnear jako vášnivý uchylný ctitel a scéna na Bowlingu je vyloženě komediální highlight. Na konci dojemné, že i slza ukápla. Bravo, tohle se povedlo. 80% ()

Lyli 

všechny recenze uživatele

Posiluj trochu stehna. Jo, to bych měla, ale nejdřív se asi naučím francouzsky...no, předtím asi potkám pod hodinama skvělého chlapa, kvůli kterému zazdím rodinnou oslavu....což všichni pochopí, protože jinak budu stará panna, a to nechceme. A možná si prečtu nějaký ten manuál na život, abych se ujistila, že fakt všechno dělám špatně...a když to bude celé v kelu, a budu chtít skočit z mostu, tak si radši doma pěkně sednu, udělám čaj a pustím si tenhle film, protože od včerejška ho miluju. ()

Reklama

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Prvních asi 40 minut je názornou ukázkou jak příjemně odsýpající romantická komedie může vzniknout, když si ji do parády vezmou Britové a do hlavních rolí obsadí Simona Pegga, Lake Bell a jako třešničku na dortu nechají kolem nich pobíhat například někoho takového jako je Rory Kinnear. Film sice poté víceméně zvolní a notně ubere na zábavě, ale i tak bych jej stále označil za nadprůměrný a povedený. 75% ()

TheDon 

všechny recenze uživatele

Přejmenoval bych to asi na ´ Vzmuž se transko ! ´ Ošklivá transkoidní Jezerka Zvonková a zrzavej Sájmon rozehrávají etýdu jako z červené knihovny. Romantika všedního dne, když muž potká ženu, která není úplně podle jeho představ, ale nějakým zvráceným způsobem si ten společnej den oba dost užívají. I za cenu oplzlých fórků a hromady opravdu odpornejch lidí, jako je Rory Kinnear a mnoho dalších , se na to kupodivu dalo koukat a ten happy ending byl kulervoucí. Upocenejch 50% P.s.: co sem mám kurva furt psát? napadá mě, jak asi řadí když řídí jen levou rukou a jede šmírem do zatáčky? ()

lamps 

všechny recenze uživatele

Svěží a inspirující příběh s libozvučným poselstvím, že lásku zkrátka nelze naplánovat a předběhnout. S výjimkou úvodních a dost otřesných deseti minut to krásně plynule odsýpá, neabsentuje cenná originalita a oba hlavní protagonisté předvádí v rámci žánru nadstandardní výkony. Je ale velká škoda, že civilní auru promyšleného autorského filmu narušuje jednak zbytečně vyzdvihovaný sexuální humor a hlavně nechci říci odfláklý, ale rozhodně zcela neosobitý a nechutně konvenční happyend, který navzdory ohromnému pozitivnímu náboji už prostě nemá šanci někoho emocionálně oslovit. Přesto spokojenost.... 70% ()

Galerie (17)

Zajímavosti (4)

  • Celosvětová premiéra proběhla 19. dubna 2015 na filmovém festivalu Tribeca v New Yorku. (BMW12)
  • Natáčelo se v Londýně a v Elstree Studios ve městě Borehamwood (Anglie, Velká Británie). (BMW12)
  • Jack (Simon Pegg) nosí hodinky Omega Speedmaster, kterým se přezdívá Moonwatch. (Liqid)

Reklama

Reklama