Reklama

Reklama

Tajemství dračí pečeti

  • Česko VIY: Tajemství dračí pečeti (více)
Trailer 4

Obsahy(1)

Neuvěřitelné příběhy, kouzla, skvělé herecké obsazení. Anglický kartograf dostává od cara zakázku - namalovat mapu Dálného Východu Ruska. Během dlouhé cesty plné úžasných zážitků se dostává až do Číny. Během putování se setkává s mistry bojových umění, čínskými princeznami, Dračím králem a objevuje záhady dračí pečeti. (Filmbox)

Videa (4)

Trailer 4

Recenze (77)

verbal odpad!

všechny recenze uživatele

Víte, jaké to je, když se vám skupinka mimořádně přitrouble kýčovitých mongoloidů snaží provést kolonoskopii oslintanými pastelkami? Já to do včerejška taky nevěděl. A musím říct, že dost to bolelo! Po zhovadilém, ale se zatnutým svěračem jakž takž snesitelném Vijovi, se Oleg Sračkomastič Stěpčenko rozhodl demonstrovat blahodárné účinky lobotomie, povýšil se i na scénáristu, z propagandisticko – finančních důvodů zainteresoval jako vždy nesmírně vytříbené čínské soudruhy a v rámci nové vlny euroasijské pandebility společně vykultivovali nyní už opravdu nebezpečný mentální COVID, způsobující ve sto procentech případů rakovinu vkusu a okamžitou mozkovou smrt. Navíc tento čínsko - ruský úplavičný rektální výtěr, přiblblá kokotistická nuda a retardovaná kungchuj omalovánka v jednom definitivně pohřbil poslední zbytky Árnyho soudnosti a důstojnosti. Ten se patrně pro macatou hrst jüanů na sklonku kariéry zaprodal k zaštěkáni si v jednom z nejdebilnějších a nejdegenerativnějších svinstev, jaké kdy zprznily celuloid (potažmo SD kartu), po kterém ihned po dotočení svých trapkoscén studem zemřel Rutger Hauer. Avšak pro blahoslavené diváky s nadbytečným chromozomem, kompulzivní touhou ožužlávat si deformovaný palec, rozmazávat si po xichtě jogurt či s nutkavou potřebou neustále freneticky masturbovat pokřivenou končetinou samozřejmě povinnost a „musíšvidět!“. ()

lykan9 

všechny recenze uživatele

Tajemství dračí pečeti je hrozná konina. Připomínalo mi to spíše vysokorozpočtové porno bez sexu (jako by se jednalo o pokračování pirátů). Jedno pozitivum tento film však má, a tím je souboj Arnieho a Jackieho. Sice spolu hrají už ve druhém filmu, ale až teď jsme se ho dočkali. Už jen z tohoto důvodu nemůžu dát odpad!. ()

Reklama

LangiJ 

všechny recenze uživatele

První díl jsem neviděla, do druhýho jsem šla jen kvůli dvojce Jackie & Arťa, kteří, jak jsem ovšem v průběhu sledování zjistila, v tom hráli jen druhé housle. Vyklubala se z toho celkem příjemná pohádka, jen kdyby mi to místy nepřišlo jako parodie na čínský filmy, přehrávaný, nesmyslný a přitažený za vlasy. Jinak to ale mělo pěkný příběh, výpravu, exteriéry. Několikrát mě za uši zatahala i pěkná hudba. Viděla jsem to komplet v čínským dabingu, takže bylo vtipný sledovat Zápaďáky žvatlat čínštinou :) Dlouho jsem se nemohla rozhodnout, jestli 2 nebo 3*, nakonec jsem se přiklonila ke 3, ale možná to ještě změním. ()

Ivo odpad!

všechny recenze uživatele

Movitý produkční tým Vsevoloda Kokotoviče vyhověl opakovaným žádostem o urgentní kapesné ze strany Arnieho a Jackieho, ovšem pouze za podmínky že ze sebe veřejně udělají totální debily (což se jim nadmíru úspěšně podařilo) a přijdou na chvíli zapózovat v dementně barvotiskové megas*ačce za účasti naklonovaných Ivánků, Nastěnek, Čurilů i členů čínského všelidového divadla, které též velkoryse zapůjčilo téměř 100 000 vkusných kostýmů. Při psaní scénáře pravděpodobně asistovali i netopýři z Wuchanu, neboť už tak od páté minuty se film dá v zájmu zachování zbytků duševního zdraví sledovat pouze s tlustými dezinfekčními rouškami na očích i uších. Poté vše až do konce vesele plyne jako sladký a bublající průjem z vývodů všech zúčastněných a voňavě se roztéká na všechny strany po displeji a klávesnici notebooku. Bohaté zásoby dezinfekce se teď konečně hodily ... Mouku a těstoviny využijeme jindy ... ()

3DD!3 

všechny recenze uživatele

Dobrodružná pohádka se slušnou výpravou, ale strašnými triky proslulá bitkou Arnolda Schwarzeneggera s Jackiem Chanem. Krom v trailerech hojně propagované bitky tam ani Jackieho ani Arnolda moc není a příběh je o všem možném jen ne o nich. Princezna, čarodějnice, drak, car se železnou maskou a jakýsi kartograf se potkávají na velké čínské zdi a pak si dají na budku. Souboj princezny s falešnou princeznou je strašně nepřehledný, ano protože vypadají úplně stejně... A zaporáčtí nohsledi jako by vypadli z Velkých nesnází v malé Číně. Průměr s jednou bonusovou hvězdou za onu bitku. ()

Galerie (162)

Zajímavosti (7)

  • Jako koordinátor kaskadérů na filmu pracoval Han Guanhua. (Rominator)

Reklama

Reklama