Reklama

Reklama

Ethan (Joseph Gordon-Levitt), Isaac (Seth Rogen) a Chris (Anthony Mackie) jsou kamarádi už od dětství a jejich vánoční setkání se již dlouhá léta pravidelně mění v noc plnou nespoutaného hýření a bujarého veselí. Nyní ale stojí na prahu dospělosti, tradice se chýlí ke konci a poslední společná pařba by měla být nezapomenutelná. A proto je potřeba najít "Nutcracka Ball" - Svatý grál všech vánočních večírků. (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (179)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Vzorová současná americká komedie těžící z humoru, který je z devadesáti procent závislý na alkoholu a drogách. Některé scény jsou vysloveně skvělý, většinu už jsme ale viděli tisíckrát. Nic světoborného. Nicméně mám pocit, že až jednou bude někdo zhodnocovat podobné komedie, scéna totálně sjetýho Setha Rogena v kostele skončí na prvním místě. Mám pocit, že něco podobného už nikdy neuvidím a zase tak akorát budu muset bůhví jak dlouho čekat, až někdo přijde s něčím ještě otřesnějším...jestli vůbec. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Tys mi krvácel do pití?" To se tak při fetem ovlivněných vánocích občas stává. Ethan se chce usmířit se svou ex-přítelkyní, Chris shání trávu pro spoluhráče, Isaac zase chce poprvé kouřit velké péro a já se chci bavit o něco lépe. Jenže mi to s těmi jointy, houbičkami, koksem a podobnou výbavičkou zase tak moc nejde a tak se prostě neumím správně zasmát tomu, když se manželka promění v draka. Nicméně nějaká ta zábava se dostavila v kostele, při bitce se Santy nebo při infantilních hudebních číslech a tak za tu vánoční náladu uprostřed června ty tři hvězdy, co se mi právě před očima proměnily v chobotnice, dám. ()

Reklama

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Rogen má už za sebou lepší kousky,ale společně s Falconem a Don Jonem vytváří sympatickou trojici, která vás spolehlivě zabaví i vykouzlí úsměv na tváři. Tahounem je jednoznačně Rogen, který vytváří jeden z nejlepších situačních humorů v Hollywoodu a taková scéna v kostele má podobnou váhu u Komedií jako Kingsmanův kostel v Akčním žánru. Velmi překvapil i Michael Shannon v roli zhuleného drogového dealera. Komu je sympatická tahle trojice a k tomu všechny drogy z New yorku použité za jednu noc, tak bude také spokojen. 80% ()

maddy 

všechny recenze uživatele

Zhulená komédia pri ktorej písaní s najväčšou pravdepodobnosťou hulil jej scenárista, pretože to je mišmaš skutočne všetkého. Od hrubozrnnej komédie, cez číru romantiku, drámu o dospievaní, až po takmer celorodinný film so záverečným posolstvom. A funguje to jedine ako taký „buddy movie“ vďaka sympatického ústrednému triu (Gordon-Levitt, Mackie, Rogen), inak to je bohužiaľ ako komédia trestuhodne nevtipné a ako romanca silne nefunkčné. Vtipná scéna je po celú stopáž jedna, možno dve (kostol) a po väčšinu času sa skôr zdá, že si to Seth Rogen s kamošmi síce počas natáčania evidentne užívali, ale natočili si ho hlavne preto, aby sa bavili oni. Či sa baví aj divák tu už bolo všetkým jedno. A tak namiesto akokoľvek nápaditých humorných scén to je zase raz celé o zvracaní, padaní, hulení, blúznení a prvoplánových cameo úlohách, ktoré občas fungujú (Shannon), inokedy sú úplne zbytočné (Franco) a niekedy až okato nevyužité (Miley Cyrus: „Volaj ma Hannah!“). To tu skutočne nikoho nič iné nenapadlo? Night After si z toho nebudem pamätať ani jednu jedinú scénu a to nie je pre komédiu práve najlepšie vizitka. S Jonathanom Levinom to ide strmhlav dole vodou. Najprv prekvapil nadpriemerným 50/50, potom neurazil, ale ani nenadchol priemerným Warm Bodies a teraz sklamal podpriemerným Night Before. Až sa bojím čo z neho vylezie nabudúce, pokiaľ bude v tomto klesajúcom trende pokračovať. CELKOVO: 2* (4/10) ()

P1tr 

všechny recenze uživatele

Skvěle sehraná herecká parta tvoří dokonalou iluzi dobře se bavících, pařících přátel, což je klíčem k úspěchu této velice netradiční Vánoční komedie. Tvůrci na nás valí nekončící sérii zábavných situací, které principielně nevykročují z tradičnosti kalících komedií, přesto ale díky příjemné a upřímné atmosféře a skvělým hercům působí zdejší vtipy svěžím dojmem a hlavně drtivá většina z nich funguje a výstřelů mimo je jen málo. V určitých ohledech je Byla to divoká noc satirou na Vánoční komedie, ale i ve své komičnosti dokáže vytvořit upřímné a fungující Vánoční momenty, ze kterých jsou svátky cítit stejně výrazně, jako alkohol a tráva ze zbytku scén. U filmu jsem se bavil náramně a myslím, že si rozhodně zaslouží vyšší průměrné hodnocení v červených číslech. ()

Galerie (21)

Zajímavosti (2)

  • Nahé fotky Isaaca (Seth Rogen), které má v telefonu, byly pořízeny dvojníkem. (kellne)

Reklama

Reklama