Reklama

Reklama

Ethan (Joseph Gordon-Levitt), Isaac (Seth Rogen) a Chris (Anthony Mackie) jsou kamarádi už od dětství a jejich vánoční setkání se již dlouhá léta pravidelně mění v noc plnou nespoutaného hýření a bujarého veselí. Nyní ale stojí na prahu dospělosti, tradice se chýlí ke konci a poslední společná pařba by měla být nezapomenutelná. A proto je potřeba najít "Nutcracka Ball" - Svatý grál všech vánočních večírků. (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (180)

PauloZ 

všechny recenze uživatele

Mám tyhle kluky rád, takže je to pro mě trošku zklamání. Pokud Vám bude stačit Seth Rogen a jeho sjetý stav napříč filmem, který mě jako jediný opravdu bavil nonstop, tak máte vyhráno. Naopak Levitt, ani Mackie nedokázali z postav vykřesat nic zásadnějšího. Pokud nepočítám Levittovo ultra trapné vyznání na párty a Mackieho sexík na hajzlu. Nenudil jsem se díky Sethovi, ale je to velmi průměrná záležitost, což vzhledem k bandě, co za tím stojí, zamrzí. ()

Michelle75 

všechny recenze uživatele

Čekala bych podle hlavní trojky, že to bude komedie pro mladý až střední věk,ale tohle bylo spíše pro teenagery. Typická amíkovská ptákovina. Tohle si pod tím pojmem představuju. Dvě hvězdy dávám za Rogena, který mě jako jediný fakt bavil(směju se nahlas) i když to možná až tak zábavné nebylo,ale on se u mí prodat:), zatímco Levitt je fakt afektovaný vůl a jeho hraní mě už dlouho nepotěšilo. Za zmínku určitě stojí malinčké role James Franca a Michela Shannona. Ti jako vždy potěšili. Konkrétně k ději se vyjadřovat nebudu, ten je až příliš plytký. ()

Reklama

Corpsegrinder 

všechny recenze uživatele

Říkal jsem si proč je tenhle film tak zapadlej a moc se o něm nemluví a teď je mi to jasný - protože je to po delší době zase upřímná a dobře fungující komedie. Ten film je naprosto pohodovej a vánoční atmosféra z něj jde na plný pecky, vtipy jsou většinu času fakt vtipný a já se nenudil ani vteřinu. Je to takovej ten film co by před 15 lety s mladším obsazením bodoval. Dneska už ale zřejmě ne. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Vzorová současná americká komedie těžící z humoru, který je z devadesáti procent závislý na alkoholu a drogách. Některé scény jsou vysloveně skvělý, většinu už jsme ale viděli tisíckrát. Nic světoborného. Nicméně mám pocit, že až jednou bude někdo zhodnocovat podobné komedie, scéna totálně sjetýho Setha Rogena v kostele skončí na prvním místě. Mám pocit, že něco podobného už nikdy neuvidím a zase tak akorát budu muset bůhví jak dlouho čekat, až někdo přijde s něčím ještě otřesnějším...jestli vůbec. ()

Necrotongue odpad!

všechny recenze uživatele

Mám rád "rogenovky",ale tentokrát jsem těžce narazil.Od komedie hlavně očekávám,že se zasměju,ale to by se povedlo asi jenom tehdy,kdybych se synchronizoval se Sethem Rogenem a cpal do sebe fet tak rychle jako on.Sice bych umřel,ale možná by mi smrt přišla vtipná.Ve střízlivém stavu na mě film působil spíše depresivně a nudně.Tři kamarádi vyrazí propařit Vánoce,hmm,ale to je vlastně celé.Nuda a smutek. ()

Galerie (21)

Zajímavosti (2)

  • Nahé fotky Isaaca (Seth Rogen), které má v telefonu, byly pořízeny dvojníkem. (kellne)

Reklama

Reklama