Reklama

Reklama

Ethan (Joseph Gordon-Levitt), Isaac (Seth Rogen) a Chris (Anthony Mackie) jsou kamarádi už od dětství a jejich vánoční setkání se již dlouhá léta pravidelně mění v noc plnou nespoutaného hýření a bujarého veselí. Nyní ale stojí na prahu dospělosti, tradice se chýlí ke konci a poslední společná pařba by měla být nezapomenutelná. A proto je potřeba najít "Nutcracka Ball" - Svatý grál všech vánočních večírků. (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (179)

maddy 

všechny recenze uživatele

Zhulená komédia pri ktorej písaní s najväčšou pravdepodobnosťou hulil jej scenárista, pretože to je mišmaš skutočne všetkého. Od hrubozrnnej komédie, cez číru romantiku, drámu o dospievaní, až po takmer celorodinný film so záverečným posolstvom. A funguje to jedine ako taký „buddy movie“ vďaka sympatického ústrednému triu (Gordon-Levitt, Mackie, Rogen), inak to je bohužiaľ ako komédia trestuhodne nevtipné a ako romanca silne nefunkčné. Vtipná scéna je po celú stopáž jedna, možno dve (kostol) a po väčšinu času sa skôr zdá, že si to Seth Rogen s kamošmi síce počas natáčania evidentne užívali, ale natočili si ho hlavne preto, aby sa bavili oni. Či sa baví aj divák tu už bolo všetkým jedno. A tak namiesto akokoľvek nápaditých humorných scén to je zase raz celé o zvracaní, padaní, hulení, blúznení a prvoplánových cameo úlohách, ktoré občas fungujú (Shannon), inokedy sú úplne zbytočné (Franco) a niekedy až okato nevyužité (Miley Cyrus: „Volaj ma Hannah!“). To tu skutočne nikoho nič iné nenapadlo? Night After si z toho nebudem pamätať ani jednu jedinú scénu a to nie je pre komédiu práve najlepšie vizitka. S Jonathanom Levinom to ide strmhlav dole vodou. Najprv prekvapil nadpriemerným 50/50, potom neurazil, ale ani nenadchol priemerným Warm Bodies a teraz sklamal podpriemerným Night Before. Až sa bojím čo z neho vylezie nabudúce, pokiaľ bude v tomto klesajúcom trende pokračovať. CELKOVO: 2* (4/10) ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Keď som si všimol, že Jonathan Levine chystá ďalší film s dvojicou Joseph & Seth (tak ako tomu bolo aj v 50/50), tak som sa naozaj tešil. No musím uznať, že po takejto prvoplánovej "one night show" som veru netúžil, a som fakt nemilo prekvapený = teda lepšie povedané, dosť sklamaný. Naozaj som nestál o trapošskú komédiu s trojicou vymetených dospelákov túlajúcich sa vianočnou nocou v znamení omámenia z marihuany. Áno, Joseph Gordon-Levitt a Seth Rogen mali zopár skvelých momentov a na niektorých scénkach sa dalo aj schuti zasmiať, ale celková zápletka dosť oničom. Nehovoriac o Anthonym Mackiem, ktorý mi tam veru absolútne nepasoval (to tam radšej mohol byť Chris Rock, keď už tam chceli černocha). Levine žiaľ tentokrát sklamal, snáď nabudúce to bude o kus lepšie. P.S. Veľkým pozitívom bola okrem dvojice Jospeh a Seth aj sympatická Lizzy Caplan, ktorá dodala tomuto filmu aspoň kúsok šarmu. ()

Reklama

Necrotongue odpad!

všechny recenze uživatele

Mám rád "rogenovky",ale tentokrát jsem těžce narazil.Od komedie hlavně očekávám,že se zasměju,ale to by se povedlo asi jenom tehdy,kdybych se synchronizoval se Sethem Rogenem a cpal do sebe fet tak rychle jako on.Sice bych umřel,ale možná by mi smrt přišla vtipná.Ve střízlivém stavu na mě film působil spíše depresivně a nudně.Tři kamarádi vyrazí propařit Vánoce,hmm,ale to je vlastně celé.Nuda a smutek. ()

MontyBrogan 

všechny recenze uživatele

Upozorňujem, že možno sa v komente vyskytne náznak spoileru, ako keď sa Santovi rozsype vrece už v lete. Na začiatku mi všetko včítane Rogenovej židovskej hviezdy a rapovania prišlo trápne, no postupne ma to začalo baviť viac a viac. Zmysel Francovej postavy som ja debil neprekukol v štádiu smskovania, tak ma rozosmial, aj napriek lascívnosti. A pointa postavy Michaela Shannona ma vyslovene potešila, keď už som nečakal prítomnosť žiadneho iného žánru než párty komédie. Celé to tour de bar na mňa pôsobilo dobrodružne a vypointovane. Multi-trip z darčekových drog rozosmial viacnásobne. A ešte aj Miley Cyrus mi bola konečne sympatická. Na Vianoce znovu, ak si spomeniem. ()

kingik 

všechny recenze uživatele

O Vánocích se odvažte, je to zdravé. Rogenovi a spol. se (málem) podařilo objevit recept na správňáckou anti-vánoční komedii, která je oplzlá, zhulená a pohrdá vánočními tradicemi. Vše funguje ale jen do té doby, než si film vyhází všechny fórky, sjetý Rogen se okouká a vystoupí Miley Cyrus. Nejen ona, ale i umravněná závěrečná třetina moc do daného konceptu nezapadla. Rogenovi se z pozice producenta podařilo k účinkování ve filmu ukecat Josepha Gordona-Levitta, kterému scénář nedaroval žádný zapamatovatelný vtip. Když to shrnu, vlastně ve filmu nemá žádný komediální výstup, maximem je potyčka s dvěma Santy. Třetím z trojice nerozlučných kámošů je Anthony Mackie, který pobaví divokou prcanicí na toaletách se svojí fanynkou, která mu ještě šlohne trávu, takže ji v určitých fázích příběhu nahání. Naprosto stěžejní pro film je ale Seth Rogen a jeho drogový trip, který se táhne půlkou filmu, a z něhož plyne největší porce vtipů. Rogen je zvíře, které nadává batoleti, zvrací v kostele a vyvádí tak, že si celý film ukořistil jen pro sebe. Nebýt jeho, nemá film pomalu co nabídnout. Zpočátku to má grády, příběh kolem vánoční, několik let trvající tradice, spočívající v odvázaném veselí o vánočních svátcích, je neotřelý. Jenže párty duch filmu nevydrží až do konce. Už proslulá, avšak utajená veselice zvaná Louskáčkův bál, jejíž místo konání naše trojice vytrvale několik let marně hledá, je po objevení celkem tuctová merenda, následně film ztratí tempo, umravní se a hotovo. Nasazení hvězd, jimiž je Lizzy Caplan, James Franco a Michael Shannon unylý dojem z filmu moc nevytrhlo. A to, že film začíná jako veršovánka, kterou kdosi vypráví, není jen tak. V závěru přijde divná pointa související s postavou drogového dealera, ztvárnil ji Michael Shannon, ledacos nám o sobě poví, narostou mu křídla, prostě divné. Rogen má za sebou rozhodně daleko zábavnější produkční fláky. 6/10 ()

Galerie (21)

Zajímavosti (2)

  • Nahé fotky Isaaca (Seth Rogen), které má v telefonu, byly pořízeny dvojníkem. (kellne)

Reklama

Reklama