Reklama

Reklama

Ethan (Joseph Gordon-Levitt), Isaac (Seth Rogen) a Chris (Anthony Mackie) jsou kamarádi už od dětství a jejich vánoční setkání se již dlouhá léta pravidelně mění v noc plnou nespoutaného hýření a bujarého veselí. Nyní ale stojí na prahu dospělosti, tradice se chýlí ke konci a poslední společná pařba by měla být nezapomenutelná. A proto je potřeba najít "Nutcracka Ball" - Svatý grál všech vánočních večírků. (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (179)

tom.nosek 

všechny recenze uživatele

Celkem typický film Setha Rogena, tentokráte z období Vánoc. Dobré herecké obsazení s obrovským plus za camea (Michael Shannon, James Franco a samozřejmě také Miley). Víc než polovina vtipů ovšem stojí přímo na tom, že se Rogen zfetuje. To sice je občas vtipné, ale hodinu a čtyřicet minut tím neutáhne. Kromě cameí bych vyzdvihl ještě vtípek s Leem di Capriem a vtipné tradice hlavní trojky. ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Keď som si všimol, že Jonathan Levine chystá ďalší film s dvojicou Joseph & Seth (tak ako tomu bolo aj v 50/50), tak som sa naozaj tešil. No musím uznať, že po takejto prvoplánovej "one night show" som veru netúžil, a som fakt nemilo prekvapený = teda lepšie povedané, dosť sklamaný. Naozaj som nestál o trapošskú komédiu s trojicou vymetených dospelákov túlajúcich sa vianočnou nocou v znamení omámenia z marihuany. Áno, Joseph Gordon-Levitt a Seth Rogen mali zopár skvelých momentov a na niektorých scénkach sa dalo aj schuti zasmiať, ale celková zápletka dosť oničom. Nehovoriac o Anthonym Mackiem, ktorý mi tam veru absolútne nepasoval (to tam radšej mohol byť Chris Rock, keď už tam chceli černocha). Levine žiaľ tentokrát sklamal, snáď nabudúce to bude o kus lepšie. P.S. Veľkým pozitívom bola okrem dvojice Jospeh a Seth aj sympatická Lizzy Caplan, ktorá dodala tomuto filmu aspoň kúsok šarmu. ()

Reklama

ywo666 

všechny recenze uživatele

Jedna z lepších Rogenoviek. Dosť vtipov sa podarilo. Trochu menej trapošín ako sa bežne servíruje (ale fakt len trochu). Dosť dobrý casting. Ako nie je to nič nové. Všetko sme už videli. Ale je to dobre spravené. Bavil som sa a to je dôležité. Kto neznáša Rogena a jeho humor bude sklamaný aj teraz. Scéna v kostole alebo s smskami sú top. 80% 4* ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $25miliónovTržby USA $43,047,372Tržby Celosvetovo $52,395,996Tržby za predaj Blu-ray v USA $1,313,110Tržby za predaj DVD v USA $1,750,718║ kam na tieto praštené nápady na komédie v amerike chodia? nuž len ďalšia pračudesná blbovina, na ktorej nie je šanca zabaviť sa /25%/ ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Vzorová současná americká komedie těžící z humoru, který je z devadesáti procent závislý na alkoholu a drogách. Některé scény jsou vysloveně skvělý, většinu už jsme ale viděli tisíckrát. Nic světoborného. Nicméně mám pocit, že až jednou bude někdo zhodnocovat podobné komedie, scéna totálně sjetýho Setha Rogena v kostele skončí na prvním místě. Mám pocit, že něco podobného už nikdy neuvidím a zase tak akorát budu muset bůhví jak dlouho čekat, až někdo přijde s něčím ještě otřesnějším...jestli vůbec. ()

Galerie (21)

Zajímavosti (2)

  • Nahé fotky Isaaca (Seth Rogen), které má v telefonu, byly pořízeny dvojníkem. (kellne)

Reklama

Reklama