Reklama

Reklama

The Late Show with Stephen Colbert

(pořad)
Talk-show / Publicistický / Komedie
USA, 2015, 60 min

Účinkují:

Stephen Colbert, Jonathan Batiste, Jon Stewart, Neil deGrasse Tyson, Tom Hanks, Anna Kendrick, George Clooney, Jeb Bush, Jimmy Fallon, Scarlett Johansson (více)

Recenze (23)

Pajky3 

všechny recenze uživatele

Steven Colbert a jeho show mě velice baví, společně s Johnem Oliverem pro mě patří mezi nejlepší komentátory nejen politického dění. Jeho imitace Trumpa je k nezaplacení. Nejvíc mě baví jeho špičkového monology na úvod, ale má rád i jeho rozhovory s hosty, které mi tak nějak přijdou zajímavější než v jiných talkshow. ()

Eddard 

všechny recenze uživatele

Úchvatná ukázka toho, jak může vypadat kvalitní televizní zábava, když se toho chopí skupina nadšených, talentovaných lidí v čele s geniálním satirikem se zlatým srdcem. Pokud si Stephen a spol. udrží premiérovým týdnem nastavenou úroveň kvality, máme se na co těšit. Television history in the making... Nejlepší zatím 8. díl s Berniem Sandersem a úžasnou taneční show z Broadwaye. Stephen je král. ()

Reklama

char_t 

všechny recenze uživatele

Nejlepší late-night současnosti. Colbert je modernější než jeho předchůdce Letterman, inteligentnější než konkurenční Fallon nebo Kimmel, nesnaží se vnucovat žádné konkrétní skupině diváků, je svůj. A ten výběr hostů! První dáma, viceprezident a prez. kandidáti, nejslavnější herci, CEO Applu, Tesly, Uberu... Po 50 epizodách naprostá spokojenost. ()

MCZ 

všechny recenze uživatele

Přiznávám, že v porovnání s jinými late night shows jsem toho z Colberta tolik neviděl. Možná to dříve bylo lepší, dnes se na to ale fakt nedá dívat - jakmile dojde na nějaké "nebezpečnější" téma, hostitel začíná uhýbat, maří jakoukoli flow rozhovoru a celé je to vyloženě nepříjemné. Mám pocit, že tak jediné, co je dovoleno, je vzájemné poplácávání se po ramenou a všechny zlé fóry musejí mířit výhradně na republikány. I ten často falešně se smějící Fallon působí vedle Colberta podstatně upřímnějším dojmem. ()

Slasher 

všechny recenze uživatele

Přes silný "left-night TV" (x) ráz mám prostě moc rád Colberta, jeho vystupování, inteligentní humor, odvahu a skvělý monology. Jeden z vrchních neúnavných střelců do Trumpa a taková moje pravidelná guilty pleasure sonda do té druhé části dnešní Ameriky... ()

Galerie (3)

Reklama

Reklama