Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ďaleká budúcnosť. Pri prenose zmrznutých ľadových objektov zo spustošenej Zeme sa z jedného z ľadovcov vynorí Jason Voorhees a posádka lode má po chlebe. Desiaty diel hororovej série Piatok trinásteho. (POMO)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (336)

PKD 

všechny recenze uživatele

Vůbec ne tak příšerné, jak psaly tehdejší recenze. To dnes jsou mnohem větší megasračky, než toto. Super quilty pleasure, které je s každým kouknutím lepší a lepší. No, rozhodně zábavnější o 100% než než ta ultranudná a divná 9. Special quest star...milášek David Cronenberg (jeho přítomnost na začátku filmu jest prý díky faktu, že rež. 1 díl tv s. Pátku 13.), který sem opět dodal zajímavého Roberta A. Silvermana.;-) Ti dva jsou nerozluční, chicht. Efekty jako lodě a růz. SF prvky jsou v poho a uber upgrade Jason je totál gorila.;-) A jelikož jde o dalekou budoucnost, tak (jako podobně v př. Hellraisera IV) víme, jak dlouho bude synátor paní Vorheesové řáditi. Já vím, 445 let byl v hybernaci, ale víte jak to myslím.;-) Dobrý ironický fórek s tím bordelem kolem Země 1, která (jaký to šok!) je v 25.st. již nepoužitelná a já jsem přesvědčen, že v reálu to nebude trvati tak dlouho. Moc pěkná holografická vzpomínka na tábor u Crystal Lake i s nezbytnými spacáky i s přibalenými kozaticemi.;) Prostě...pohodové 3 za tento nadprůměrný trash.;) P.s. a za 4 roky bude konečně zrušený hokej, dle tohoto prorockého filmu. Už aby byl konec té tupé a debilní masové zábavy. Pak ještě fotbal a bude klid. Jo a pro uživatele Benjamin-L, ano je to 10.díl. Proto to X, logicky. ;-) ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Již desátý pátek 13. se odehraje ve vesmíru, v roce 2245, kdy kryogeneticky upraveného Jasona (tentokrát se spíš podobá Hannibalu Lecterovi) a jeho poslední oběť vyzvedne kosmická loď ze nové Země. A nová, trikově vylepšená vyvražďovačka začíná. DVD: Bonusy mají titulky, ale jen maďarské! Komentář tvůrců, dokument Mnoho životů Jasona Voorheense (rozhovory s jeho představiteli), Making Of (rozhovory s tvůrci, ukázky storyboradů, ukázky natáčení animací) a trailer. ()

Reklama

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

"Jason X", Jason Voorhees v ďalekej futuristickej budúcnosti, na vesmírnej lodi, kozmická vyvražďovačka... To predsa nemôže nikto brať vážne. Tak toto je teda poriadna hlúposť. Je mi zle z toho, keď vidím ako sprznili obrovskú, kultovú horrorovú legendu. Takýto trash shit  si tento horrorový slasher borec nezaslúžil. Pozrel som si tento titul viacej krát, ale nedokážem sa zbaviť pocitu, že je to celé jeden veľký, absurdný nonsens. Navyše aj sám Jason tu pôsobí dojmom zadýchaného, obtlstlého dôchodcu. A to čo z neho spravili na konci je úplna groteska. Takmer odpad! * ()

Bat55 

všechny recenze uživatele

Naozaj zlý horor. Jednu hviezdičku dávam len z úcty k Jasonovi a za peknú, no bohužial jedinú, skvelú zabíjačku. Inak je to strata času a ak čakáte niečo v štýle Freddy vs. Jason, tak si pravdepodobne riadne nabijete držku. Suché, nudné, nezaujímavé, odfláknuté filmové nie béčko, ale rovno céčko. /10%/ ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

„Jason X“ nefunguje jako horor, což si tvůrci uvědomili a vložili do toho humor, případně hodně cool scény, jako třeba Jasonova finální přeměna. Musím říct, že jsem mi to zamlouvalo, protož jsem měl pocit, že sleduji béčko, které si na nic nehraje a dělá přesně to, co podobné filmy dělat mají. Baví. Je to ujeté je to místy dost praštěné a nemá to smysl vztahovat k předchozím devíti dílům, ale stejně to prostě baví. ()

Galerie (32)

Zajímavosti (20)

  • Natáčení probíhalo od 6. března do 30. dubna 2000 v kanadském Ontariu. (Stocki)
  • První premiéru měl snímek 24. července 2001 v Německu na festivalu München Fantasy Filmfest. (Stocki)
  • Jason X byl prvním filmem série, jehož rozpočet přesáhl 10 milionů amerických dolarů. Současně však v USA vydělal z celé filmové série nejméně. (gogos)

Související novinky

Carpenter je Psychopath

Carpenter je Psychopath

18.05.2005

Legendárny John Carpenter (na obr.) sa po štvorročnej odmlke vracia na scénu. Jeho najnovším filmom bude thriller PSYCHOPATH o bývalom agentovi CIA, ktorý je povolaný späť do akcie, aby zastavil… (více)

Reklama

Reklama