Reklama

Reklama

Krysař Willard

Trailer

Obsahy(1)

Vidíme dům a v něm muže. Není to obyčejný dům ani obyčejný muž. Jmenuje se Willard Stiles (Crispin Glover), nosí černý, dvacet let starý oblek a ulízané vlasy mu rámují bledý obličej. Není divu, že nemá přátele ani dívku - celý svůj život strávil pod taktovkou dominantní, nyní již poněkud trouchnivějící matky a ulisného šéfa, co ho drží ve firmě jen proto, že jí kdysi vedl s Willardovým otcem. Jednoho večera matka přikáže Willardovi, aby ve sklepě vyhubil krysy. Willard se o to zpočátku pokouší, ale když se mu podaří první chytit, naopak jí pustí a začne si s ní hrát a povídat. Po čase se skamarádí s celou krysí koloníí obývající sklep (a že jich není málo) a než se naděje, dokáže si Willard všechny ochočit. Vzhledem k tomu, že stovky krys se prakticky prokoušou čímkoliv, jsou velice inteligentní a Willarda poslouchají na slovo, stáva se z nich velice účinná zbraň, kterou její majitel často a rád použije proti těm, kdo se mu postaví... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (93)

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 2/10 Děj 5/10 Hudba 2/10 Efekty 1/10/// +v hlavní roli Crispin Glover, poutavý námět -je však špatně zpracován, špatné herecké výkony, slabá hudba, většinou se odehrává ve tmě, bez správné atmosféry a razance/// Film jsem dlouho vyhledával a dokonce mi utekla i VHSka, nakonec jsem film zhlédl v TV. Jistou představu o filmu jsem měl a námět je to dost dobrej, i když bych něco poupravil. Hlavní představitel (mohli jste ho např. vidět jako záporáka v Charlieho andílcích) je celkem přesvědčivej, bohužel se to nedá řict o ostatních. A to co bylo nastíněno v první třetině bohužel nebylo využito naplno. Mohl to být slušnej masakr, ale není, což je velká škoda./// Celkem 30%/// ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Docela úsměvná hororová komedie, která má v sobě místy i docela depresivní pasáže. Největší doménou je slizoun Crispin Glover, kterého sice moc v oblibě jako herce nemám, ale musím uznat, že ten jeho ksicht prostě dodává filmům šťávu. Pro mě je tohle asi jeden z nejlepších filmů v němž figurují krysy jako poslové smrti. ()

Reklama

Davies182 

všechny recenze uživatele

Chválím scénky s malými hlodavci a pěkné obličejové kreace Glovera (herecky je na tom o něco hůře). To je ale asi tak všechno, což je škoda, protože příběh se dal klidně rozehrát na nějakou vážnější strunu. I tak jde ale o milý film, na který jsem si dlouho nevzpoměl - a teď se mi to dobré vybavuje. ()

Ryuuhei 

všechny recenze uživatele

Jediné, co zde bylo děsivé, tak Willard, případně o nic méně poťouchlá babice. Krysy jako ekvivalent úhlavního záporáka/manipulátora nepůsobily vůbec děsivým dojmem. Kromě toho, že je to celé až bizarní podívaná, které jsem prostě nepřišel moc na chuť. Na jednu stranu, možná zajímavě vyjádřené šílenství. 40% ()

misterz 

všechny recenze uživatele

To najlepšie na tomto snímku je samotný nápad a herecká stránka, ale ten obsah...no... ten ma veru nenadchol. Prišlo mi to mdlé, nevýrazné a aj keď sa to snažilo byť komédiou, drámou či hororom, vo výsledku to poriadne nebolo ani jedno. Slabučké ako sto krát urobený čaj z jedného vrecúška. Bolo sympatické, že sa tu to snažilo hrať na postavy, no mohlo sa ísť do väčšej hĺbky. Najmä vzťah matky so synom mohol byť zaujímavý, avšak potenciál v tomto smere bol premárnený. Veľmi slabý priemer. 50/100 ()

Galerie (29)

Zajímavosti (11)

  • Okolo pětiset krys bylo před začátkem filmování podrobeno tréninku. (Pumiiix)
  • Ve filmu se objevuje kočka jménem Scully. Glen Morgan a James Wong byli dlouhou dobu scénáristi a producenti seriálu The X Files (1993). (Chatterer)

Reklama

Reklama