Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Obrovský gorilí samec King Kong nezemřel po pádu z mrakodrapu, stále žije! Jeho život je ale opět v ohrožení. King Kong je již dlouhou dobu v kómatu a nutně potřebuje operaci. Lékaři ale nemají krev a bez té zákrok provést nelze. Jeden lovec však učiní nečekaný objev. V pralese najde samici stejného druhu. Okamžitě je převezena a King Kong může být operován. Jenže po probuzení z kómatu King Kong cítí přítomnost samice a pudy jsou silnější než všechny řetězy. Společně uprchnou do hor, ale lidé je nehodlají nechat na svobodě… (Vapet Production)

(více)

Recenze (109)

fannah 

všechny recenze uživatele

Mám rád Lindu Hamilton... Nechápu proč tenhle snímek propadl.. Zváště když tvůrci zůstali stejní, De Laurentiis s nejnovějšími efekty které v té době byly možné, John Guillermin, režisér první části. Scénář byl sice chatrný a v celém filmu bylo až moc vojáků, ale zpracováním to zas tak špatné nebylo. ()

Jello Biafra 

všechny recenze uživatele

Kong sa po 10 rokoch vracia s transplantovaným srdcom aby našiel svoju vysnívanú samičku a splodil s ňou potomka. Že tá zápletka znie infantilne a hlúpo? Áno bohužiaľ taký je aj celý film. Zatiaľ čo v roku 1976 dokázal John Guillermin natočiť ľahko nadpriemerný remake, tu už sa mu pokračovanie doslova rozpadlo pod rukami. Okrem slabých výkonov (ne)hercov sa tu dočkáme pestrej zmesi všemožných stupidít od scén ako si Kong pochutnáva na hromade krokodýlov či záverečné rádoby akčné zúčtovanie kde sa na scénu dostanú amatérske triky a trapná zadná projekcia. V tomto momente sa z filmu stáva čistá paródia. Jediné čo uznávam, že Linda Hamilton sa naozaj snaží, ale to film nemôže v žiadnom prípade zachrániť. K filmu môžem dodať snáď len to, že v dobe uvedenia sa z neho stal gigantický kasový prepadák a definitívne pochoval filmovú kariéru režiséra. ()

Reklama

WolfR 

všechny recenze uživatele

Tento film je špatný, to je pravda. Příběh oživení King Konga a následně nalezení jeho partnerky je naprostá hovadina a taktéž herci a hlavně vizuální efekty jsou příšerné! Navíc tu není žádná pořádná emotivní scéna, která v King Kongovi vždycky je a tady chybí. Jednu hvězdu dávám za některé povedené akční scény a tu druhou za úžasnou Lindu Hamilton, která je moje oblíbená herečka. 2 slaboučké hvězdy. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

King Kong sexuálně žije a rádoby Indiana Jones s doktorkou Connorovou jakbysmet! Deset let po pádu z WTC dostal opičák umělé srdce o velikosti kontejneru na tříděný odpad a konečně pochopil, že s jeho rozměry je nutno hledat lásku ve vlastním druhu.. V sovětských kinech to sice mělo sukces, nicméně v depresích se zmítající Guillermin si tímto razantně zabouchnul dveře do Hollywoodu a já marně přemítám, jestli tam byla nějaká scéna, o které by se nedalo říct, že je bezcenná. Někteří ji najdou v srdceryvném závěru, do kterého John Scott zkoušel propašovat tóny z loučení emzáka s léčivým prstíkem, ale to už je jen křeč. Vlastně jo, jedna pobavila. To když se policajt z Beverly Hills Taggart stal součástí svého náhrobku.. ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

King Kong nepatri mezi moje oblibena monstra, ale tohle si fakt nezaslouzil. On uz prvni dil, jehoz je tohle volnym pokracovanim nebyl nic moc, ale porad to byla docela slusna zabava, jenze tohle je jen nastavovana kase. Tvurci si asi rekli, ze kdyz jednicka mela uspech tak proc neudelat dvojku, pro jeste vetsi uspech prihodily druhou opici a vymyslely strasne debilni pribeh. Ani by tak nevadilo, ze tu jsou dve opice, i kdyz sledovat vetsinu filmu bud jak ublizene jeden bez druhyho stradaj a nebo se k sobe tisknou je otrava, kdyby tu byla aspon nejaka poradna akce, ale ta se nekona. Navic triky jsou tak ubohy, ze to je dost spatny i na rok vzniku. Kdyz pride nejaka akce tak spis pusobi smesne. 2* za celkem slusnou Hamilton a docela dobrou hudbu. ()

Galerie (41)

Zajímavosti (14)

  • Linda Hamilton přijala hlavní roli z toho důvodu, že předchozí snímek King Kong (1976) udělal z Jessicy Lange hvězdu a rozjel její kariéru. Naneštěstí Linda během natáčení neměla ponětí o tom, jak bude výsledek vypadat, jelikož víceméně točila oproti modrému pozadí – z výsledku byla zděšená nejen ona, ale i diváci a kritici. (fiLLthe3DD)
  • Vojaci, ktorí prenasledujú Konga, používajú bojové vozidlá pechoty M114. (Jello Biafra)

Reklama

Reklama