Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pět Youtuberů, dva hráči a překvapivý host v mixu bláznivé zábavy z jednoho pražského bytu hostitele Aliho. Hrajeme s Alim je zábavní show pro mladou generaci o tématech, která jsou jim vlastní – YouTube, hry, filmy, moderní technologie – v prvé řadě však humor a zábava. Pořad je sestaven z krátkých bloků a odehrává se v doupěti Aliho, kam si každý týden zve své přátele: talentované YouTubery a hráče, jimiž jsou Martin Rota, Vidrail, Expl0ited, Matůš, Stejk a Veronika. Pořadem bude provázet Tomáš Zvelebil alias Ali, který je rovněž jeho autorem.
Mezi stálé účinkující pořadu budou pravidelně přicházet hosté, kteří do světa internetu a YouTube zdánlivě nepatří – komici, sportovci a osobnosti technologické scény – z čehož při natáčení vyvěrají mnohé komické situace. Hosté přicházejí na návštěvu mezi stálé účinkující pořadu, baví se, komentují aktuální témata či hrají hry. Pořad je plný autentické zábavy, osciluje mezi dokumentárně zpracovanými pasážemi z dění na místě natáčení, komickými segmenty a originálními animacemi. (TV Prima)

(více)

Recenze (262)

-bad-mad-wolf- 

všechny recenze uživatele

Vlastně docela chápu, že něco podobnýho vznikne - je zrovna éra letsplayerů a bezvýznamných virálních hvězdiček. Dokonce mi to ani nevadí. Jen by se dalo polemizovat, jakou hodnotu má mít pořad, jehož obsahem je záznam pubertálního klábosení o výše zmíněných existencích. Navzdory tomu, že se v něm objevujou známý osobnosti, bude totiž snesitelnej právě jen pro ty, kterým a) zmíněný klábosení nevadí b) nemají ho zrovna s kým praktikovat naživo. Jedna hvězdička za to, že narodit se o patnáct let později, byl bych jedním z těch dementků možná taky. (: ()

RigorMortis odpad!

všechny recenze uživatele

Game Page bolo fajn. Toto je však vec,ktorá môže zaujať tak maximálne deti do 10 rokov, čo je zrejme vekový priemer fanúšikov takýchto "YouTube celebrít". Pre ostatných je to strata času. Čo je zaujímavé na skupine ľudí, ktorí do seba tlačia pizzu a popíjajú pivo, pričom hrajú hry? To by si potom každý z nás mohol zavolať skupinu kamošov a urobiť si vlastnú show. ()

Reklama

Yokolobuna odpad!

všechny recenze uživatele

Tak jsem po čase provětral odpad! Původní Hrajeme s Alim bych srhnul jako "meh", tohle je ale svěží asi jako žumpa u domova důchodců. To se zase jednou stydím, že patřím do subkultury hráčů. Sedět s partou kriplů na gauči, bavit se o hovně a pak to pustit do televize chce odvahu... a naprostou absenci soudnosti. ()

elent 

všechny recenze uživatele

banda lidí kolem třicítky se nechává opíjet rohlíkem tím, že se to líbí dětem školou povinných... na které zároveň touhle břečkou cílí. Jako argument modelu "není to pořad o hrách, ale je to pořad o tom, jak se kamarádi sejdou a hrajou hry", to je prostě úplnej úlet. Tak si to natáčejte, proč ne, ale nelezte s tím na obrazovku... ()

Tom_Lachtan odpad!

všechny recenze uživatele

Tohle je nebesky špatný, dokonce tak, že to ve mě evokuje potřebu chopit se nejbližšího kovového předmětu a pokusit se ho rozkousat a bít se s ním do hlavy zároveň, tady se nepovedlo NIC, účinkující jsou zoufale nevtipní (jestli jsou taková i jejich sólo youtubácká videa netuším, s čestnou výjimkou Martina Roty, ale než to jít zjistit, to si raděj nechám vytrhat všechny chlupy na rukou. Po jednom), "zábava" je nulová tak dokonale, že z toho bylo trapně i mě a dokonalý vrchol zmaru je titulní Ali, který na mě už za časů Score působil jako někdo, kdo se snaží okopírovat level TV, aniž by měl kouska vtipu, charisma, či schopnosti zaujmout. A hle, ono mu to zůstalo! Co je ovšem na tomhle pořadu nejzajímavější, je fakt, že ho někdo v téhle technicky poloamatérské a intergalakticky nudné podobě odsouhlasil do tv vysílání. ps: vydržel jsem dvě epizody, jsem hrdina! ()

Galerie (15)

Reklama

Reklama