Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Linda a Vanda jsou pohledné třicítky, nerozlučné kamarádky a taky spolumajitelky malého knihkupectví v centru města. Linda je rozvedená, vzdělaná, praktická, má malou dceru a pocit zodpovědnosti. Ten naopak chybí Vandě, svobodné, veselé, nezávislé krásce, která sice muže přitahuje jako magnet, ale její živelnosti žádný nestačí. A tak hledá toho pravého. Aktivně. V obchodě s nimi pracuje Edo, který taky touží po lásce na věky věků, ale jako plachý, citlivý a introvertní gay to má těžké. Životy téhle trojice nakonec stejně zamotá několik mužů. Lindě charismatický developer Jakub, který není tím, kým se zdá být. Vandě bývalý profesor z vysoké školy Aladar, jehož je ochotná si vzít, "protože ji má rád". A Edo se už zase přizpůsobuje dalšímu příteli, Leovi... Nakonec ale všechno dopadne úplně jinak, než všichni čekali... (Bioscop)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (451)

hansel97 

všechny recenze uživatele

Film, který by Bechdelovým testem neprošel ani náhodou. Kupodivu, i když ho natočily a napsaly ženy, z nich dělá jen hloupé karikatury, jejichž celý život se točí kolem toho pravého muže. Komediálně to není vůbec vtipné, překvapivě jsou tragické i výkony od slušných hereček, za jaké Pauhofovou a Issovou mám a romantika je tu jeden velký klišoidní sterotyp stejně jako všechny postavy. Sledovat film mě vyloženě neuráželo a lehce kýčovitý vizuál taky ušel, tak tomu tu jednu hvězdu nechám. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

combo včerejšího Manžela na hodinu a tohoto mě asi zase na pár měsíců vyléčilo z českých filmů a z českých romantických "komedií",Všechno nebo nic je podobně hloupé jako Manžel na hodinu,v mnoha ohledech dokonce hloupější.Postavy mají být až na jednu nejspíš velci sympaťáci,ale moc se podle toho nechovají.Dějově je to navíc slepenec těch nejobyčejnějších a nejjednodušších klišé,které si v rom-komu můžeme představit,nemluvě o příšerné stereotypizaci všeho a všech.Minimálně to diváka může přivést na myšlenku,že vydání knihy je podobně náročné jako nákup pečiva.Tohle prostě nemůže zachránt ani Táňa.Jo a nesmál sem se...prakticky vůbec...nebo vlastně jednou...20% ()

Reklama

somnar 

všechny recenze uživatele

Film, který napsaly dvě ženy a režírovala ho žena, ale celá girl power spočívá v tom, že se s hlavníma postavama (ženama) manipuluje přesně jako v Teorii tygra nebo v Bezva ženský na krku. Takže těm blběnám může chlap nasrat na hlavu, ale ony stejně pokorně přilezou, a to i po znásilnění, které je ve stylu Padesátky a Strašidel pojato humorně. Sázení na stereotypy je o to zvláštnější, že film chce být jakýmsi českým Sexem ve městě, v němž si ženy užívají, mají nevázaný sex a píšou knihy o sexu. Humorný je ale i relikt devadesátek, tedy vykroucený gay jako zdroj srandy, kterýho ale nehraje Lumír Olšovský, takže vlastne progres. Když se tam dlouho nic neděje, tak Klára Issová upadne na šteklích do rybníka, nebo má Táňa Pauhofová sexuální scénu, v čemž po Lídě Baarový "exceluje". Celý to vypadá jako zfilmovanej katalog Asko nábytek s moneyshotama Prahy a Tater aka měli jsme drona. Na premiéře byl Robert Rosenberg. 3/10 Prázdnin v Provence. ()

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Na Všechno nebo nic musí mít divák náladu a nijak přehnané nároky, protože jde o vcelku tuctový snímek se zvláštním (čti: multislovanským), ale veskrze sympatickým hereckým obsazením - snad jen Klára Issová sem tam přehrávala. Onu tuctovou předvídatelnost vynahrazují nádherné scenérie ze zasněžených Tater. Slabší tři hvězdičky! ()

sofiapetra 

všechny recenze uživatele

Urbaníková není žádná chytrolína ani vtipnolína, píše v podstatě červenou knihovnu, takže se nelze divit, že scénář podle její knihy musel dopadnout stejně. Na Bridget ani na Sex ve městě to nemělo ani náhodou - i když se snažily kopírovat o stošest. Druhá půlka byla ale trochu snesitelnější a rozhodně o řád výše než Bezva ženská na krku, kterou jsem si zcela nepředloženě pustila jen pár hodin předtím - takže za tři. ()

Galerie (99)

Zajímavosti (31)

  • Ewa Farna mala pôvodne naspievať pesničku "Love is the Only Way", ktorú z filmu poznáte v podaní Alžbety Kolečkářovej. Viac sa jej ale páčila druhá pieseň "Všechno nebo nič", o ktorej tvorcovia ani neboli presvedčení, že ju do filmu zaradia. Teraz je z nej hit v troch krajinách. (monalisa69)
  • Najviac klapiek, teda opakovaní na nakrúcaní, mal obraz, kde Linda (Tatiana Pauhofová) s Vandou (Klára Issová) počas krstu knižky vybiehajú z kníhkupectva a zapaľujú si cigarety. Opakovali to toľkokrát, že si herečky vyžiadali pauzu, že už nevládzu fajčiť. (monalisa69)

Reklama

Reklama