Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Linda a Vanda jsou pohledné třicítky, nerozlučné kamarádky a taky spolumajitelky malého knihkupectví v centru města. Linda je rozvedená, vzdělaná, praktická, má malou dceru a pocit zodpovědnosti. Ten naopak chybí Vandě, svobodné, veselé, nezávislé krásce, která sice muže přitahuje jako magnet, ale její živelnosti žádný nestačí. A tak hledá toho pravého. Aktivně. V obchodě s nimi pracuje Edo, který taky touží po lásce na věky věků, ale jako plachý, citlivý a introvertní gay to má těžké. Životy téhle trojice nakonec stejně zamotá několik mužů. Lindě charismatický developer Jakub, který není tím, kým se zdá být. Vandě bývalý profesor z vysoké školy Aladar, jehož je ochotná si vzít, "protože ji má rád". A Edo se už zase přizpůsobuje dalšímu příteli, Leovi... Nakonec ale všechno dopadne úplně jinak, než všichni čekali... (Bioscop)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (451)

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

combo včerejšího Manžela na hodinu a tohoto mě asi zase na pár měsíců vyléčilo z českých filmů a z českých romantických "komedií",Všechno nebo nic je podobně hloupé jako Manžel na hodinu,v mnoha ohledech dokonce hloupější.Postavy mají být až na jednu nejspíš velci sympaťáci,ale moc se podle toho nechovají.Dějově je to navíc slepenec těch nejobyčejnějších a nejjednodušších klišé,které si v rom-komu můžeme představit,nemluvě o příšerné stereotypizaci všeho a všech.Minimálně to diváka může přivést na myšlenku,že vydání knihy je podobně náročné jako nákup pečiva.Tohle prostě nemůže zachránt ani Táňa.Jo a nesmál sem se...prakticky vůbec...nebo vlastně jednou...20% ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Ještě stále bezdětná nebo už matka?" Tak tohle kamarádské rýpání mě bavilo, Linda se mi líbila a z nevěry se salámem jsem už také byl obviněn. Tím pozitiva a mé souznění s příběhem končí, protože dvě zasmání za 100 minut není pro komedii příliš dobrá vizitka, zmatené hormony hlavní hrdinky mě děsily, dabovaní Poláci si s mýma ušima nerozuměli, holky s permanentně vloženým cigárem mezi namalované pysky mi smrděly a "erotické" scény byly k pláči. Vždyť já jsem si občas ani nebyl jistý tím, jestli postavy spolu sexují a to je věc, kterou dost často s přehledem poznám. ()

Reklama

Arsenal83 odpad!

všechny recenze uživatele

Tak tupý a jednoduchý scenár, ako je samotná autorka tohto veľdiela. Hnusne vulgárne a všade samý sex, debata o ňom neustane ani pri rozbaľovaní vianočných darčekov a prítomnosti malých detí. Na dôvažok musíme pridať homosexuálov, aby sme boli politicky krásne korektní, a tak si Kostelný konečne mohol zahrať v životnej roli. Hral totiž samého seba a div sa pod ním sneh neroztopil. Paradoxne bol však on sám najlepším hercom. Následne prichádzajú romantické scény, pri ktorých nejednému vypadne slzička z oka. Nenápadné uviaznutie na lanovke, popraskané buzi pery, hromadná sauna. Čerešňou na torte je monštruózne prehrávanie Pauhofovej a Issovej. Keď prvá menovaná už nevie, ako to zachrániť a jej postava ju vlastne ani nepustí niečo hrať, siahne po svojej osvedčenej finte, ukáže kozy. Celkovo je na mieste porovnanie s Rosamunde Pilcher s tým, že je to ešte horšie. ()

malylada 

všechny recenze uživatele

Zápletka je docela banální a vypráví o partnerských vztazích tří přátel, kteří to mají trošku smůlu ve výběru protějšků. Určitě mě překvapilo, že se film nevydává typickou cestou podobných komedií s přehnaným scénářem, ale naopak vystihuje vtipnou formou dnešní realitu vztahů, občasnou naivitu žen a typický charakter chlapů. Ano, občas jsou tu vyloženě céčkové scény odpadu, ale ve většině případů je to zábava, tvrdší vtipné hlášky fungují a nikdy mi nepřišlo, že je to přes čáru na hranici těch nejstupidnějších českých komedií. Co mě nejvíce iritovalo, byli nadabovaní herci v mužských rolích, kteří figurovali v životě hlavní hrdinky, neboť působili jako herečtí amatéři. Většina postav v určitých momentech lezla na nervy i díky tomu, jak se v některých situacích chovala. Rozhodně jsem čekal velký provar, ale když to celkově vezmu, tak to dopadlo nad očekávání......6/10 ()

sir-dave 

všechny recenze uživatele

Možná ne tak špatný, ale především určený spíše pro ženy okolo čtyřicítky, které tady mají obyčejnou hrdinku zamilovanou pro změnu do pohledného manipulujícího boháče a doprovodný komparz jim dělají dva buzeranti. V pointě filmu se jich zřejmě plno uvidí nebo by se chtěly vidět.. Místy mi to přišlo i jako trochu nepovedená parodie na Pretty Woman, ale to bude spíše tím obsahem. Když se k tomu sejde moje neoblíbená Pauhofová, která se v každém filmu svlíkne (tady tomu není jinak) a vlastně žádná další sympatická postava, tak nemůžu jinak. Letní kino ()

Galerie (99)

Zajímavosti (31)

  • Najviac klapiek, teda opakovaní na nakrúcaní, mal obraz, kde Linda (Tatiana Pauhofová) s Vandou (Klára Issová) počas krstu knižky vybiehajú z kníhkupectva a zapaľujú si cigarety. Opakovali to toľkokrát, že si herečky vyžiadali pauzu, že už nevládzu fajčiť. (monalisa69)
  • Na lyže se jelo na Slovensko, konkrétně do Nízkých Tater. Chata se jmenovala Luková a je na svahu Chopku. (SONY_)

Reklama

Reklama