Reklama

Reklama

Bloodsucking Bastards

Trailer 2

Evan to v poslední době nemá vůbec jednoduché. Jeho krásná spolupracovnice Amanda ho odkopla a vytoužené povýšení nepřišlo. Na jeho vysněné místo přijal šéf novou pracovní sílu, Maxe, který má dopomoct společnosti k vyšším výdělkům. Když se vše začíná hroutit, musí Evan sebrat veškerou sílu k tomu, aby zachránil své kamarády, než se jeho kariéra i život zvrtne ze slepé koleje... v jeho smrt. (TheDon)

(více)

Videa (1)

Trailer 2

Recenze (67)

Marceloo 

všechny recenze uživatele

S Evanom to v poslednom čase ide dolu vodou. Rozišla sa s ním priatelka a namiesto očakávaného povýšenia v práci klesol na nižšiu pozíciu. Jeho miesto dostane neznámy chlap s menom Max. Ten pri úvodnej reči spomenie, že ak nebudú zárobky miliónové, všetci zamestnanci zomrú. Zamestnanci si myslia že to je vtip, ale ešte nevedia o tom, že Max z nich chce urobiť krvilačných bastardov. - Zatial najlepšia hororová komédia roku 2015. Najväčším kladom je tu herecké obsadenie. Fran bol úplne top v The Cabin in the Woods a Emma bola úplne top v The Collection a tu svoje výkony dokonca ešte vylepšili. Ďalší herci za nimi taktiež vôbec nezaostávajú. Zo začiatku sa to rozbieha dosť pomaly, ale postupom času sa to dostane do perfektného tempa, pri ktorom mi pripadal tento horor dokonca príliš krátky. Krvavých scén tu je taktiež neúrekom a tvorcovia s krvou rozhodne nešetrili. Tvorcov obdivujem hlavne preto, že celý horor natočili len v jednej kancelárii, jednom sklade a jednej podzemnej garáži. Tento týždeň som u jedného užívatela čítal, že horory by sa nemali kombinovať s komédiou. Pre mňa to je úplný nezmysel, pretože ako človek, ktorý pozerá len horory, sa velmi rád pobavím komédiou plnou krvi. Taktiež som si všimol, že to je prvý film scenáristov vôbec, takže pevne dúfam, že zostanú verní hororu. + herec z The Cabin in the Woods + herec z Hatchet a Hatchet II + herečka z The Collection + herec z Cabin Fever ()

Eliott 

všechny recenze uživatele

Bezpochyby zajímavá a místy dokonce velice vtipná upírská oddechovka z prostředí kanclu, kde se každý vyhýbá práci a bezpáteřní vedoucí se nedokáže s podřízenými vypořádat. Iditulku pokazí až záhadné změny a zmizení několika členů. Reakce na sebe nenechá dlouho čekat a masakr začíná. Mezi nejlepší postavy zde bezpochyby patřil Pedro Pascal, kterému sedí každá role, ať už je to záporák nebo klaďas. Dále se mi také velice zamlouval doteď mnou neznámí Joey Kern, jenž se svými výstřelky postaral o drtivou většinu humorných pasáží.  61% ()

Reklama

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Trochu mi to připomnělo splatter z názvem Botched; prostory výškové budovy, skupina lidí bojující o přežití a u toho spousta krve a černého humoru. Bloodsucking Bastards se navíc můžou pochlubit nejen zajímavým nápadem ohledně nadstandardně pracujících upírů, ale i nečekaně příjemným obsazením, v němž mladík Kranz po Chatě v lesích opět dokazuje, že je to prostě sympaťák, a tyhle role mu padnou jako prdel na hrnec. ()

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Tak asi do 50 minúty sa film tváril, len ako komédia, nič nenasvedčovalo tomu, že bude mať hororové prvky, ale mal, potom to krvavo až splatterovský roztočil a ja som vrieskal blahom. Dôvod je taký, že mame tu hrdinu, ktorý je bojazlivejší, ale za záchranu svojej milej urobí všetko, je tu aj kráska, ktorá nám tiež ukáže par svižných chvatov, je tu aj kamarát, ktorý je trocha nad vecou a aj keď ide do tuhého, vie to otočiť na srandu, a nemôžem zabudnúť na strážnika, ktorý sa javí ako solídny tutmák, ale všetkým ukáže, že nemá rešpekt ani pred upírmi. Je to preveliká sranda, na tých dialógoch som sa veľmi bavil. Herecky to bolo tiež užasne, len príbeh mohol byť aj o niečo lepšie spracovaný. Je to svižné ( hlavne koniec), zábavné, herecky povedené a môžem povedať, že je to jeden z tých lepších filmov o upíroch, čo sa týka novšej tvorby. ()

George Stobbart 

všechny recenze uživatele

To, že niekomu v práci pije krv jeho šéf nie je nič nové. Pár kolegov však jedného dňa zistí, že v ich firme krv obľubujú doslovne a osadenstvo je premieňané na upírov... Pohodová hororová komédia, kombinujúca pracovný / kancelársky humor a odľahčenú upírsku vyvražďovačku. Sú tu vcelku fajn postavy i dianie, v ktorom sa horor s komédiou našťastie nebijú, ale pomerne nenútene spolupracujú. Avšak nezdalo sa mi to nijak špeciálne ani zo stránky hororovej (trochu opatrne odbitá) a ani z komediálnej (príliš predvídateľné vtípky). Takže síce dobré, ale mohlo byť aj lepšie. ()

Galerie (15)

Reklama

Reklama