Reklama

Reklama

Malá Stéphanie se ocitne sama doma, kde se dějí záhadné události. Společnost jí dělá pouze mrtvola jejího bratra v ložnici a plyšová želva Francis. Je nucena starat se sama o sebe. Jenže jakmile přichází noc, přichází s ní i monstrum, které chce Stephanie dostat, a ona se před ním musí ukrývat. Jakmile se její rodiče vrátí domů, začíná se vše dávat do pohybu a nic není tak, jak se na první pohled zdálo. (Miseet)

(více)

Recenze (24)

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Za začátku na mě docela fungoval fakt, že divák netuší, co se vlastně stalo, že se ta malá blonďatá holčička ocitla sama doma a chová se divně. Cítil jsem se zaujmutý, byť ricci.s má pravdu, že je to dítko mimořádně otravné. Bohužel zaujetí netrvalo moc dlouho, protože s příchodem rodičů na scénu se snímek stává mimořádně čitelným a předvídatelným. Po hororové stránce slabé, po příběhové nakonec taky, byť potenciál v tom námětu alespoň za začátku asi cítit byl. Proto po něm asi Blumhouse sáhnul. Exekuce ale mizerná. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

První třetinu nudí poněkud protivná holčička v opuštěném domě a v té druhé se k ní přidají rodiče, ale ani to příliš nepomáhá. Sem tam se tu sice snaží něco strašit, ale bez funkční atmosféry je to k ničemu. Až v závěrečné třetině se začne konečně něco dít a to je zase potřeba uznat, že se je na co dívat. Nicméně na tu otravnou hodinu se zapomenout nedalo. 40% ()

Reklama

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Nakrútené to nie je najhoršie, ale po atmosfére ani stopy, zľaknúť sa nedá a krvi ani kvapka. Aspoň v závere to trochu ožije a poteší nejakým pekným trikom. Lenže to spomalené tempo bolelo. Navyše za prvú polovicu filmu, v ktorej sa to dievčisko len prechádza po dome a baví sa so svojimi hračkami či rozpráva sama so sebou by som tú hlavnú hrdinku mohol nominovať za najotravnejšiu detskú herečku roka. Fakt by nebolo zlé tento "horor" skrátiť tak o 60 minút. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Americký snímek „Stephanie“ patří k tom, které vás na začátku dovedou navnadit, přesvědčí vás o tom, že vlastně chcete vědět, jak to dopadne, ale zároveň se řadí mezi ty filmy, které s postupným odhalováním zájem diváků ztrácejí. Pak už to prostě není ono, ta zajímavá atmosféra začátku se vypařila a vy už jen doufáte, že to nějak zajímavě skončí. A možná ano. ale možná také ne. ()

Trevor 

všechny recenze uživatele

Treba povedať, že ak Stephanie nebudete považovať za horor v pravom slova zmysle a pozerať sa na film ako na sci-fi, pravdepodobne si ho podobne ako ja celkom užijete. Film by sa dal rozdeliť do troch častí. Tou prvou, najlepšie zvládnutou je úvod, v ktorom sa malá Stephanie pohybuje po dome sama (ak si odmyslíme mŕtvolu jej brata Paula, plyšáka Francisa a zajaca Mr.Hoopera) a dlho vytvára dojem, že budeme svedkami iného uhlu pohľadu povedzme Vojny svetov. V druhej časti filmu, keď sa K Stephanie vrátia rodičia sa čoraz viac dozvedáme o "nákaze" ktorá postihla Zem. Rovnako táto časť filmu je spracovaná ešte veľmi dobre. Najslabšou časťou je samotný záver a rozuzlenie príbehu, čo za monštrá vlastne ničia planétu. Konečne zúčtovanie Stephanie s rodičmi považujem za najslabšiu časť, aj keď čo sa efektov týka nebol ani záver zlý. Celkovo považujem hodnotenie 45% v čase písania komentára na čsfd za veľmi prísne, myslím že hranica 70% by fim vystihovala lepšie. ()

Galerie (12)

Reklama

Reklama