Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

O chladném Štědrém večeru zasáhne malé městečko sněhová bouře, která ovlivní přátelství, vztahy a budoucnost několika středoškoláků. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (88)

jayman 

všechny recenze uživatele

Snaha o kultovosť z toho filmu úplne kričí - svedčí o tom soundtrack, záverečné titulky a niekoľko prvkov, ktoré viac (organ) či menej (bohoslužba) fungujú. Ale to nič nemení na fakte, že ide o crossover Love Actually a netflix produkcie môže fungovať len u ľudí, ktorí britský masterpiece nevideli. Okrem toho snímok absolútne nevie akčné scény, scenár je priehľadný a dialógy jednoduché. Casting a production design je ale svieži, takže to nejde úplne znenávidieť. Keď rozmýšam nad hodnotením, hovorím si, že by som bol schopný to vidieť ešte raz, takže sa prikláňam k trom. ()

gegina31 

všechny recenze uživatele

Podle vykecávání na začátku a na konci a prolínání několika příběhu to vypadá, že tu byla snaha o napodobeninu Lásky nebeské ve světě omladiny. Nepovedlo se. Neskutečná hovadina. Stupidní dialogy, nezajímavé příběhy, rádoby snaha o dojemné scény. Poslední dobou jdou romantické komedie Netflixu do hajzlu. Hlavně že nám poslal do háje topserialy 😁 ()

Reklama

Malarkey 

všechny recenze uživatele

O Vánocích jsem na tento film ani nechtěl koukat, protože jsem měl pocit, že to bude nějaká Hallmarková rodinná slátanina. To jsem se ale mýlil. Sněží, sněží… je vlastně hrozně fajn kousek a navíc ještě podle románové předlohy a s hezkou vánoční atmosférou…takže o Vánocích si to jako doplněk možná pustím ještě jednou. ()

Rosaviva 

všechny recenze uživatele

Ono se sice říká, že se nemá srovnávat knížka s filmem, ale já si tady v tom případě prostě nemůžu pomoct. Knížku jsem poprvé četla zhruba před pěti lety a navodila ve mě úplně úžasnou vánoční atmosféru, všechny ty tří příběhy byly prostě kouzelné a vánoční a plné sněhu a já se k té knížce o Vánocích, už několik let, hrozně ráda a opakovaně vracím. Představte si tedy mé nadšení, že se letos budu moct podívat i na její filmové zpracování - a byla to skutečně ledová sprcha. Dokázala bych pochopit, že bylo potřeba nějaké detaily vynechat či přepsat, ale proč přepisovat úplně všechno? Nemělo to žádné kouzlo, žádná vánoční atmosféra na mě nedýchla, prostě nic. A je to fakt škoda promrhaným materiálem, ten film mohl mile zahřát u srdce, kdežto tyhle vypůjčené postavy v jiných příbězích se mnou nic nezmohly. ()

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

7/10 Ja to teda zaokrúhlim nahor, lebo som mal z toho fakt super pocit a bola to ideálna oddychovka kombinujúca sympatický casting, skvelú zimnú atmosféru a cukríkový príbeh v rozprávkovom malomeste. Síce je škoda, že sa toho nechytilo lepšie štúdio ako Netflix a nevenovalo tomu náležitú pozornosť, aj tak mám dojem, že to má potenciál na budúcu zimnú klasiku, minimálne malého rozmeru ako Snow Day, ktorý mi to zo všetkého najviac pripomínalo. ()

Galerie (78)

Zajímavosti (5)

  • Natáčení probíhalo od 1. února 2019 do 29. března 2019 v Toronotu, Ontariu a v Millbrook. (SONY_)
  • Po závěrečných titulcích následuje ještě jedna scéna. (Zix.)
  • Carla, auto, kterým jezdí Tobin (Mitchel Hope), je Ford LTD Country Squire z roku 1976. (J.F.B.)

Reklama

Reklama