Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

O chladném Štědrém večeru zasáhne malé městečko sněhová bouře, která ovlivní přátelství, vztahy a budoucnost několika středoškoláků. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (88)

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

7/10 Ja to teda zaokrúhlim nahor, lebo som mal z toho fakt super pocit a bola to ideálna oddychovka kombinujúca sympatický casting, skvelú zimnú atmosféru a cukríkový príbeh v rozprávkovom malomeste. Síce je škoda, že sa toho nechytilo lepšie štúdio ako Netflix a nevenovalo tomu náležitú pozornosť, aj tak mám dojem, že to má potenciál na budúcu zimnú klasiku, minimálne malého rozmeru ako Snow Day, ktorý mi to zo všetkého najviac pripomínalo. ()

Diaconix 

všechny recenze uživatele

Prečerancos aji ty pojebane děcka aji přyběh aji ten snich fšecko je prečerancos (zle po cigansky). Pry Lazka nebezka pro zpovykane tynejdžry. Ha ha a kaj? Jedna hvjezda jen za Izabelu na keru se aspoň fajně čuči a za alobal na pale (kery isto chranil před nakažlivu debilitu všech miztnich akteru), ale jinak z tim andre bul tě džas! Zdař buch! ()

Reklama

gegina31 

všechny recenze uživatele

Podle vykecávání na začátku a na konci a prolínání několika příběhu to vypadá, že tu byla snaha o napodobeninu Lásky nebeské ve světě omladiny. Nepovedlo se. Neskutečná hovadina. Stupidní dialogy, nezajímavé příběhy, rádoby snaha o dojemné scény. Poslední dobou jdou romantické komedie Netflixu do hajzlu. Hlavně že nám poslal do háje topserialy 😁 ()

chrispe 

všechny recenze uživatele

Neřekla bych, že je to nějak extra vánoční film. Prostě tam dost sněžilo. Pouštěla jsem si to jen s malým očekáváním, chtěla jsem jen oddechovku a vánoce jsou pro mě vždycky plus. Líbil se mi příběh zpěváka a obyčejné holky, holka s mobilem, i ty lesbičky. Konec byl tak nechutně sladkej, že ač musím uznat, že jsem se většinu stopáže příjemně bavila, tak čtyři hvězdičky tomu prostě nedám. 3,5* ()

Heywood 

všechny recenze uživatele

Trpín na vánoční filmy, tak 55% ujde. Ale jinak je to o duševně zaostalých dětičkách a výjimku z inteligence dělají afroamerický zpěvák a peruánská průvodkyně, co bydlí "za rohem". Joan Cusak vytváří nečitelnou postavu hodné bláznivé, bez toho, že bychom porozuměli jejím důvodům a Mitchell Hope po královské roli v Následnících zde dostal psychicky rozervaného mladíka milujícího svou přítelkyni, která je krásná asi jen rozumem. Někomu to stačí. V životě to nevydrží. Nezbytné rasové míchání doplněné lesbickou láskou zaručila průchodnost přiblblou politickou cenzurou a naštěstí všichni do toho dali, co mohli, tak se to nakonec skoro podařilo. Kdo che vidět hezké dívky, dá si to dvakrát, kdo hledá film, ten druhé nakouknutí zváží. ()

Galerie (78)

Zajímavosti (5)

  • Carla, auto, kterým jezdí Tobin (Mitchel Hope), je Ford LTD Country Squire z roku 1976. (J.F.B.)
  • Natáčení probíhalo od 1. února 2019 do 29. března 2019 v Toronotu, Ontariu a v Millbrook. (SONY_)
  • Po závěrečných titulcích následuje ještě jedna scéna. (Zix.)

Reklama

Reklama