Reklama

Reklama

Epizody(10)

Recenze (23)

malylada 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ash po letech paběrkování dostává vizi, kdy se zlo vrací a rozhodne se definitivně skoncovat s knihou "zla". Cestou přibere parťáky a jatka mohou začít v plném proudu. Campbell je opět skvělý, neustále hláškuje a porcování démona mu jde jako za mlada. Bohužel se to nedá říci o vedlejších postavách, které se snaží držet krok, ale nedaří se to a ve většině případech jsou otravní. Všechny díly vypadají přes kopírák a humor, včetně akce se brzy okoukají a nemají takový efekt. Určitě pochvalu zaslouží masky a gore scény, ve kterých krev teče opravdu proudem. Ale nemůžu si pomoci, prostě jen bezduchá vyvražďovačka, která je díl od dílu stejná a nikam se neposouvá. Musím říci, že jsem čekal o dost více a pouhá nostalgie zkrátka nestačí.......6/10 ()

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Návrat Evil dead na televízne obrazovky formou tohto seriálu príjemne prekvapil. Hororová komédia so svojským humorom, prekvapivo dobre zvládnutými maskami, ktoré pôsobia vtipne a zároveň desivo, potoky krvi a inteligentný Ash sú príjemným spestretím aj pre náročnejšieho filmového fanúšik. Prvá séria 75%. ()

Reklama

NinadeL 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Společnost Renaissance Pictures byla založena v 79. roce Raimim, Tapertem a Campbellem. Vlajkovou lodí se stal Evil Dead a zbytek už je historie. Z kultovky se stala trilogie, muzikál a teď máme i seriál. Později přišel Darkman, Hercules, Xena a Legend of the Seeker. A i kdyby člověk tohle všechno nevěděl, podvědomě by si k podobnostem z těchto show došel. Fanoušek určitě. Takže to jediné, co v Evil Deadech chybělo, tedy nahá Lucy vstávající z popela a Lucy recitující z Necronomiconu, a to se děje v seriálu. Konečně. ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Presne ten mix Gore a humoru aký môžem. Evil Dead je moja srdcovka. Do seriálu som sa nehrnul, ale teraz som nadmieru spokojný. Má to v sebe takú tú vidlácku dementnosť akou sú obdarovaní všetci Američania a celé sa to nesie vo vražednom tempe. Je tu kopec perfektného wtf humoru a kvantum krásnych dievčat. Do toho hrá rock ´n ´roll a zároveň tu máme niekoľko skvelých odkazov na pôvodnú sériu. A hlavne na Bruce Campbella, ktorý nakopáva rite a hláškuje čom čakal naozaj strašne dlho. Prvá séria - 100%. ()

InJo 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Wow! První řada seriálového pokračování kultovní trilogie Sama Raimiho dopadla až nečekaně skvěle. Je to náramně brutální, ultra krvavé, lehce strašidelné a přitom velmi vtipné. Tedy přesně takové, jaké to být mělo! A Bruce Campbell je pořád stejnej nářezák. A vlastně až díky tomuto seriálu jsem si uvědomil, jak neuvěřitelně nedoceněným hercem tenhle cool borec doopravdy je... 90 % ()

Galerie (183)

Reklama

Reklama