Reklama

Reklama

Vánoční crazy komedie. Pátý díl úspěšné série se značkou Kameňák opět sleduje neskutečné karamboly kolem starosty Pepana, který tentokrát opravdu nemá klidný adventní čas. Zdá se, že Kameňákov neproslaví, protože nepřející občanští aktivisté mu zhatili plán – postavit obří skokanský můstek na nedaleké hoře Říp. A to si přímluvu obstaral osobně u samotného pana prezidenta! Zázraky se však dějí, zvláště o Vánocích, a prezident ve finále jako vždy překvapí. Než ale dospějeme k happyendu, u kterého se dojme celý Kameňákov i celé lidstvo, zažijeme během čtyř adventních týdnů typický kameňákovský mumraj. (Indigo Film)

(více)

Videa (5)

Trailer 2

Recenze (286)

Nach 

všechny recenze uživatele

Ok tak oficiálně přiznávám, že Troška je skutečně kvalitní režisér, který si to státní vyznamenání zaslouží. Protože ač točí koniny, vždy vypadají jako řemeslně zvládnutá filmová díla na úrovni, kde scéna libovolně navazuje na druhou. Kde jednání postav vytváří určitý obrázek o charakteru a kde alespoň nějaká základní psychologie má logiku a humor je součástí děje. Když jsem viděl Kameňák 4, řekl jsem si no jo.... začínající režisér toto nezvládl. Ale nyní? F. A. Brabec je kvalitní režisér. Ten řemeslo má v malíku. A jakto, že se tedy jemu nedaří ten příběh udržet pohromadě jako Troškovi? Snad za to může scénář Marcela Bystroně. Nevím. Nicméně Vánoční Kameňák je film, u kterého jsem se ani jednou nezasmál. Nic v něm nemá logiku. Žádný dějový cíl ten film neobsahuje. Jen zdánlivé vtipy, které nedrží pohromadě žádný děj nebo postava, kterou byste si chtěli pamatovat a už vůbec jí fandit. Ano, kamera je obstojná a vánoční atmosféru z toho cítím jako zlaté prase. Ale k čemu to je, když vše ostatní je odpad? Jedna hvězda na okraji odpadní stoky a nikdy více! 20% ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Kdo se ráno nestydí, ten se večer nebavil." Kameňákovský humor nikdy nepatřil k mým nejoblíbenějším, ale ani mi nikdy neublížil. Proto jsem se do Kameňákova beze strachu vydal i na vánoce a dopadlo to podle předpokladu. Trochu nudy, několik vousatých vtipů a pár novějších pokusů o vtip. A přestože s tímto snímkem nejsem nijak zvlášť spokojen, tak mi jen tak neprošuměl kolem hlavy a pár okamžiků si dokonce budu pamatovat celý život - jen si nemůžu vzpomenout, které to jsou. ()

Reklama

P1tr odpad!

všechny recenze uživatele

Komediální odpad nezachránila ani změna režiséra, která není vůbec znát a kdyby nebyl v titulcích uveden F.A. Brabec, nenapadlo by mě, že toto není opět Troškovo dílo. Nejsmutnější asi je, že Brabec nezužitkoval své kameramanské zkušenosti a nezmohl se alespoň na zajímavý viuzál, který by rozptýlil od trestuhodně špatných vtipů. ()

Bozvav odpad!

všechny recenze uživatele

Příšerná Bučková co neumí zpívat ani jako náš kocour, tupý vtipy, vulgární a oplzlé scénky, dialogy pod bodem mrazu. Je to sračka a odpad v jednom. Jinak to nazvat nelze. Udivuje mne, co jsou naši herci schopni absolvovat za peníze. Duševní a místy i fyzická prostituce českých rádoby celebrit je bezbřehá. ()

ilemas

všechny recenze uživatele

Neviděl jsem, tudíž nehodnotím. Nechápu, když někdo dá odpad 1,2,3,4 proč ještě leze na Vánoční kameňák ? Pochybuji, že to spousta hodnotících vůbec viděla, dávají odpad už z recese. Zajímavé je, že jsou vyprodané kinosály což u trapárny Star Wars nejsou. Že by byl kameňák nakonec lepší než Hvězdné války? A proč, když jsou všechny Kameňáky samej odpad se pro velký úspěch točí další díly? Už se těším na Kameňák 7 !!! Reklama na bilboardu v Babovřeskách. ()

Galerie (153)

Zajímavosti (7)

  • Film se natáčel v Mělníku. (SONY_)
  • Ve filmu zazní věta: „Tak tomu dávám rok, maximálně dva.“ Podobná hláška zazněla v českém filmu Pelíšky (1999): „Dávám Bolševikovi rok, maximálně dva roky.“ (SONY_)
  • V záběrech na dům starého Pepana (Václav Vydra) - je jasně viděž, že jde o umělý sníh. Tvůrci filmu si nedali ani práci s tím, aby poprášili sněhem i několik vedlejších domů. Stejná chyba se sněhem je ve scéně z náměstí, kde je očividně  uřízlá sněhová vrstva, která z ničeho nic končí a za ní je naprosto čisté prostředí náměstí. (ČSFD)

Reklama

Reklama