Reklama

Reklama

Labyrint - Série 2

(série)
Trailer
Krimi / Drama / Thriller / Mysteriózní
Česko, 2017, 6 h 45 min (Minutáž: 57–58 min)

Režie:

Jiří Strach

Scénář:

Petr Hudský

Kamera:

Martin Šec

Hrají:

Jiří Langmajer, Jan Hájek, Tatiana Dyková, Zuzana Kajnarová, Michal Dalecký, Miroslav Donutil, Jiří Dvořák, Radomír Švec, Alois Švehlík, Viktor Preiss (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(7)

Obsahy(1)

V druhé řadě kriminálního seriálu režiséra Jiřího Stracha podle scénáře Petra Hudského bude tým majora Remeše řešit další rozsáhlý a komplikovaný případ série vražd. Detektivové nacházejí v lese nedaleko Brna tělo mladé atraktivní dívky, která zemřela obzvlášť brutálním a trýznivým způsobem. Vyšetřování její smrti je dostává do labyrintu napínavých událostí a přivádí je ke skupině lidí, kteří se ničeho nebojí a nic je nezastaví. (Česká televize)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (128)

Psycho.R 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po první, skvělé, sérii celkem propad. Uznávám, že jsem nečekal takové rozuzlení. Jen jsem se neubránil pocitu, že by se to hodilo více do sérií Ďáblova lest a Ztracená brána. Ps. obsazení hájka a Vilhelmové mi naprosto nesedělo. Shlédl jsem nyní 3. sérii a nechápu, že všechny tři měli stejný tvůrčí tým. Dvojka je jednoznačně statická a průměrná, což je u tak schopného týmu zvláštní. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Takže závěr případu je: Král je mrtev. Ať žije král?" 2. série je postavena základech, které mě měly bavit. Jedná se totiž o exkurzi do českých dějin, do které je zatažen i europoslanec, Vatikán či švédské velvyslanectví. To je námět. Jenže mrtvoly se nekontrolovaně hromadí, vyšetřovatelé spolehlivě tápou, spousta "důležitých" postav má jen minimální význam a ti "tajemní" vlastníci prstenů rozhodně nevypadají jako ti, kteří dokáží každého zavraždit, podplatit nebo ochránit. Já tedy nikoho nechráním, ale kdybych to někdy dělal, tak mu nedám miliony a nenechám ho ze sebe udělat terč bank, novinářek a nevlastních otců. To se prostě dělá jinak. ()

Reklama

dopitak 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

O dost slabší, brněnským reáliím navzdory. Druhý série je natahovaná, sestříhal bych to do max 4 dílů - zbytečné záběry na ulice, oblohu, panarama města. Napětí a souvislosti jsou v sedmi týdnech na hraně udržitelnosti pozornosti. Zuzana Kanócz o tisíc procent lepší než přeobsazovaná Vilhelmová. Iveta Jiřičková v sérií několikrát ukázala svoje pořádná prsa. Jen nevím, jestli z toho mám radost. Asi jo. ()

Slarque 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dvojka = všeho víc. Takže se scenárista Petr Hudský vytáhl a hned po prvním díle bylo jasné, že tohle nikdy smysl dávat nebude. A hned od druhého byl tento organizovaný chaos dokonce k smíchu. Režisér Jiří Strach bohužel nepochopil, že něco takhle přestřeleného se přece nedá brát ani na chvíli vážně, a systematicky se snažil vtipnost přeplácané zápletky skrývat. Takže jsem se sice nahlas zasmál častěji než u první série, ale celkově to bylo opět spíš k pláči. ()

DAPDO 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Na druhou sérii Labyrintu jsem se těšil jak uprchlík do Německa. První série, asponˇ teda za mě, neměla chybu. Když jsem po první sérii napsal Jirkovi, že jsme s přítelkyní poznali vraha už v pátým díle po hlasu v telefonu, nevěřil, že Vondráčka máme tak naposlouchanýho. Bylo jasný, že nám to tentokrát nedá tak lehce zadarmo a to potvrdil už první díl druhé série. Přiznám se, že jsem se v hodně okamžicích ztrácel, nejenom v první epizodě, ale v celé sérii. Těch postav tam bylo na můj vkus strašně moc, Jirka rozvinul víc příběhů dohromady na úkor mysteriózna, kterýho oproti jedničce hodně ubylo. Musím srovnat i herecký obsazení, který bylo skvělý v jedničce i dvojce, ale v těch důležitejch rolích Majer předčil Hájka a hlavně Kanócz Vilhelmovou. Hodnotím celkově jako průměr, ale protože vím, že Jiří Strach je skvělej režisér, tak doufám, že nebude mít bobky natočit klidně trojku, která se kvalitou víc vyrovná za mě stoprocentní jednotce. ()

Galerie (133)

Zajímavosti (13)

  • Natáčelo se v Brně, Vranově, Říčanech u Brna, klášteru Hradisko v Olomouci, zřícenině hradu Templštejn, Ivančicích, na mostě přes řeku Jihlava v Dukovanech, vojenské nemocnici v Olomouci. [Zdroj: Filmovamista.cz] (M.B)
  • Natáčelo se v Brně, zámku Hradec nad Moravicí, fakultní nemocnici Brno, parku Lužánky v Brně, letišti Brno -Tuřany, Rosicích. [Zdroj: Filmovamista.cz] (M.B)
  • Filmovalo se v lokalitách: Ostrava, Brno, zámek Hoštice, Nebovidy, Kuřim, hrad Špilberk, Moravské Knínice, Hájky, Brněnská přehrada, Fakultní nemocnice Brno. [Zdroj: Filmovamista.cz] (M.B)

Reklama

Reklama