Reklama

Reklama

Labyrint - Série 2

(série)
Trailer
Krimi / Drama / Thriller / Mysteriózní
Česko, 2017, 6 h 45 min (Minutáž: 57–58 min)

Režie:

Jiří Strach

Scénář:

Petr Hudský

Kamera:

Martin Šec

Hrají:

Jiří Langmajer, Jan Hájek, Tatiana Dyková, Zuzana Kajnarová, Michal Dalecký, Miroslav Donutil, Jiří Dvořák, Radomír Švec, Alois Švehlík, Viktor Preiss (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(7)

Obsahy(1)

V druhé řadě kriminálního seriálu režiséra Jiřího Stracha podle scénáře Petra Hudského bude tým majora Remeše řešit další rozsáhlý a komplikovaný případ série vražd. Detektivové nacházejí v lese nedaleko Brna tělo mladé atraktivní dívky, která zemřela obzvlášť brutálním a trýznivým způsobem. Vyšetřování její smrti je dostává do labyrintu napínavých událostí a přivádí je ke skupině lidí, kteří se ničeho nebojí a nic je nezastaví. (Česká televize)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (128)

dr.fish 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Já musím říct, že mne druhá série vlastně bavila o něco víc než první. Zoufale tu ale chyběla Zuzana Kanócz, která mne v jedničce naprosto dostala. Jinak ovšem velice zapletená zápletka, skládanka, která do sebe velmi velmi pomalu zapadá, to někoho může otrávit. Ne ale mne. Brilantní Jiří Dvořák v roli prchajícího lobisty, spousta vedlejších postav, které mne bavily. Mysteriózno tentokrát upozaděné, za což jsem v podstatě rád. Konec samozřejmě díky velmi složité stavbě příběhu a klopýtání hrdinů spíše zklame, ale to bych zas tak filmu nevyčítal, s tím se podle mne nedalo nic dělat. Strávil jsem zkrátka u obrazovky příjemně čas, slušná televizní zábava. 75% ()

otík 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Na rozdíl od první série kvalitativní sešup dolů. A rovnou o dvě třídy. V jedničce jsem se opravdu bál, těšil se na každý nový díl, atmosféra byla neskutečně psychedézní a nebýt trapného konce, bylo by to na jedničku s hvězdičkou .Ve dvojce chybí napětí, jakákoli stísněná astmosféra, strach o hrdiny a taky to tajemno. Zbyla jen kvalitní detektivka s oblíbeným hrdinou a novými kolegy, kdy Vilhelmová prostě nemá kouzlo Kanóczové a Hájek Majerově sympatičnosti nesahá ani po kotníky. Druhá série má možná smysluplnější konec, ale je daleko víc roztahaná, vaty je tu mraky a spousta záběrů je zcela zbytečných. Zklamání. ()

Reklama

Tosim 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Je zvláštní, že druhý scénárista druhé řady, David Ziegelbauer, zde není uveden, kdo za tenhle mišmaš tedy může? :-) Ano, vážení, příliš všeho, smrtí, patetických frází i kožených obličejů výborných herců. Historie jako volitelný doplněk. Můžete si odskočit uvařit kafe a nepotřebujete reklamu, stejně jste pak rádi za rekapitulaci předchozích dílů. Největším kladem druhé řady je JAN HÁJEK, svým charismatem s přehledem převálcoval všechny ostatní. Jiří Strach mysteriózno točit může, ale nesmí evokovat šití horkou jehlou, bohužel bych se nebránil ani označení "brak." Co Krev démona, Jirko? Tohle je za pade. :-( ()

salahadin 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Labyrint II vyhrál soutěž "Nacpi do seriálu největší počet herců s minimálním přínosem k ději". Chudák Jirka Dvořák, celý film utíká, aby se nám nakonec úplně vytratil. Tisíc výslechů Martina Myšičky a jeho manželky a nic z toho. Sledujeme linku s dvěma klukama, co si připravují vejlet do studny na Templštejně jenom proto, aby při hledání přišel místní děda a řek, že ten šutr ležel o kus dál. Nešlo třeba ty kluky vypustit a nechat staříka přijít na místo jen tak při nedělní procházce? A dlouhá pasáž s nic netušícím hrobařem, co si nakonec svejch peněz užil, i když mluvil, byla prosím nač? A tak dáááálééééé. Ty dvě hvězdy jsou ještě milosrdné na to, jak nám tady v podstatě jednoduchá zápletka nabobtnala na milion dva vedlejších linek, které ale byly nakonec nezajímavé, neopodstatněné a vlastně nudné. Jenže halt jednoduché vysvětlení muselo počkat do 7. dílu. Na druhou stranu musím ocenit, že se v tom několikatisíci stránkovým scénáři Jirka Strach neztratil. To musela bejt hrozná fuška. ()

Grogan 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhou řadu Labyrintu si pamatuji jako nejslabší ze všech sérií, momentálně zkouším rewatch, tak uvidím, jak se mi bude v průběhu zdát, ale minimálně jeden velký nelogický fail ohledně hlavní zápletky si vybavuju už teď - k čemu je to ochraňování potomka následníka trůnu v době kdy je monarchie už dávno pryč? To jako bratrstvo očekává pád vlády a návrat k monarchii? Nebo snad plánuje vládu svrhnout a ustanovit krále (to asi ne, na to jich bylo trochu málo)? Navíc, proč by měl vládnout zrovna potomek Přemyslovců, z jiných rodů žádní potomci nejsou? V jedničce šlo o pomstu, ve trojce o prachy a duševně nemocného člověka, ale tady jeden z hlavních motivů hodně hapruje... No uvidím, jak budu celou sérii na konci vnímat, třeba se v tom tahle pitomina ztratí. ()

Galerie (133)

Zajímavosti (13)

  • Přestože první série končí tím, že strážmistr Souček (Vojtěch Kotek) dostal nabídku od brněnské kriminálky, aby k nim nastoupil a měl z nabídky velkou radost, v dalších dílech se již neobjevil. (sator)
  • Filmovalo se v Dolních Kounicích, Brně, zámku Hoštice. [Zdroj: Filmovamista.cz] (M.B)
  • Natáčelo se v Brně, Vranově, Říčanech u Brna, klášteru Hradisko v Olomouci, zřícenině hradu Templštejn, Ivančicích, na mostě přes řeku Jihlava v Dukovanech, vojenské nemocnici v Olomouci. [Zdroj: Filmovamista.cz] (M.B)

Reklama

Reklama