Reklama

Reklama

Labyrint - Série 2

(série)
Trailer
Krimi / Drama / Thriller / Mysteriózní
Česko, 2017, 6 h 45 min (Minutáž: 57–58 min)

Režie:

Jiří Strach

Scénář:

Petr Hudský

Kamera:

Martin Šec

Hrají:

Jiří Langmajer, Jan Hájek, Tatiana Dyková, Miroslav Donutil, Zuzana Kajnarová, Michal Dalecký, Jiří Dvořák, Martin Donutil, Gabriela Štefanová (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(7)

Obsahy(1)

V druhé řadě kriminálního seriálu režiséra Jiřího Stracha podle scénáře Petra Hudského bude tým majora Remeše řešit další rozsáhlý a komplikovaný případ série vražd. Detektivové nacházejí v lese nedaleko Brna tělo mladé atraktivní dívky, která zemřela obzvlášť brutálním a trýznivým způsobem. Vyšetřování její smrti je dostává do labyrintu napínavých událostí a přivádí je ke skupině lidí, kteří se ničeho nebojí a nic je nezastaví. (Česká televize)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (129)

mh.mail 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

60% — Nemám nic proti tomuto typu zápletky, dotek mysteriózna, proč ne, dokonce by se dalo říct, že se mi to rozluštění vlastně líbilo. Problém bych viděl v tom, že série měla až příliš dílčích zápletek a postav, takže jsem se v těch jménech poněkud ztrácel, i když se na konci vlastně ukázalo, že to všechno spolu souvisí. Taky těch mordů bylo priveľa, vypadalo to, jako by se scenárista utrhl ze řetězu a v posledním díle jako by tomu chtěl nasadit korunu. Jinak na český TV seriál technicky bez výhrad, bavilo mě to, jen se měli tvůrci držet trochu víc zpátky. ()

Tom_Lachtan 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zklamání, první série je docela fajn, ale tahle je hrozně na h**no, proč? Je tu asi půl miliardy zbytečných postav a nudných dějových linií - příklad? - v jednom díle je dějová linka s chlapíkem, kterému jeho milenka šlohne peněženku, protože se chce seznámit s jeho manželkou a jeho dokonalou rodinkou. A proč to tam je? Jenom proto, aby mohli nabourat v autě jednu z postav... A takových věcí je tu neskutečně mnoho a díky tomu to jednak není hlavní postava (že prý vyšetřovatelé, co mají na starost vraždy? Ani náhodou, větší screen time má vedlejší postava lobisty), druhak je díky tomu rozuzlení ve finální episodě nudné a nečekané asi tak, jako že katolickým papežem se stane hetero děd a nikoliv lesbická černoška, co poslouchá punk-metal a v pěstuje akvarijní rybičky. Sice poslední díl snese přísnější měřítka, ale to nic nemění na tom, že scénář zcela selhal a servíruje tupé, jednopolohové postavy a šest sedmin děje je prostě na dvě věci a nejspíš to nikoho moc nebavilo, včetně Jirky Stracha, kterej je jinak jistotou nezměrnou. Howgh. ()

Reklama

zdenny 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tato série se mi líbila víc než série první. Zřejmě proto, že zde nebylo „namontováno“ moc nábožensko-okultních věcí. A je to v mém případě ku podivu, neboť já mám nábožensko-okultní filmy rád. Spíš jde o to, že v původním „Labyrintu“ to těmito úkazy bylo až příliš přebuřené. Co ale musím vytknout oběma sériím – v roli šéfa kriminalistického oddělení mi moc neseděl Mirek Donutil. Je to sice můj oblíbenec, ale bohužel pro mne není schopen představit se ve vážné policejní roli. Vždy, když promluvil, jsem v celém jeho výrazu podvědomě hledal něco úsměvného. A to není dobře. Do této role by mi víc seděl Alexej Pyško – šéf policejního oddělení ze seriálu „Rapl“. To byl fakt policajt. Co se samotného „Labyrintu 2“ týče, je vystavěn podobně jako švédský kriminální seriál „Most“ – hodně postav, které postupem seriálu odpadávají , protože si to své odbyly v předchozích dílech a pro další vývoj seriálu nebyly už důležité. V „Labyrintu“ si ale myslím, že zde hraje hodně postav, se kterými musí divák dlouhodobě počítat. ()

honajz 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pro mne celkově zklamání. Spousta vztahů a motivů, a většinu z nich sledujeme zbytečně. Závěr jak z besídky žáků zvláštní školy, tajemno se u mne nekonalo. Zaměření na zbytečnosti, dlouhá dějová linka s lobbistou, která není nakonec dotažená, a to, co by mne jako diváka zajímal více dořečené a dovysvětlené, to se odbude jen krátkým komentářem a zbytek si, diváku, domysli sám. ()

golfista 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

U druhé série bych chtěl použít staré přísloví "konec dobrý všechno dobré" ale musím zůstat pouze u toho "konec dobrý".... Už v první sérii mi vadila roztahanost a hodně "vaty". Druhá série má všeho víc. Zbytečných postav, záporáků, zbytečných linií, blbostí ve scénáři, špatnýho castingu, PP a fakt hodně "vaty". Těch sedm dílů je prostě moc. Scenárista se pak snaží dodržet smlouvu a takhle to dopadne. Zlatý časy trilostrachologií :) ... Chápu, že Strach je prostě v kurzu, ale lepší je "neředěný"... ()

Galerie (133)

Zajímavosti (14)

  • Filmovalo se v lokalitách: Moravské Knínice, Jamolice, Dobřínsko, Říčany u Brna, Brno, zámek Hradec nad Moravicí. [Zdroj: Filmovamista.cz] (M.B)
  • Filmovalo se v Dolních Kounicích, Brně, zámku Hoštice. [Zdroj: Filmovamista.cz] (M.B)
  • V záverečných titulkoch jednotlivých epizód sú vymenené vedľajšie postavy nemocničných lekárok. V 3. a 4. epizóde je v titulkoch nesprávne uvedená Dana Novák Pešková v roli lekárky pani Osvaldovej. Túto postavu však hrala Růžena Dvořáková. V 5. a 6. epizóde je zase nesprávne uvedená Růžena Dvořáková v roli lekárky právnika Kobzu, ktorú hrala Dana Novák Pešková. (koba)

Reklama

Reklama