Reklama

Reklama

Labyrint - Série 3

(série)

VOD (1)

Epizody(7)

Recenze (90)

Autogram 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tretia séria ma vôbec nesklamala, počas šiestich epizód sa rozohrávala výborná tajomná atmosféra. Až na tú siedmu, ktorá bola akoby naviac a chcem si z nej pamätať len záverečné definitívne odhalenie. A teda bolo čo odhaľovať pri tom množstve postáv a zápletiek, z ktorých niektoré viedli len do slepej uličky. ()

dopitak 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Atmosféra a zápletka až do vyzrazení mnohem lepší než by se od třetí řady dalo čekat. V šestém dílu prozradili pachatele, a bylo to brzo. Sedmý díl už vyzněl do ztracena, ti spolupachatelé tam byli jaksi navíc. Žilkovou vyhodit, Nesvačilovou svléknout. Natáčelo se v Deblíně a taky tam o Deblíně mluví, palec hore! Prostřihy na brněnské ulice good, asi tím naznačují jak čas běží (ale je jich skoro moc). JO a musím pochválit ty sestřihy připomínající minulé dění, jsou skvělé! ()

Reklama

maverick10 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zkrátit to na 2 - 3 díly a věnovat se spíše než skládáním jednotlivých nitek příběhu složit jedno velké klubko, policejní práci, byl by z toho excelentní počin. Takhle mi z těch nitek šla hlava do kytek. Postava v podání Marka Taclíka a Jitky Čvančarové byla pro příběh zbytečná a jen dokresluje tu přebujelost příběhu. I příběhy unesených a vězněných se tu tak trochu opakuje a začíná to smrdět. Nicméně stále nadstandard české televizní produkce. ()

Psycho.R 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Překvapení z kvality první série jsem již vstřebal a s druhou mi kleslo očekávání. A to bylo jedině dobře, protože třetí je návratem k té první. Mnohem víc prostoru pro Donutila, který si morouse užívá a oproti předchozí sérii mi přišel tým v pořádku. Zápletka a twistem na konci je taky překvapivá. Moc dobře natočený thriller. Tuhle sérii by si měli kupovat v zahraničí, ne druhou. ()

honajz 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Uživatel sorrow velmi podrobně shrnul všechny nelogičnosti seriálu, které mi tak vadily a vzbuzovaly ve mně dojem, že jde spíše o parodii. Hodnocení jsem přidával k jednotlivým dílům, celkově je seriál filmařsky na výši, kamerou, výpravou, některými hereckými výkony, ale jak říkám, mně to často připomínalo už komedii. ()

Galerie (95)

Zajímavosti (13)

  • Psychiatrická léčebna Medlánky v reálu neexistuje. Byla vytvořena z nemocnice v Tišnově. (klukluka)
  • Filmový kostel je kostel sv. Mikuláše v městysi Deblín, jenž pochází z roku 1805. (sator)
  • Psychopat vězní své oběti na rakouském hradě Hardegg, sklepení hradu s klecemi je ale natáčeno na hradě Lipnice nad Sázavou. Když však seriáloví policisté prohledávají skutečný hrad Lipnice nad Sázavou, záhadně žádné sklepy neobjeví. (RadimHavl)

Reklama

Reklama