Reklama

Reklama

Power/Rangers

(festivalový název)
  • USA Power/Rangers

Obsahy(1)

Bojová jednotka Power Rangers je téměř celá zničena. Vyšetřovatel Rocky (James van der Beek) vyslýchá přeživší Pink (Katee Sackhoff) a snaží se zjistit, kde je poslední člen týmu Green (Russ Bain). (korbitch22)

Recenze (38)

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Jediná dobrá věc na Power Rangers vždycky byla hra na Segy.Ty filmy a seriály kde ''morfujeme'' nejspíš dohromady s S Club 7 se nedali sledovat ani před dvaceti lety na základce.Tenhle vizuálně vypyplanej krátkometráž ukazuje Power Rangers v úplně jiném světle a jasně dokazuje, že pořádně zafinancovaný reboot s dobrým scénáristou by možná dal vzniknout hodně povedenýmu sci-fi béčku.Škoda té mizerné choreografie souboje se Severními Korejci.Black by si zasloužil určitě lepšího herce i bojovníka a ty zbytečný pokusy a jakýsi humor taky nejsou nejlepší cestou.V každym případě tady takhle krvavý Střážci ještě nikdy nebyli a já bych celovečerák uvítal i s pekelně přehrávajícím Dawsonem.70%.K vidění hír : https://www.youtube.com/watch?v=vw5vcUPyL90#t=34. ()

Reklama

SpaceOdyseus 

všechny recenze uživatele

Originalni Power Rangers mi nic nerikaji, ale tohle se mi libilo. Jedna se o hodne temnou verzi, ktera pripomina chvilema Zachrante vojina Ryana a chvilema treba i neco od Finchera. Docela se mi libilo, jak tvurci dokazali vyuzit puvodni infantilni propriety, jako barevne kostymy nebo pohadkove zbrane tak, aby fungovaly v tomto svete, kde pro ne na prvni pohled neni misto. Pribeh je klasicky plny klise. Ale v teto ctvrthodince jde spise o atmosferu a celkovy feeling, ktery se povedl. Jako celovecerak si to nedovedu predstavit. Jako kratas to ale funguje skvele! ()

Madsbender 

všechny recenze uživatele

Paródia s vážnou tvárou. Inak ani nemožno tento nabubrelý zlepenec "cool" štylizovaných motívov a scén z filmových značiek ako Kill Bill, Dredd a snáď všetkých moderných superhrdinských adaptácií vnímať. Banálny dej tvorí len omáčku k polotovaru z akcie, elektronického hudobného podmazu a vizuálnych atrakcií. Samotná akcia je pritom tvorená buď neprehľadnými prestrelkami s roztrasenou kamerou a frenetickým strihom, ktorý ich pôsobivosť devalvuje (Joseph Kahn nie je Paul Greengrass a len sa na ňom viditeľne priživuje), alebo dlhými zábermi kontaktného boja s primitívnou a repetitívnou choreografiou, spoliehajúcou na digitálne efekty (odhadzovanie protivníkov do diaľky a špliechance krvi). Dialógy s nánosom pátosu sprevádzajú veľavýznamné prestrihy na detaily a svetielkujúce virtuálne obrazovky a prístroje všade navôkol. Tieto generické krátkometrážne filmy sa mi začínajú silne zajedať. 10% ()

filmsim 

všechny recenze uživatele

Skvělý krátký film. Kdyby takhle vypadal celovečerní film Power Rangers, tak bych se na to dokonce těšil. Už to není ten infantilní dětský seriál s hrůzostrašnými triky, ale velice působivé temné sci-fi s čímsi, co vcelku připomíná příběh. Autoři tohoto snímku si s ním opravdu vyhráli, herci sice nejsou prvoligoví, ale uhráli to bez problémů. Triky jsou bravurní, najdeme zde spoustu odkazů na jiné sci-fi filmy, jako jsou Minority Report nebo Blade Runner. Akce je také solidní a celkově film vypadá velmi draze, mnohem víc než nejspíš skutečně je. Snad se toho nějaký hlavoun v Hollywoodu chytí a dostaneme konečně temnější verzi tohoto nostalgického dětského seriálu. 7.5/10 ()

Galerie (10)

Reklama

Reklama