Reklama

Reklama

Louise ví leccos. Ví, že se jí líbí práce v bistru, a ví, že možná nemiluje svého přítele Patricka. Zato neví nic o klasické hudbě, neví, že přijde o místo, a kdyby tušila, co ji čeká, asi by tomu stejně nevěřila. Will zase po dopravní nehodě ztratil chuť do života. Ví, čím byl kdysi a všechno se mu nyní zdá nepodstatné, a také přesně ví, jak s tím skoncovat. Zato neví, že Lou mu vtrhne do života jako náhlá bouře. A ani jeden z nich neví, že jeden druhého navzájem navždy změní ... (Forum Film CZ)

(více)

Videa (14)

Trailer 2

Recenze (717)

veru_needy 

všechny recenze uživatele

Vím, že je to klišé, ale já mám tyhle romanťáky prostě ráda. Asi proto, že vím, že realita je tomu naprosto vzdálená a já jsem snílek, co rád čerpá do své fantazie. Tento film má moc nádhernou hudbu na pozadí a soundtrack také není vubec špatný. Plus jsou mi postavy hrozně sympatické - hlavně Louisa, její ztřeštěná povaha a vůbec celkový charakter se mi sem nesmírně hodí. Myslím, že se tvůrcům se velice dobře podařilo zpracovat knižní předlohu. Bylo krásné sledovat vývoj obou hlavních postav a jejich vzájemného vztahu. - "You are pretty much the only thing that makes me wanna get up in the morning." ()

lamps 

všechny recenze uživatele

Hezké. Oproti nedotknutelným Nedotknutelným trochu moc přeslazené a americky infantilní, s jednoznačným průběhem a závěrem přizpůsobeným populárnímu romantickému trendu (kdy už se tvůrci konečně oprostí od potřeby "prohlubovat" emocionálně působivé chvilky rádoby dojemnými songy), ale jinak strašně milý a sympatický film o tom, že druhým je potřeba pomáhat, i když si o to nahlas neřeknou. Pocitově vyvážené, od příjemného humoru a ironie až k depresi plynoucí z bezvýchodné životní situace, vyjma posledních minut plynule odvyprávěné a celkově povzbuzující - především díky božské Emilii Clarke, z níž se klube charakterní osobnost schopná rozzářit pouhou přítomností a úsměvem každou scénu.... Rachel McAdams tímto dostala vážného (ale vítaného) konkurenta :-) 80% ()

Reklama

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Moc hezká, pozitivně laděná a sympatická romantická citovka, která musí potěšit nejenom ženský, ale i chlapy. Přitom Emilia Clarke mi ze začátku dost vadila, jak se před kamerou strašně ksichtila. Postupem času jsem ale pochopil, že to její pitvoření je záměr a strašně jsem si jí oblíbil. Normálně jí kvůli tomuhle filmu začnu říkat Jim Carrey v sukni, protože to, co předváděla s obočím nemá u jiných hereček obdoby. Byla fakt skvělá. No a Sam Claflin je taky moc fajn, přestože celý jeho herecký výkon předvádí na kolečkovém křesle. Ono to ale kupodivu stačí k tomu, aby Vám film vlil do Vašeho psyché vlnu pozitivních, melancholických, ale i smutných emocí. Prostě to, co jste očekávali, než jste se na tenhle film vydali. ()

NinadeL 

všechny recenze uživatele

Ty knihy Jojo Moyes se všechny tváří jako výrazné bestsellerové události. Mají sjednocený design a jsou tak oblíbené. Bohužel jsou to ale jen prázdné kýče. Něco jako Nicholas Sparks a milion dalších. A ani v tom filmu se nic neděje, jen se tu zobrazuje typická slzopudná situace. Pokud už se mám dojímat, tak lépe s kvalitním filmem, například Guzaarish je jedna z variant. ()

Khalesi 

všechny recenze uživatele

Emilia Clarke vie hrať! V podstate s jej nevinnou tváričkou je dosť nemožné hrať iné než naivné, alebo dobrosrdečné postavy, ale verím tomu, že časom to určite viac rozbalí a ešte prekvapí. Pokiaľ ide o príbeh nepopieram, že to bola cukrová vata ako vyšitá s poriadnou dávkou citového vydierania, ale som zrejme správna žena a cez to všetko som sa zase raz nechala uniesť. Páčilo sa mi aj to, že som dosť dlho tápala, ako to celé vlastne dopadne a aj keď koniec nebol podľa mojich predstáv, dokázala som ho pochopiť a možno aj tak trochu súlasiť. Jediné, cez čo sa neprenesiem a prečo dávam o hviezdičku menej sú kožušiny, ktorých tam bolo dosť a ktoré z duše nenávidím. Mrzí ma, že sa dnes ešte nájde niekto, kto si túto krvavú záležitosť dokáže vziať na seba. Znížilo to celkový dobrý dojem, ktorý vo mne herečka vyvolala. ()

Galerie (69)

Zajímavosti (9)

  • Film byl natočen podle stejnojmenného románu od Jojo Moyes z roku 2012. (SONY_)
  • V pokladnách severoamerických kin diváci nechali 56,2 milionu amerických dolarů, součet celosvětových tržeb pak dosáhl 208,4 mil. (NIRO)

Související novinky

Han Solo a Daenerys

Han Solo a Daenerys

19.11.2016

Emilia Clarke je dobře známá díky seriálové Hře o trůny a pomalu se snaží prosadit na velkém plátně. Dom Hemingway ani pětka Terminátora jí k tomu příliš nepomohly, Emilia to ale nevzdává a po hitové… (více)

Reklama

Reklama