Reklama

Reklama

Všemocný

(seriál)
Trailer
USA, (2015–2016), 15 h 38 min (Minutáž: 40–45 min)

Hrají:

Jake McDorman, Jennifer Carpenter, Hill Harper, Mary Elizabeth Mastrantonio, Bradley Cooper, Desmond Harrington, Marko Caka, Doris McCarthy, Ari Fliakos (více)
(další profese)

Epizody(22)

Brian toho v životě zrovna moc nedokázal, ale až když jeho otec vážně onemocněl, začal si vyčítat svoji neschopnost. V tu chvíli se objeví starý kamarád a dá mu pilulku, která mu změní život... (TV Prima)

Videa (2)

Trailer

Recenze (107)

Morholt 

všechny recenze uživatele

Vlastně je to jen další z řady kriminálek, která se ale může opřít o úspěšný film a tenhle doping bezezbytku využívá. Jako velké plus beru povinnou linku táhnoucí se celým seriálem, která je tady upozaděná, což věci jednoznačně prospívá, dalším pozitivem je všudypřítomný a nenucený vtip a povedlo se i obsazení hlavního hrdiny, který v mých očích přehrává originál Bradleyho Coopera. Samozřejmě i tady se najdou slabší díly, což je průvodní jev prakticky všech seriálů, ale nenašel se tu jediný, který by mě nebavil a to se počítá. 80% ()

MartinezZ 

všechny recenze uživatele

Původně jsem čekal, že by mohli nějak seriálově navázat právě na výtečný Limitless a rozehrát něco trochu bokem. Bohužel postupem času se to zvrhlo v komedii (a žánry mají být tedy uvedeny Drama / Komedie / Sci-Fi - thrilleru tam není ani za mák) a následně v parodii Limitless filmu. vydržel jsem to 6 dílů a sedmý v půlce utnul. Naprosto nesmyslné všechno popírající zcela logiku čehokoliv a Bradleyho je mi líto, že ho do toho uvrtali, byť i jen jako štěky. --- Nesmyslný výběr hlavního blba Cooperem, nesmyslné přizvání postavy k FBI jednotce, nesmyslné chování hlavní postavy (i s NZT je to trubka), nesmyslné chování agentky, její zbytečný přicrmdávač parťák, mimózní šéfová, všechny ostatní postavy jsou na drogách a scénáristé dvojnásob.Škoda zabitého dobrého námětu, poskvrněného, zadupaného. ~ 1,5* ()

Reklama

BoredSeal 

všechny recenze uživatele

Film mě bavil hodně, takže jsem se na přidané veselé historky s NZT v televizní podobě, potažmo rozvinuté mytologii těšil. Bohužel scénáristi NZT neberou, protože většina 22 dílů první série je přehnaně naředěná jednoduchá příběhová linka, nevedoucí k žádné satisfakci. Hlavní hrdina je otravný 30+ puberťák, který postrádá charizma Bradleyho Coopera (který se objeví v cca minutě pilotu, aby pak jeden záběr na jeho charisma neustále recyklovali ve flashbacích). Bez drog je neschopný, ale scénáristi mu napsali svědomí a smysl pro dobro, čímž zabili cokoliv zajímavého v tématu zneužitelnosti NZT. V každém díle se zpravidla řeší případ (často nesouvisející s hlavní linií), jehož řešení vypadá tak, že si hrdina párkrát vezme NZT, udělá si rešerš a pak ukáže nějak překvapivě prstem a padouch se zatkne. Logika místy úplně tragická (laik pracuje pro FBI a napadne ho jako jediného projet záznamy městských kamer). Absolutně promarněný čas mého života. ()

Kothy 

všechny recenze uživatele

Nový sci-fi seriál od CBS, který lehce navazuje na stejnojmenný film Bradleym Cooperem. Brian Finch se totiž jako naprosto nevýrazný a neúspěšný muzikant ve snaze pomoci svému nemocnému otci dostane ke zvláštní droze zvané NZT. Ta vám umožní dostat se ke všem částem mozku najednou a vy jste pak schopni dělat neobyčejné věci. Má to ale své stinné stránky. Její uživatele někdo postupně vraždí. Proto se Brian spojí s agentkou FBI, kterou hraje půvabná Jennifer Carpenter. :) Brian se tedy dostává do nového světa plného nečekaných možností. Líbí se mi i malé zapojení Bradleyho Coopera do děje. ;) Nakonec se situace zkomplikuje a do děje se přidávají další postavy. Brian musí lhát a často čelí nepříjeným rozhodnutíim. Každopádne se z nich díky svému důvtipu vždy dostane. Finále skončilo celkem vesele. Další série ale bohužel nebude... "Už žádný Mike a Ike." :D ()

HonzyR 

všechny recenze uživatele

Perfektní pilot, další díly ovšem poněkud mdlé. Příběh je časem pořád na jedno brdo a ani sympaťák Jake to nezvládá zachránit. Jennifer (jo ta Dexterova ségra) už asi jiné pohledy a role neumí, ale poměrně mě bavila a překvapivě vůbec nevadila. Zimní finále mě na chvíli zase navnadilo, ale moc dlouho to netrvalo a příběh se vrátil zase zpět do svých starých (nudných) kolejí. S filmovým Všemocným se to bohužel naprosto nedá srovnat - tam kde film vyplivl výborný thriller, seriál nedokázal pokračovat a stala se z toho obyčejná v televizi stokrát viděná kriminálka. Tvůrci si to asi uvědomili taky a proto po 1.sérii dali seriál na chvilku k ledu. Takhle jsem si jeden s nejvíce očekávaných seriálů podzimu 2015 fakt nepředstavoval. Škoda... __50%__ ()

Galerie (667)

Zajímavosti (6)

  • Mezi filmem Všemocný (2011) a tímto seriálovým pokračováním můžeme najít několik rozdílů v působení pilulky NZT. Například, když se ve filmu na Eddiem Morrovi (Bradley Cooper) začaly projevovat vedlejší účinky NZT, stačilo mu vzít si další dávku a stav se mu zlepšil. V seriálu se takto vedlejších účinků drogy zbavit nedá. Dalším rozdílem je fakt, že ve filmu došlo při zvýšení dávky NZT k větší výkonnosti jedince, což se v seriálu nijak neprojevuje. (Bube1)
  • Desmond Harrington (Casey) hraje v seriálu přítele Jennifer Carpenter (Rebecca). Pár si společně zahráli i v seriálu Dexter (od r. 2006), kde ztvárnili role Quinna a Debry. Současně jde o druhý seriál, kde společně hrají role policistů. (KajusaK)

Reklama

Reklama