Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Sedmnáctiletý flákač Anton (Devon Sawa), který by mohl být vyhlášen nejlínějším a nezbytečnějším Američanem, se vydá navštívit své stejně hloupé, líné a neužitečné kamarády Micka (Seth Green) a Pnuba (Elden Henson). U nich se při sledování televize dozví o několika záhadných vraždách, ke kterým došlo v jejich městečku Bolan. Přestože jim to zrovna příliš dobře nemyslí, uvědomí si, že za vraždy by mohl být zodpovědný Anton. Nebo lépe řečeno, jeho pravá ruka, která se rozhodla žít vlastním životem a projevily se u ní značně morbidní sklony. Zatímco se Anton pustí do boje se svou vraždící končetinou, která hodlá v zabíjení pokračovat, Debi (Vivica A. Foxová) se vydává napříč celou zemí po stopách podezřelých událostí, které ji zavedou až do severní Kalifornie a městečka Bolan. Síly dobra a zla stanou tváří v tvář v našlápnuté komedii Ruka zabiják. (HBO GO)

(více)

Recenze (184)

Hrobař 

všechny recenze uživatele

Strašná prdel, kombinace zkouřenecký komedie, hororový komedie a teenage komedie dává nejlepší smix co člověk může hledat. Výborný nápady jak huličský (astmatickej inhalátor, zkouřený mrtvoly, závěrečnej motor-bong), hororový (useklá hlava, odstraňování ruky a další) a pak něco z teenagerskejch kde ční Jassica Alba páč to je fakt kus. Výborná zábava, těším se na další projekci tentokrát tak nějak rudýma očima. Subjektivních 5 ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Posedlá ruka je opravdu zábavná a tentokrát mi vůbec nevadilo, že odkazů na jiné filmy bylo přehršel. Uříznutá ruka, mrtví kámoši, co jsou chytřejší než rádio, a ručička z Addamsovy rodiny... Krev spíše jen stříká, ale místy vydatně (jo, větrák umí nadělat svinčík). Vtipné jsou i scény se psem (hlavně když se bojí) či létající kočkou. Jen mi nějak uniklo, že by Molly byla punkerka... A tím se dostávám ke skvělé hudbě - Rancid, Sublime, Mötley Crüe, Two, Rob Zombie, Static-X....a skladba od Ramones! Jenže ji odzpívali Offspring...takže je vcelku jasné, proč přišel Dexter o kus hlavy...to má za to! ()

Reklama

van Lumineux 

všechny recenze uživatele

Představa teen age jak jsme chtěli, aby ve skutečnosti vypadala - jako zkouřená flákačka v americkém předměstí. Tak to sice víceméně bylo, ale nebylo přítomno halloweenské dobrodružství se zabijáckou rukou a pokud vím, tak ani Jessica Alba v kostýmu zlobivého anděla - tohle jsem si neobjednal! Nezbyde tedy než opět zkouknout tento "kult pro ujeťáky"; přiznávám, že spíše soukromý kult, což mu pro mě jen těžko může ubrat na sympatiích. Taky kdo by neměl rád oslavu flákačství, záhrobního kamarádství a utržený skalp Bryana Hollanda, že. ()

Kingjiri 

všechny recenze uživatele

Horrorová teen komedie, ve který sice neni příliš napětí ani logiky, ale za to je v ní dost krve, trávy a zábavy. Inspirace nápadem se zlou rukou z dvojky Evil Dead je patrná, nicméně díky omáčce v podobě hlášek, spoře oděný Jessicy Alba nebo atmosféry devadesátkovejch teen bijáků nakonec nijak nevadí. Ujetá uchylárna, kterou si s notnou dávkou nadhledu nakonec užije každej, tři silnější hvězdy. ()

Renton 

všechny recenze uživatele

Scénář: Terri Hughes, Ron Milbauer .. Byl jsem včera tákk zhulenej já, nebo strůjci téhle příšernosti? Námět je sice typicky černě hororový, slušný rozjezd se ještě dal přežít bez úhony a první vyvražďovačka není tak špatná, ale jak se ty mrtvoly probudily, přestal jsem chápat, natož se bavit .. scény se začaly nudou protahovat, jejich náplň byla doost scestná neřku-li úchylná a trapná. ()

Galerie (27)

Zajímavosti (20)

  • Trailer obsahuje i scénu, ve které Mick a Pnub odcházejí po schodech do nebes. Tato scéna byla součástí alternativního konce filmu, nakonec byla ale vystřižena. Alternativní závěr má kolem šesti a půl minut a vidět ho můžeme v bonusech na DVD. (Stocki)
  • Debi si označuje na mapě místa vražd, po prvním střihu jsou písmenem X označena čtyři místa, napodruhé je na mapě označených míst již sedm a Debi si označuje až osmé. (Stocki)
  • Poté co Anton porazí autem Debi, již má pravou ruku useknutou. Když ale odjíždí pryč, můžeme si všimnout, že Anton používá k otáčení volantu obě ruce a pravá je v pořádku (Stocki)

Reklama

Reklama