Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mac (Seth Rogen) a Kelly (Rose Byrne) své dcerce Stelle brzy pořídí sourozence, a proto se rozhodnou vyměnit svůj dům za větší. Jenže zbavte se stávajícího obydlí za rozumnou cenu, když se vedle právě nastěhovala banda holek, které si pletou život s permanentní párty, a v duchu hesla „Spaní je jen pro sraby!" neberou na nic a nikoho ohledy? Mac a Kelly záhy zjistí, že zopakování osvědčených triků, které vyzkoušeli na kluky (včetně populárního schovávání airbagů do gauče v obýváku), na tyhle ostré vysokoškolačky v čele s Chloë Grace Moretz (drsná holčička z Kick-Ass) neplatí. A protože je tlačí čas, pozvou si posilu, Teddyho Sanderse (Zac Efron), bývalého nepřítele číslo jedna, z něhož se vyklubal kámoš do nepohody. S jeho pomocí se vytasí s novým arzenálem zbraní, které mají sousedky zaručeně vypudit. Jenže dívčí impérium je připravené vrátit každý úder. (Cinemart)

(více)

Videa (20)

Trailer 1

Recenze (265)

Aljak 

všechny recenze uživatele

Keby nebolo Setha, Rose a Zaca, tak by táto komédia sotva dosiahla hranicu priemernosti. Pubertálne prejavy líderiek sesterstva mi prišli väčšinou nesmierne trápne a podradné, ale "dospeláci" (Mac, Kelly a Teddy) tento film potiahli o úroveň vyššie. Dejovo síce dosť plytké, ale vďaka kope skvelých hlášok a scénok (najmä v podaní Maca a Teddyho) to zlepšilo celkový dojem. Aj keď Neighbors "part 1" sa mi zdalo určite o kus lepšie. Ale aj toto ušlo... také slabšie 3*. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Co umí rodiče nejlíp? Zabránit mladým, aby se bavili.. Stoller vyluhoval, co se dalo, včetně patálií kolem airbagové trampolíny a vzniknuvší situace sousedské guerillové války usadil na sinusoidu humoru. Krádež trávy při Beastie Boys, razie černých poldů či Garage Break drží křivku nahoře, dildo logranda a tampónový útok ji zase tlačí dolů, kolem nuly se pohybuje Rogen. I když je to nesmyslná hovadina, nutno ocenit, že oproti jedničce přinesl ten emancipační tón jistou dávku vyspělosti. P.S.: V poslední době mi připadá, že se Efron svléká ve svých filmech víc než Will Ferrell. Sice se snaží absenci kočkodaní srsti na trupu nahradit vyrýsovaným svalstvem, ale v tomhle kalokagathia duelu to má marné.. ()

Reklama

Lachtaan 

všechny recenze uživatele

Po superulítlé, ale díky Efronovi a Rogenovi zábavné, jedničce jsem se poměrně na oznámené pokračování těšil a zprvu jsem i plánoval na něj zajít do kina. Děkuju všem bohům, že jsem se tohoto plánu pustil a zhlédnul tuto feministickou patlaninu s tím nejnesnesitelnějším gay story v pozadí až v klidu domova. Tak jak jsem nedávno vychvaloval Chloe za její stoupání po žebříčku hereckého talentu, tak za roli v Neighbours 2 bych jí nejraději provždy odepsal. Škoda Zaca pro tyhle teenagerské blbosti, už by se mohl odrazit někam dál. ()

filmfanouch 

všechny recenze uživatele

Sousedi 2 je pokračování hitu z roku 2014. To vydělalo hrozně moc peněz (rozpočet 20 milionů, vydělek 270 milionů) a tak se musel Seth Rogen (kterého mám v oblibě) domyslet jak natočit pokračování. A vymyslel originální způsob místo bratrstva nasadit sesterstvo. Film je zábavná komedie při které je vtipných momentů mnoho. Celkové obsazení je v pohodě a nudit se rozhodně nebudete. Jediný problém je v tom že pokud jste alergičtí na slovo sexizmus tak budete při tomhle filmu trpět. Jinak je to ale v pohodě komedie u které by mi trojka nevadila (Divných sousedů je mnoho). ()

necisty 

všechny recenze uživatele

Kupodivu mnohem lepší, než jednička. Tentokrát to není žádná familierní komedie, ale správný nekompromisní nářez. K dokonalosti tomu samozřejmě něco chybí, ale s kamarády se u toho budete bavit. Co mě ale dokonale sralo, je výběr ženského osazenstva. Selenu tam dají na 3 vteřiny a zbytek odehraje bloncka (ta se mi líbí), černoška (proti ní nic nemám) a hnusná tlustá kráva. To jako i v tom Hollywoodu musíte plnit nějaké kvóty proti diskriminaci? Nám se tu takové ženské prostě nelíbí! ()

Galerie (30)

Zajímavosti (7)

  • Kelly (Rose Byrne) se v jedné scéně ptá své dcery Stelly: "Do you see things that I don't?" ("Vidíš věci, které já nevidím?"), čímž odkazuje na roli, kterou Rose Byrne hrála v hororu Insidious (2010) a jeho pokračování Insidious 2 (2013). (Stanislaus)

Reklama

Reklama