Reklama

Reklama

Království se zmítá v chaosu a temné síly vítězí nad dobrem. Jedinou záchranou je zrcadlo... Jenže toho využívá i zlý a chamtivý Rumpelstiltskin. V současném světě bude muset vynaložit Avengers tým složený z princezny Sněhurky, Popelky, Červené karkulky, Lociky a Šípkové Růženky velké úsilí, aby zabránil tomu nejhoršímu! Zachrání superhrdinští strážci náš i svůj svět před hrozbou Rumpelstiltskina? (Rodriguez)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (44)

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Cha chá! Parádní pomsta Marvelu!!! Asylum se s tím prostě nemaže a cokoliv natočit pro ně nepředstavuje problém. Jasně, že tohle je další sračka z tragickými triky a jeblým dějem, ale já se škodolibě bavil a neměl jsem pocit, že by to bylo horší než ty hrdinský superblbosti co na nás chrlí kina. Takže za 2*? Proč ne.30% ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Nejsme žádné hrdinky. Jsme mstitelky." Tak se nám Sněhurka, Locika, Popelka, Růženka a Karkulka přenesly do současnosti. Z toho mám celkem radost, protože se vymódily poměrně zajímavě a přesto při boji neřešily nějaký ten zlomený nehtík. Jenže tím pozitiva končí a to z prostého důvodu, že se to celé bere hrozně vážně. Vždyť tohle volá po parodickém zpracování tak hlasitě, že i Vlk se z toho postavil na zadní. Škoda promarněné šance, ale kdo chce vidět sebevraždu rampouchem nebo slyšet špatně promazaného Železného Johna, ten si může jít s holkama v poklidu zachraňovat svět. ()

Reklama

Trustme 

všechny recenze uživatele

Parta cosplayerek trajdá po ulicích a vydává se za princezny, které mají pocit, že jsou ty pravé k záchraně světa před zlem. Nevhodné líčení, přebytek pudru, neforemné paruky a špatná velikost podprsenek z nich dělá nepěknou podívanou. Drobná Karkulka fyzicky napadne 130ti kilového Lou Ferrigna, který podává velmi dobrý a citlivý herecký výkon. Absurdní věta, ale je tomu tak. Vítejte v cirkusu The Asylum! ()

Rominator 

všechny recenze uživatele

Proč u tohoto filmu ztrácet drahocený čas? V mém případě to byl bývalý kulturista a (ne)herec Lou Ferrigno, protože jeho Iron John (Železný John) je taková lacinější verze Hulka. Casper Van Dien nepředvedl herecky vůbec nic a má pouze zajímavé jméno Rumpelstiltskin (Rumplcimprcampr nebo Rampelník). ()

VanTom 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem pitomé Asylum céčko, dostal jsem pitomé Asylum céčko. Aspoňže mstitelská mise čtveřice pohádkových princezen a lučištnice Karkulky - přes všechnu svou lacinost a neumětelskost - neotravovala, jen nudila. Dokonce občas byla znát i určitá snaha, minimálně Casper Van Dien si záporáckou roli Rumpelstiltskina užíval (a jako jediný předváděl cosi vzdáleně připomínajícího herecký výkon). Víc záměrného humoru by taky neuškodilo. ()

Galerie (16)

Zajímavosti (2)

  • Lou Ferrigno, ktorý bol jedným z prvých predstaviteľov Hulka, stvárnil v tomto filme postavu, ktorá sa svojimi schopnosťami a výzorom Hulkovi podobá. (Johnny.ARN)

Reklama

Reklama