Reklama

Reklama

Velkolepý biblický příběh o zmrtvýchvstání je vyprávěný z pohledu nevěřícího. Mocný římský vojevůdce Clavius (Joseph Fiennes) a jeho pomocník Lucius (Tom Felton) jsou pověřeni úkolem objasnit, co se opravdu stalo Ježíšovi v týdnech po jeho ukřižování, aby vyvrátili zvěsti o zmrtvýchvstání mesiáše a zabránili povstání v Jeruzalému. (HBO Europe)

(více)

Diskuze

kl1styr

kl1styr (hodnocení, recenze)

Helo

Opet prizemni pohled hloupouckeho ateisty. Ano tolelartni je dost, kdyz si pozvou (myslim nekde v Bavorsku) islamskyho imama do kostela, aby tam kdakal o svem allahovi. Kdy jsi podobne gesto zaregistroval treba v Saudsky Arabii? Ne, tam se jen krestany snazi perzekvovat, zabijej a likvidujou krestansky svatostanky. Vsechno, co jsi napsal se da zpochybnit. "Chodi v rouse ze zlata". Ja v zadnem rouchu ze zlata nechodim. Tady dam dar, kdyz uznam za vhodny. Zaroven se necitim, jako ovecka. Buh me nikdy hmotne (prekvapive) nepomohl. Ani ho o to nezadam. Staci me obycejna vira v nej. V cem jsi lepsi nez ja, nebo v cem se lisime? Oba v neco verime. Ja v to, ze buh existuje a ty, ze neexistuje. Takze jeste jednou, bud rad, ze je krestansvi tak tolerantni a proslo renesanci. Islam se nikam nepohnul. A uved me krestansky teroristicky organizace. Hlavne ty, ktery stale fungujou a existujou (usnadnim ti to, jen v evrope). Nebudes moct uvest zadny, protoze uz proste neoperujou. "hod kamenem, jestli jsi bez viny" tohle je filozofie soucasnych krestanu....a ano i "nastav druhou tvar". Ja si tim rozhodne nezkurvil zivot. Akorat me zacinaji srat loseri, jakym jsi treba ty. Jediny stesti pro tebe je, ze 99,9 procent vericich nejsou stejny, jako jsem ja. Radikalove muzou ale vzniknout vzdy. Pro me je nepritel islam a zacina byt i ateismus. Kdyz slycham stale se opakujici urazky!

na příspěvěk reagoval Helo

Uživatel kl1styr smazal svůj příspěvek.

Helo

Helo (hodnocení, recenze)

kl1styr

Ano, už to je základní problém křesťanství - ta základní filosofie: nastav druhou tvář a všechno bude, jak má bejt. Obyčejná ovečka se tímhle řídí a zkurví si život. Ale ti, co to hlásaj, na nějaký takový přikázání většinou dost serou. To za prvé. Že se angažujou křesťani a pomáhaj bezdomovcům? Já si myslím, že pomáhaj i nekřesťani. Křesťanství je totiž nejlepší byznys na Zemi.  Kážou chudobu, ale chodí v rouších ze zlata. A stejně jako islám vládnou strachem. Jakej je pak smysl takových náboženství? Jinak za muslimskou svoloč taky můžeš poděkovat křesťanství a judaismu, bez nich by žádnej islám nebyl. A že je křesťanství nejtolerantnější? Jo jasně, jakoby snad neexistovaly i křesťanský teroristický organizace. Existujou, ale právě že o těch se vůbec nemluví, protože o křesťanství se přeci nemůže říct nic špatnýho. Co zneužívání dětí křesťanskýma misionářema támhle někde v indonésii nebo kde to bylo, a překonvertovávní je z jejich pohanský přírodní víry ve víru v posranýho chlápka na kříži? Prej nejtolerantnější... to tak. Zkus si zjistit něco i o dalších vírách. Doporučil bych ti třeba Satanskou bibli od LaVeye, ale vochcalsloup jako ty si stejně bude mlít pořád svou, i když mu člověk podá fakta polopaticky a logicky. :D

na příspěvěk reagoval kl1styr, kl1styr

kl1styr

kl1styr (hodnocení, recenze)

Helo

copak ahmede, uz jsi se dneska modlil k Mekce. Copak, krestanstvi by potrebovalo ocernit jeste vic? To si opravdu zaslozi vsechni krestani, ktery pomahaji posranym islamskym utecencum? Ktery "nastavuji druhou tvar" a snaseji neustaly ponizovani od posrannych ateistu? Krestani, ktery se angazujou a pomahaji bezdomovcum a socialne slabejm, takovy si zaslouzi ocerneni? Ty si nevidis do huby zmrde! Zaslouzi si ocerneni i kvuli tomu, ze tu muslimka svoloc uz davno nevladne? Zaslouzi si ocerneni i kvuli tomu, ze bylo krestanstvi brutal ve stredoveku, ktery byl celkove brutalnim casem v obdobi cloveka? Zaslouzi si ocernit i kvuli tomu, ze je dneska nejtolerantnejsim nabozestvim soucasnosti? Nevidis si do huby kretene. Verte tomu, ze pokud chcete vypestovat v nekom fanatismus, tak je to i zasluha tech, kdo prudi.

na příspěvěk reagoval Helo

kl1styr

kl1styr (hodnocení, recenze)

Beckett51

:D opet zadna zmena imbecile! Tvoje ego je velky jak Vaclavak, to uz nic na svete nezmeni. Stejne tak se nezmeni i to, ze budes urazet ostatni jen kvuli tomu, ze nesdili tvuj imbecilni a omezenej pohled na svet. Jo a protahovat si svaly na prstech nemusis. 

Helo

Helo (hodnocení, recenze)

kl1styr

Filmy o křesťanství jsou ještě pořád až moc mírný. Potřebovalo by to očernit ještě víc.

na příspěvěk reagoval kl1styr

Beckett51

Beckett51 (hodnocení, recenze)

kl1styr

Očividně bys měl míň věřit médiím a míň koukat na filmy, co nejsou pro děti :) Ale Tvůj názor Ti neberu, jen se na něm hezky ukazuje, jak inteligence jedinců prudce klesá. A víc nemám co bych k tomu dodal a Tvé další slovo (reakce) bude poslední, protože nehodlám natahovat svaly na prstech (reagovat - protože vím, že bys tohle slovní spojení nepochopil) kvůli hlupákům, co si stejně pořád budou mlít svoje...

na příspěvěk reagoval kl1styr

kl1styr

kl1styr (hodnocení, recenze)

Beckett51

Mily curaku, tak oni nechteji? Tvoje pokrivena mysl je k smichu a tvuj mozek potrebuje kyslik. Oni nechteji, protoze hanobit islam je vetsinou smrtelna chyba. Co je jednodussi, urazet beznoheho, ktery ti muze jen nadavat a kroutit hlavou a nebo urazit nekoho, kdo te za urazku muze zabit? Jiste, takovymu dusevnimu mrzakovi, jakym jsi ty tuhle otazku klast nemusim, odpoved znam uz ted.

na příspěvěk reagoval Beckett51, Helo, Prometheus69

Beckett51

Beckett51 (hodnocení, recenze)

kl1styr

Můj názor jistě správný neni, ale aspoň neni dementní a nesmyslný jako ten Tvůj :)

Na Tvojí otázku je jednoduchá odpověď - Protože nechtějí? A Tvrzení, že tenhle film může někoho urazit je fraška... každej film může někoho urazit. Když je někdo dostatečně vztahovačnej kretén, dokáže si v každým filmu najít něco, co ho urazí. Filmy podle Bible točí, protože Bible je v Evropě a USA mnohonásobně známější než Korán, tudíž na film podle Bible půjde víc lidí, než na film podle Koránu, kterej nikoho nezajímá. Samozřejmě je to o zisku, ale i o dalších věcech. 

Silně bych doporučil nad věcma přemejšlet, než vypustíš na svět nějakej takovejhle blábol, mistře.

na příspěvěk reagoval kl1styr

kl1styr

kl1styr (hodnocení, recenze)

Beckett51

Dobre, tohle jsem cekal. Jsi arogatni curak, jehoz nazor je ten spravny a kdoliv vyjadri jiny nazor, ktery neuznavas je jednoduchy. Chyba lavky. Tak tedy jeste jednou pro curaka, tvyho razeni. Tenhle film muze nekoho urazit. Tim jsem myslel treba moji osobu. A kdyz jsi tedy na me reagoval, proc filmari netoci filmy o zkurvenym alahovi a "proroku" mohamedovi?

na příspěvěk reagoval Beckett51

Beckett51

Beckett51 (hodnocení, recenze)

kl1styr

Pokud jsi to nepochopil, tak to byla řečnická otázka, která zároveň značila odpověď :) Ale to je na Tebe očividně moc složité a Tvá mysl je moc jednoduchá (což už značí podle tý kraviny co jsi napsal), tak Ti to napíšu Tvojí řečí: "Meleš sračky." :)

na příspěvěk reagoval kl1styr

kl1styr

kl1styr (hodnocení, recenze)

Zajimalo by me, proc s takovou vervou nenatoci nejaky film o proroku mohamedovi a alahovi. To ale nepujde, protoze by si autori podepsali ortel smrti od nabozenstvi miru. Ale co, na krestanstvi muzeme kydat hnuj...vzdyt uz jsou krestani nekolik staleti neskodny - v tom maji tvurci, ktery spinej krestanstvi jediny stesti.

na příspěvěk reagoval Beckett51, Prometheus69, Prometheus69, jhr, jhr

Prometheus69

Prometheus69 (hodnocení, recenze)

Beckett51 , jhr

Je sranda že všichni nakonec skončíme v Muslimském nebi? Kde budou samí chlapy... :D

Raději budu věřit na reinkarnaci... tedy nový život v konečně lidské formě... :)

 

Beckett51: Na té myšlence něco bude... na druhou stranu, nepopírám že někdo takový mohl existovat a mít nějaké zvláštní schopnosti.

Dokonce i teď se rodí lidé kteří též nějaké PSI schopnosti mají... :)

Reklama

Reklama