Reklama

Reklama

Velkolepý biblický příběh o zmrtvýchvstání je vyprávěný z pohledu nevěřícího. Mocný římský vojevůdce Clavius (Joseph Fiennes) a jeho pomocník Lucius (Tom Felton) jsou pověřeni úkolem objasnit, co se opravdu stalo Ježíšovi v týdnech po jeho ukřižování, aby vyvrátili zvěsti o zmrtvýchvstání mesiáše a zabránili povstání v Jeruzalému. (HBO Europe)

(více)

Diskuze

Braveheart

Braveheart (hodnocení, recenze)

TheDon

Například supervulkán pod Yellostonským národním parkem. Kdyby to náhodou nebouchlo časem samo od sebe, Rusové na to pro jistotu míří jadernými zbraněmi.

na příspěvěk reagoval Beckett51

Beckett51

Beckett51 (hodnocení, recenze)

Takže bude doba ledová a zatmění, potom přijede Kim Čong na lodi a všechny nás zotročí a potom se vrátí Prastaří. Nadějné vyhlídky.

na příspěvěk reagoval TheDon

Prometheus69

Prometheus69 (hodnocení, recenze)

TheDon

No to si možná máme myslet.... ;)

Jak bych Kima moc nepodceňoval... ono štěpení atomu udělá taky svoje. :)

na příspěvěk reagoval jhr

TheDon

TheDon (hodnocení, recenze)

Prometheus69

Myslíš Kim-čong-prase? Ti sou rádi, že mají elektriku, s jejich 50letstarým programem štěpením uranu jsou trochu pozadu, asi tak o 70let :) Stačí kouknout jak testujou rakety. Půlka videa dvacet let stará a na druhé půlce je jiná raketa a ještě ne jejich :)

na příspěvěk reagoval Prometheus69

Prometheus69

Prometheus69 (hodnocení, recenze)

TheDon

Jako že Východňaci už prý dali dohromady vodíkovou bombu... aby nějaký Putin ještě stihnul zmáčknout to červené tlačítko! :D

na příspěvěk reagoval TheDon

Prometheus69

Prometheus69 (hodnocení, recenze)

Allien.9

Jop... Proč by jsme jinak měli to pitomý svědomí.... do toho světa je ti platný asi tak jako záchranná vesta na poušti. :)

Helo

Helo (hodnocení, recenze)

Allien.9

Si myslím, že i Ragnarok si můžeš vyložit docela dost symbolicky, že vlk spolkne slunce (zatmění), přijdou tři krutý zimy v řadě (mohlo by bejt), bubáci přijedou na lodi postavený z nehtů mrtvých (metafora pro někoho, kdo má na svědomí stovky mrtvých),... :D

na příspěvěk reagoval Prometheus69, Braveheart

Beckett51

Beckett51 (hodnocení, recenze)

Já zase věřím, že konec světa přijde, až se probudí Cthulhu a na Zem se vrátí PRastaří.

na příspěvěk reagoval TheDon

Allien.9

Allien.9 (hodnocení, recenze)

Helo

Ten konec světa? Když si Jezdce vyložíš jen jako symbol, není válka, hladomor a spol. nic, na co by už nebyl silnej náběh. To samý ty přírodní katastrofy, který tu mají mít x-letého trvání. Ti zombíci už jsou trošku přes čáru, ale to ostatní je, troufám si říct, 100% reálný.:-)

na příspěvěk reagoval Helo

Allien.9

Allien.9 (hodnocení, recenze)

Helo

Jak říkám, trhlý.;-) Některý ty části jsou dobrý, to neříkám, ale jinak je to takový... Prostě je jasný, že se to tak odehrát nemůže. Sorry.:-)

na příspěvěk reagoval Helo

Helo

Helo (hodnocení, recenze)

Allien.9

Mě ta mytologie právě přijde kouzelná :3 A ještě řekni, že to nezní epicky, když uslyšíš, že až bude končit svět, tak přijdou tři kruté zimy, měsíc i slunce spolknou vlci, připluje loď stvořená z nehtů mrtvých... :D

na příspěvěk reagoval Allien.9

Allien.9

Allien.9 (hodnocení, recenze)

Prometheus69 , Helo

To sice jo, ale já tu Skandinávii moc nemusím (mytologií, skoro vším ostatním ano), je to na mě moc trhlý.;-)

 

A já bych teda věčný klid a mír brala; rozhodně víc než nekonečné utrpení;-) I ty bys začal rychle obracet na víru, tak tu neval machra.XD Ale tak pozitivem je to úžasné pokrytectví dané víry, takže když se budeš chvíli kát, máš pořád šanci - bez ohledu na to, jaká svině jsi v životě byl. No není to úžasné? :-) Bůh, totiž všechny miluje, nepokouší je do obludných rozměrů, nepřikázal ukamenovat toho, kdo v neděli "pracoval" atd.:-))

na příspěvěk reagoval Helo, Prometheus69

Uživatel Allien.9 smazal svůj příspěvek.

Helo

Helo (hodnocení, recenze)

Allien.9

Což podobnej konec má například i skandinávská mytologie - bohové a obři a lidi se tak nějak pobijou mezi sebou, vlk spolkne Slunce, had sežere Thora... a do novýho světa se dostane jen pár vyvolených :)

na příspěvěk reagoval Allien.9, Allien.9

Prometheus69

Prometheus69 (hodnocení, recenze)

jhr

Na tohle mám vtip... 

 

Chlap umrel a prisel do pekla. Jako nove prichoziho ho certi provadej celym peklem, aby vedel kam se to dostal...
Prijdou do prvni mistnosti, tam spousta chlapu a vsichni mastej neuveritelnym zpusobem karty. Chlap se pta co to ma znamenat a certi mu reknou, ze to jsou ti co prisli do pekla kvuli karbanu, tak ze se v pekle muzou konecne poradne vyradit aniz jim nekdo nadava..
Prijdou do druhe mistnosti, hospoda jak svina, vsichni chlastaj, priserne zahulenej vzduch a certi rikaji, ze to jsou vsichni ti, co prisli do pekla kvuli chlastu, ze v pekle se konecne muzou poradne napit, aniz jim nekdo nadava...
Ve treti mistnosti sviti decentni cervene svetlo, spousta nahych chlapu i zenskych a vsichni se oddavaji neuveritelnym sexualnim orgiim. Certi rikaji, ze to jsou vsichni ti smilnici a neverni manzele a manzelky a ze se tady muzou konecne dosytosti vyradit...
Chlap je celej unesenej jak je to v pekle super, ale v tom prijdou do ctvrte mistnosti a to je fakt hruza: Obrovskej kotel plnej variciho oleje, spousta lidi vevnitr a kdyz nekdo vystrci hlavu ven, certi ho strkaji vidlema zpatky. Tak se ten chlap pta co to ma proboha znamenat, kdyz jinak je to v tom pekle tak super. Certi mu na to reknou: "To jsou ti krestani, chtěli to tak, tak to maj.." :)

 

Z čehož plyne jen to že peklo i nebe si tvoříme sami tady na zemi... Takže v podstatě pokud nám budou dělat peklo ostatní, svého vysněného ráje se nikdy nedočkáme. Takže žádný ráj jen pro vyvolené. Asi tak... Pokud jak říkáš nezavládne ten řád a mír a mi nespojíme síly proti společnému nepříteli. Jenže to dřív peklo zamrzne než by se křesťané naučily něco tolerovat a respektovat cizí vyznání. Pokud je to sami nenaučíme z pohrabáčem v ruce! :DDD

jhr

jhr (hodnocení, recenze)

Prometheus69

Konec bude jednoduchý, až vymře poslední křesťan (určitě se povraždí navzájem s muslimy) tak někdo napíše poslední kapitolu a závěrečná věta bude něco jako "A tak jsme si poté, co poslední s těch šílenců skončil zakopán na nejbližším hřbitově samozřejmě v posvěcené půdě, tak jak to měli tito pomatenci ve zvyku konečně oddechly, protože na světě konečně zavládl mír, respekt a tolerance mezi národy ateistického a pokrokového světa." :-)

na příspěvěk reagoval Prometheus69

Prometheus69

Prometheus69 (hodnocení, recenze)

Allien.9

Super lepší místo kde je věčný MÝÝÝÝÝR  a klid... A teď mi řekni kdo z nás by to chtěl? :)

Konec Bible se zdá se ještě pořád píše.. tak bych to chápal, kdybych tomu věřil.

I když Darwin byl taky pěknej pošuk... :D

na příspěvěk reagoval jhr, Allien.9, Allien.9

Allien.9

Allien.9 (hodnocení, recenze)

Prometheus69

Podle toho, jestli bereš jako konec světa totální likvidaci Země a všeho kolem existujícího (Jezdci, přírodní pohromy, mrtví požírající živé atd.), když nezařvou úplně všichni. Někteří se samozřejmě dostanou na nové, lepší místo.

na příspěvěk reagoval Prometheus69, Helo

Reklama

Reklama