Reklama

Reklama

Velkolepý biblický příběh o zmrtvýchvstání je vyprávěný z pohledu nevěřícího. Mocný římský vojevůdce Clavius (Joseph Fiennes) a jeho pomocník Lucius (Tom Felton) jsou pověřeni úkolem objasnit, co se opravdu stalo Ježíšovi v týdnech po jeho ukřižování, aby vyvrátili zvěsti o zmrtvýchvstání mesiáše a zabránili povstání v Jeruzalému. (HBO Europe)

(více)

Diskuze

jhr

jhr (hodnocení, recenze)

Badmaniak

Je to jen obyčejný odpad a propagandistická agitka náboženských fanatiků jako jsi ty! Pokud myslíš vážně větu "Klidně můžeš zahodit celou Bibli a stejně máš spoustu jiných zdrojů, které mluví o tom, že Ježíš vstal z mrtvých." tak si jen obyčejný vyšinutý blázen, který by měl být na doživotí zavřený ve vypolstrované cele ve svěrací kazajce stejně jako každý kdo má v hlavě podobně nasráno jako ty a tobě podobní magoři! 

na příspěvěk reagoval TheDon, Echelon1, Badmaniak

Badmaniak

Badmaniak (hodnocení, recenze)

Helo

Sorry, ale od začátku to bylo podle evangelia, už podle těch zvěstí. :) To že jsi doufal v to, že to bude podle dnešních výmyslů a ne podle toho jak očití svědci věří že to bylo, to je tvůj problém. :)

Klidně můžeš zahodit celou Bibli a stejně máš spoustu jiných zdrojů, které mluví o tom že Ježíš vstal z mrtvých.

Ale to je jedno, nevěř si, když nechceš.

Co mě vadí je to, že to nazýváš propagandou. To, že se film odehrává podle tradice staré 4 tisíce let (ano, 4 tisíce, když počítáš 2000 let proroctví o tom že se to stane), a že ti vadí, že se to neodehrává podle dejme tomu 200-300 let staré filozofie, že možná je to výmysl, to je tvůj problém. :) Ale rozhodně to není propaganda, jen je to původní příběh, pravděpodobně nejznámější skrze mnoho generací na celém světě. A ty bys chtěl nějakou sračku o tom, jak si to někdo vymyslel? Ještě že to tak nebylo, díky Bohu. :P

na příspěvěk reagoval jhr, Helo

Helo

Helo (hodnocení, recenze)

Badmaniak

A já jsem zase doufal v tu detektivku, která to byla první 2/3... to mě to ještě bavilo... ale pak se to změnilo v nudnou křesťanskou propagandu prakticky o ničem a s opět tou samou pointou, jakou maj všechny ostatní propagandy - věřte. BTW: Jsem nevěděl, že Ježíš je Maroiec z Novýho Zélandu a že se momentálně snaží vést bandu přeživších proti svým zombie bratrům při zombie apokalypse :O

na příspěvěk reagoval Badmaniak

Badmaniak

Badmaniak (hodnocení, recenze)

Beckett51

No co jsem ti říkal. :D

Dneska jsem viděl film, a název docela sedne, jelikož nejde jen o tu "detektivku", ale to poslání evangelia tam prostě je. :)

A když jsem viděl hodnocení nad 70%, dost jsem se bál co za ateistickou srágoru to zas bude. Ale nezklamali a řídili se aspoň trochu podle Vzkříšení Krista a jeho poslání...

na příspěvěk reagoval Helo

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

jhr

hele z tvé strany to beru jako nevědomost a být to nikdo jiný tak, tak tě pošlu festovně do piči, ale Che Guevara je jenom další blázen co střílel lidi do zátylku, měl komplexy jako prase a pomáhal rozvíjet komunistický zrůdný režim, který má na svědomí 76 milionů mrtvých lidí, navíc kdyby se rusové neposrali, tak by měl přístup k atomovovým bombám, jo Che byl komunista jako stehno a ty trička, hodinky, a podobný píčoviny sou čistě americké stylu, tedy ve stylu co o on nenáviděl a chtě to zníčit a jak píše THeDon to si tam rovnou dej Hitlera a budeš na tom lépe 

na příspěvěk reagoval jhr

jhr

jhr (hodnocení, recenze)

Yoshitsune

Co se ti na ní nelíbí? Che Guevara byl hrdina Kubánské revoluce a bojovník za svobodu! Určitě má na rukou méně nevinné krve (pokud vůbec nějaké) než drtivá většina poválečných prezidentů USA! 

na příspěvěk reagoval Yoshitsune

faana21

faana21 (hodnocení, recenze)

Yoshitsune

Díky za odpověď. Trochu jsem ji takovou očekával, ale nešlo mi do hlavy, a stále nejde, když je v USA a v Kanadě (kde právě pobývám) premiéra na konci ledna, proč by diváci nemohli jít do kina právě tady... No nic, dějou se horší věci :) Ale díky i tak!

na příspěvěk reagoval Helo, Yoshitsune

TheDon

TheDon (hodnocení, recenze)

Beckett51

Když může bejt ´stoletej stařík, kterej vylezl z okna a zmizel ´ , tak bych v tom cos předložil vůbec neviděl žádnej problém.

Badmaniak

Badmaniak (hodnocení, recenze)

Beckett51

Možná to není nejšťastnější název, ale film jsi ještě neviděl, že ne? A už v traileru je tak trochu naznačeno, že až tak nevěřící nebude, takže asi tak.

na příspěvěk reagoval Beckett51

Badmaniak

Badmaniak (hodnocení, recenze)

Beckett51

Stačí se podívat na trailer a ne na popis a trochu ti to dojde.

A na JHR reagovat už ani nemá cenu s tím jeho totálním netolerantním a urážlivým přístupem, kdy jakýkoliv alternativní názor než má on bere jako špatný a hned by dostával záchvat smíchu.

na příspěvěk reagoval Beckett51

Reklama

Reklama