Reklama

Reklama

Dárek

  • Česko Křivdy z minulosti (více)
Trailer 2

VOD (1)

Simon (Jason Bateman) a Robyn (Rebecca Hall) jsou mladý manželský pár, jehož život se odehrává přesně podle představ a plánů. A to až do dne, kdy náhodně potkají Gorda (Joel Edgerton), Simonova dávného známého ze střední školy. Od té chvíle se jejich budoucnost začíná pomalu ale jistě rozjíždět po děsivém a šíleném tobogánu. Po několika dalších náhodných setkáních a nečekaných návštěvách Simon a Robin začínají být z Gordova chování a slov znepokojení. A navíc se začnou objevovat záhadné dary, díky nimž se odkrývají podivná tajemství z minulosti. A Robyn se tak nejen dozvídá znepokojující pravdu o tom, co se odehrálo před dvaceti lety mezi Simonem a Gordem, ale především stojí před nečekanými otázkami. Jak dobře opravdu známe nám nejbližší lidi? Je dávná minulost navždy už jen minulostí? (Cinemart)

(více)

Videa (16)

Trailer 2

Recenze (487)

silentname 

všechny recenze uživatele

Jeden z najočakávanejších filmov tohto roku. Čo sa však javilo ako thriller okorenený hororovými prvkami je nakoniec viac dramatický film s veľmi dobre rozpracovanou psychológiou, ktorá vynikajúco funguje. Postavy sú veľmi uveriteľné, veľmi dobre spracované a rovnako aj herecké výkony sú skvelé. Hudba je vynikajúca a výrazne film ovplyvňuje správnym smerom a rovnako často sa mi páči, že netušíme kam to všetko nakoniec bude smerovať. Ale keď to všetko do seba zapadne, tak to stojí za to. Rozmýšľam čo by som ešte povedal, lebo je tu toho vcelku dosť, no v rámci celku musím povedať, že vo filme sú skvelé herecké výkony, výborná réžia, skvelá hudba, vizuálne to vyzerá fantasticky a rovnako aj celková psychológia. Ak máte radi napínavé a dobre napísané filmy, určite si čeknite "The Gift." Rozhodne nebudete ľutovať. ()

Lima 

všechny recenze uživatele

Slušně zabalený dáreček, nicméně v ´Líbánkách´ se velmi podobného tématu chopil Hřebejk s mnohem větší působivostí a grácií. Tomu filmu se po řemeslné stránce nedá vytknout nic, navíc za tu jednu brilantní lekačku dávám palec nahoru, ale ze závěrečné pointy jsem si na zadek nesedl a tak nějak to ze mě vyšumělo. Ale jako debut dobré, Joele Edgertone. ()

Reklama

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Najdete ho ve skříni, neúnavně hryže a neplatí na něj naftalín. Ano, je to kostlivec.. Nad průměr podobně laděných thrillerů vyzdvihuje Edgertonovu prvotinu práce s postavami a jejich nejednoznačností, na druhou stranu některé momenty působily zbytečně lacině a místy až parodicky (viz. úplně poslední záběr ala „pouliční uzdravení“ Verbala Kinta). Překvapil Jason Bateman, který aniž by nějak výrazně měnil herecký rejstřík, zvládá polohu sympatického kamaráda i bezpáteřního hajzla. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Zvláštně pojaté drama (ostýchal bych se to nazvat thrillerem). Bateman, kterého jsem si oblíbil v komediálních rolích, mě docela rozsekal v takhle vážné roli. Slušné napětí, zajímavě kombinovaný příběh, slušná zápletka. Přitom se v tom fimu zase moc neděje a skoro o všem se jen mluví. O to hustší to má atmosféru. Hodně se mi líbila ta v závěru nezodpovězená otázka. Pokud by někdo chtěl slyšet mou verzi odpovědi, tak: NE. 3.5* ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $5miliónovTržby USA $43,787,265Tržby Celosvetovo $58,978,653Tržby za predaj Blu-ray v USA $636,891Tržby za predaj DVD v USA $838,739║ veru prekvapenie, ide o taký svetlý zjav v danom žánre, Joel Edgerton na režisérskej stoličke dáva všetkým thrillerom/hororom z posledného obdobia na frak a to si nemusí ani nijak zvlášť tlačiť na pílu, zakladať si moc na lakačkách, či na drastickosti(o ktorej sa tu skôr viac povie než vykoná), herci výborne zahrajú dokonca aj kľudne pôsobiaci Jason Bateman tu zapadne do danej mozaiky tvoriacich sa vzájomných prepojení, vzťahov, veľmi hravý thriller ktorý si zahrá z pocitami a predstavivosťou diváka, poctivá filmárčina /videl v kine: 80%/ ()

Galerie (47)

Zajímavosti (5)

  • Joel Edgerton (Gordo) si obarvil vlasy na červenohnědou, aby dodal své postavě odtažitý vzhled, a nosil hnědé čočky, aby naznačil, že Simonovo (Jason Bateman) dítě by mohlo být jeho. Přirozeně má tmavě hnědé vlasy a modré oči. (veronikajel)
  • Manželé nemohou přijít na to, jak Gordo (Joel Edgerton) znal jejich adresu. Gordo to v první scéně skutečně slyší u prodavače, který domlouvá doručení. (veronikajel)

Reklama

Reklama