Reklama

Reklama

Dárek

  • Česko Křivdy z minulosti (více)
Trailer 2

VOD (1)

Simon (Jason Bateman) a Robyn (Rebecca Hall) jsou mladý manželský pár, jehož život se odehrává přesně podle představ a plánů. A to až do dne, kdy náhodně potkají Gorda (Joel Edgerton), Simonova dávného známého ze střední školy. Od té chvíle se jejich budoucnost začíná pomalu ale jistě rozjíždět po děsivém a šíleném tobogánu. Po několika dalších náhodných setkáních a nečekaných návštěvách Simon a Robin začínají být z Gordova chování a slov znepokojení. A navíc se začnou objevovat záhadné dary, díky nimž se odkrývají podivná tajemství z minulosti. A Robyn se tak nejen dozvídá znepokojující pravdu o tom, co se odehrálo před dvaceti lety mezi Simonem a Gordem, ale především stojí před nečekanými otázkami. Jak dobře opravdu známe nám nejbližší lidi? Je dávná minulost navždy už jen minulostí? (Cinemart)

(více)

Videa (16)

Trailer 2

Recenze (487)

S.Quentin QUALE 

všechny recenze uživatele

Joel natočil stalkerský light thriller, který sice není nervákem, u něhož si vykousnete ukázkovou manikúru, ale na žluči vás pošimrá. Premisou filmu je pointa, která v závěru mocně pumpuje průměrný pocit z filmu tím, že je patřičně moralizující a šokantní (spoiler jak kráva). Jako prvotina hodně dobrý. 75% ()

Slasher 

všechny recenze uživatele

Celou dobu jsem čekal na něco drsnýho, což nepřišlo, místo toho šlo o střídmý, lehce znepokojivý, šmírácký thriller mezi trojúhleníkem nudná hodná ošklivka (aaaaaaaaaah), manžel namyšlenej sráč (Bateman překvapivě přesvědčivý) a kamarádský podivín (kde Edgerton rozhodně zaujme). A fajn, ale u mě takhle - mít lepší ponětí, do čeho jdu, tak na to nedívám, nic mi to nedalo. ()

Reklama

cheyene 

všechny recenze uživatele

Dárek je snímek, který je s blížícím se koncem lepší a lepší a stále méně vám dovolí odpoutat zrak od obrazovky. Zejména závěr se nese v duchu pěkně hutné pointy, co v divákovi musí nějaký čas zůstat. A ponaučení z Edgertonova počinu? "Nečiň druhým to, co nechceš, aby bylo činěno tobě", případně že karma opravdu existuje..? :) ()

DwayneJohnson 

všechny recenze uživatele

Na Joela, jako herce jsem si už za ty roky zvykl. Jako na režiséra, mi to asi zabere krapet více času. Pokud ale všechny jeho budoucí filmy budou jako tenhle, budu víc, než spokojen. Solidně výstavěné drama s tlumenými hereckými výkony a překvapivou pointou na závěr. Ještě, že já byl ve škole dycinky hodnej kluk... ()

Roman.Ticka 

všechny recenze uživatele

Psychotrillery mám ráda, a když se to umí, je to veliká radost. Joel se mi zalíbil už minule v Black Mass jako dokonalý slizoun, kdežto tady byl nejen na opačné straně spektra, ale i kamery a scénáře. Závěr mě nemile dostal a jen doufám, že bylo účelem vyvolat ve viníkovi z minulosti intenzivní pocity ponížení podobné oběti. Každopádně herecky velmi dobře zvládnuté, včetně výběru skvělého castingu. ()

Galerie (47)

Zajímavosti (5)

  • Joel Edgerton (Gordo) si obarvil vlasy na červenohnědou, aby dodal své postavě odtažitý vzhled, a nosil hnědé čočky, aby naznačil, že Simonovo (Jason Bateman) dítě by mohlo být jeho. Přirozeně má tmavě hnědé vlasy a modré oči. (veronikajel)

Reklama

Reklama