Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Do malého mesta prichádza na radosť miestnych detí nový zmrzlinár, podivínsky Gregory Tudor (Clint Howard). Gregoryho životným poslaním je urobiť deti šťastné a pripraviť im čo najlepšiu zmrzlinu, na výrobu ktorej používa vskutku "špeciálne" vlastné receptúry a ingrediencie. (Karamanlis)

Recenze (14)

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

,,Jedna zmrzlina s očíčkem!" Zmrzlinář je výrazově i příběhově osmdesátkový film. Trochu pobaví (mluvící hlavy, speciální zmrzka v obřím kornoutu či vnitřek dodávky plný lidských ostatků, švábů, myší, krve a zmrzliny), leč nevyděsí vůbec. Přesto má místy jisté bizarní kouzlo a návdavkem řadu známých herců. Vše samozřejmě táhne C.Howard - jeho držku jsem si poprvé naplno uvědomil v Klíšťatech, pak už jsem ji nezapomněl. Škoda, že gore nezajiskřilo v plné rubínové kráse, když už mrtvol bylo celkem dost. Oddechovka na jedno podívání, během které - navzdory všemu přidanému hnusu - dostanete chuť na zmrzlinu. Konec očekávaný, snad jen mixer jsem si netipnul... Krysař, ten nemá děti rád! ()

Karamanlis 

všechny recenze uživatele

Sympatická vyvražďovačka z 90. rokov, stojaca na herectve Clinta Howarda, ktorého šialený prejav ťahá celý film. Howard je ksichtík na pohľadanie, vďaka nemu tvorcovi ušetrili peniaze na maskách, keďže on sám o sebe je prototypom vzhľadu duševne chorého človeka. Je fajn, že potom, čo sa zaskvel vo výbornom Evilspeaku bol jeho nesporný potenciál po mnohých rokoch opäť zužitkovaný v hororovom žánri, pre ktorý má prirodzené danosti. ()

Reklama

Campbell 

všechny recenze uživatele

ICM je teda parádní záležitost. Já jsem čekal kdy Clint Howard dostane konečně hlavní roli v slasheru, a dostal. Howard je dostatečně nechutný aby jste ho hned od začátku nesnášely a jeho láska ke zmrzlině byla parádní. Film má vydařené gore(oko ve zmrzlině:-)) a je to prostě béčko které je neskonale zábavné. A navíc objeví se tu i Naughton což je velkem sympaťák, za mě palec nahoru. ()

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Ice Cream Man se nejspíš zaseknul v čase, protože z něho sálá aura koncovky osmdesátých let (tipoval bych max. rok 1989). Trochu připomíná tvorbu bratří Bandů, díky své hravé nadsázce a dětské naivitě si na ně nelze nevzpomenout. Jen jsou zdejšími hrdiny parta děcek, vrahem vyšinutý zmrzlinář a dvojice policajtů je klasicky úplně tupá. Kromě Howarda, jenž si svou roli očividně užívá, se zde mihne několik legendárních béčkařů v čele s Vincentem a Warnerem. Několik gore záběrů tu najdeme (oční bulvu ve zmrzlině nebo rozdrceného psa), hlavně je to ale spíš o tom humoru. (40%) ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Clint Howard sice nepředvedl takovej výkon jako v "Evilspeak" , ale i tak jde o roli která mu neskutečně sedla jako by mu byla psaná přímo na míru. I přes veškerou Howard(ovu) snahu, nedokáže ani jeho hereckej výkon zachránit mizerně napsanej scénář. Ve filmu se najde ještě pár vydařených scén ale to je asi tak vše. Tahle story o pošahaným zmrzlináři mě moc nebavila. Chybělo tam víc krve nebo aspoň přitlačit na pilu co se týče komediální stránky. Tenhle humor šel totiž mimo mě. ()

Zajímavosti (1)

  • V čase 1:01:59 se na zdi objeví nápis: „1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 All good children go to Heaven.“ Je to reference na píseň od The Beatles s názvem „You Never Give Me Your Money“ z alba „Abbey Road“. (YumiOkami)

Reklama

Reklama