Reklama

Reklama

Když mladý ambiciózní právník Ben Cahill (Josh Duhamel) přebírá kauzu jedné významné farmaceutické firmy, netuší, jakému dramatu bude muset čelit. Stane se nechtěným aktérem nemilosrdného boje mezi zkorumpovaným šéfem firmy Arthurem Denningem (Anthony Hopkins) a jeho obchodním partnerem Charlesem Abramsem (Al Pacino). Ben se ocitá ve smrtelném nebezpečí a pokud chce přežít, bude muset co nejrychleji odhalit pravdu. (Magic Box)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (77)

PamelaJJK 

všechny recenze uživatele

Další z řady neprávem sejmutých filmů. Zajímavý námět a i přes to, že divák tuší, jaké jsou vazby a jak to dopadne, tak Provinění dokáže vtáhnout do děje, zaujmout a vcelku svižně odsýpá. Obsazení OK. Hlavně pánové Pacino a Hopkins a v podstatě veškerá ženská část obsazení. Hudbě také není, co vytknout. K dokonalosti chybí jen málo. Trošku vypilovat detaily a celkově to doladit. I s ohledem na nepochopitelné podhodnocení dávám plný počet. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Ten film se tak moc snaží, až je z toho prostě jen obyčejný thriller, který naprosto nic nevytříská ze skvělých velkých jmen, která zde má. No, ten al Pacino trochu něco, ale Anthony Hopkins je tu opravdu jen pro jméno. Těšil jsem se na mojí oblíbenou Malin Åkerman, z které jsem sice viděl dost, ale i tak zde byla málo. No, rozhodně zklamání. ()

Reklama

Shitonit 

všechny recenze uživatele

Nesnáším filmy, který mě nebavěj. Tohle mě strašně dlouho nebavilo, pomalý nesmyslný rozjezd, nevyzrálé postavy.. než se to začalo uzamotávat, a pochopil jsem, že ty figury jsou dokonale promyšlený a děj je provázanej vše se vším tak nepochopitelně, že mi pochopení došlo až druhý den ráno. Psychologicky složitý lidičky do sebe nakonec zapadnou, hlavní sviňák se vybarvuje skutečně velmi nenápadně, a tak to je celkově velmi dobrý a povedený dílko. ()

himor 

všechny recenze uživatele

Zaujímavý nápad, aj keď už okukaný, zaujímavé právnické prostredie a tiež zaujímaví herci. Ale to je tak všetko čo môže byť na tomto filme zaujímavé. Celý film som sa nudil, je to mdlé, bez nejakého lepšieho nápadu a akcie. Tiež by som to ako drámu určite nehodnotil, skôr ako slabý thriller...neviem tomuto filmu nejak prísť na chuť, aj keď Hopkins a Picino podali solídne výkony, ale vzhľadom na ich pokročilý vek už nemajú takú dobrú mimiku. Škoda, mohlo to mať na viac. A opäť tak do 50%. ()

wallax 

všechny recenze uživatele

Film s pomerne ambicióznym a dobre prepleteným scenárom ktorý vo finále nezapôsobil ako som čakal. Herecké trio Duhamel/Hopkins/Pacino sa prediera filmom za pomoci dobých dialógov, no miestami sa zdá, že sa chce príliš podobať na Diablovho Advokáta a to je možno práve kameň úrazu. Na jedno pozretie je to ok, ale to je asi všetko...nedostalo sa mi toho na čo som čakal. Fraktúra alebo už spomenutý Diablov Advokát sú o triedu lepšie a rád si ich pozriem niekedy znovu. ()

Galerie (27)

Reklama

Reklama