Reklama

Reklama

Když mladý ambiciózní právník Ben Cahill (Josh Duhamel) přebírá kauzu jedné významné farmaceutické firmy, netuší, jakému dramatu bude muset čelit. Stane se nechtěným aktérem nemilosrdného boje mezi zkorumpovaným šéfem firmy Arthurem Denningem (Anthony Hopkins) a jeho obchodním partnerem Charlesem Abramsem (Al Pacino). Ben se ocitá ve smrtelném nebezpečí a pokud chce přežít, bude muset co nejrychleji odhalit pravdu. (Magic Box)

(více)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (77)

NinonL 

všechny recenze uživatele

Divím se, že se slovutní Hopkins a Pacino nechali naverbovat do takového škváru. Při sledování jsem lapala po dechu a děsila se, jakou kravinu tam ještě tvůrci vloží. Děj je většinou nesmyslný a čím víc spěje ke konci, tím ptákovin přibývá. Odpad nedávám jen proto, že se mi líbila tvář korejského herce, který se pohybuje celým filmem. I když vlastně ani nevím, proč v něm hrál, v ději jeho účast nedávala žádný smysl :D ()

PamelaJJK 

všechny recenze uživatele

Další z řady neprávem sejmutých filmů. Zajímavý námět a i přes to, že divák tuší, jaké jsou vazby a jak to dopadne, tak Provinění dokáže vtáhnout do děje, zaujmout a vcelku svižně odsýpá. Obsazení OK. Hlavně pánové Pacino a Hopkins a v podstatě veškerá ženská část obsazení. Hudbě také není, co vytknout. K dokonalosti chybí jen málo. Trošku vypilovat detaily a celkově to doladit. I s ohledem na nepochopitelné podhodnocení dávám plný počet. ()

Reklama

Faila 

všechny recenze uživatele

Tak tenhle film mě opravdu dostal! Připadal mi tak děsně pitomý, že jsem ho prostě musela dokoukat do konce! Pochybuji, že to byl záměr, ale svůj účel to splnilo. Na začátku mi vadila jen kamera a střih, potom mi začaly připadat dost pitomé i herecké výkony a nakonec mi děsně rvaly uši ty pitomy, které musely postavy přednášet. Jedna hvězdička za námět, druhá za to, že se tvůrcům podařilo ukecat Hopkinse a Al Pacina, aby do toho šli, protože to je podle mě to nejvíc, co se tvůrcům tohohle filmu podařilo.... ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Ten film se tak moc snaží, až je z toho prostě jen obyčejný thriller, který naprosto nic nevytříská ze skvělých velkých jmen, která zde má. No, ten al Pacino trochu něco, ale Anthony Hopkins je tu opravdu jen pro jméno. Těšil jsem se na mojí oblíbenou Malin Åkerman, z které jsem sice viděl dost, ale i tak zde byla málo. No, rozhodně zklamání. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Film je značne podhodnotený. Z môjho pohľadu to bol zaujímavý thriller s prekvapivou pointou. Nebolo to šokujúce, malo to ale svoj spád, pár zvratov, nebolo to vôbec plytké a dej nie je vopred odhadnuteľný. Pacina ani Hopkinsa komentovať samozrejme netreba, tí by kraľovali filmu aj keby tam postavili len ich sochu. Ženské úlohy zvládnuté perfektne, hlavne Alice Eve v roli trochu bezduchej manželky bola výborná. Súhlasím, že pri tejto zostave Duhamel nestíhal. Filmu sa vyčíta prekombinovanosť, ktorá mne osobne ale zaimponovala. ()

Galerie (26)

Reklama

Reklama